Recenze hostů

Celkově je Ještěd krásné místo, kde lze strávit hezký čas s rodinou, pokoje i vše ostatní je velice elegantní a moderní, jídlo je také moc dobré.

Čtvrtek 26. října 2023 | Michaela

Na Ještěd jsem se již chtěl dlouho podívat, a když hotel nabízel slevu všem, kdo slaví stejně kulaté narozeniny, věděl jsem, že je to znamení. Když jsme dorazili k hotelu, byl zahalen mraky, ale ty se brzy rozestoupily a nás v pokoji čekal zážitek, jako když se díváme z paluby letadla. Snídaně byla výborná, personál zdvořilý, Andy na recepci milá, design hotelu krásný. Zážitek na celý život!

Pondělí 16. října 2023 | Ondřej

Nás výlet na Ještěd byl na kolech. Chválím, že si hosté mohou bez problému a bezpečně uložit kola. Jídlo v restauraci bylo vynikající. Personál od recepčních po pokojské byl milý, slušný a vstřícný. A (vrcholu) Ještědu bych chtěl popřát, aby měl brzy novou lanovku.

Středa 4. října 2023 | Miroslav

Dobrý den. Rádi bychom touto cestou chtěli poděkovat. Dne 23.7.2023 jsme navštívili Ještěd a vaši restauraci. Zážitek byl nevšední a krásný. Ochota obsluhy, výborná kuchyně. Bylo nám jako v pohádce a mně se splnil dávný sen. Ještě jednou velké díky a rádi se k vám vrátíme. Frydrychovi z Kadaně :)

Pondělí 24. července 2023 | Marie Frydrychová

Ještěd jsem si přála navštívit léta a letos nám návštěva konečně vyšla. Strávily jsme s maminkou 1 noc v retro pokoji, a byly jsme nadšené. Co se podařilo celému týmu před 50ti lety na Ještědu vytvořit, je obdivuhodné a jsem hrdá na to, jaká krásná místa v ČR máme. Spojení přírody Jizerských hor, unikátní architektury na Ještědu, milého personálu a příjemných místních, s nimiž jsme se během našeho výletu setkávaly, výborné večeře a snídaně v hotelové restauraci s panoramatickým výhledem i západu slunce, který jsme měly to štěstí vidět, v nás zanechalo jen ty nejlepší dojmy a vzpomínky. Děkujeme a snad zase někdy na viděnou :) . D+V
Hotel Ještěd

Velice děkujeme za milé hodnocení. Jsme potěšeni, že jste si pobyt v našem hotelu užili a budeme se těšit na vaši další návštěvu.

Neděle 23. července 2023 | Dominika

Byli jsme zde ubytovaní na 2 noci v oblacích a bylo to něco nádherného. Kuchyně naprosto skvělá, veškerý personál milý a pozorný. Skvělá atmosféra a krásné interiéry, jsou už jen třešničkou na dortu. Určitě se k vám opět vrátíme a zažijeme další nezapomenutelný pobyt. Jen tak dál....Děkujeme Vám
Hotel Ještěd

Velmi nás těší, že jste si pobyt v našem hotelu užili. Mnohokrát děkujeme za hezkou a pozitivní recenzi, která je pro nás tou největší odměnou. Budeme se těšit na vaši další návštěvu. Tým hotelu Ještěd

Středa 19. července 2023 | Tomáš & Andrea

Dobrý den, byli jsme na Ještědu z 21.12 na 22.12. a vše bylo v naprostém pořádku. Případným hotelovým hostům restaurace, kteří půjdou na večeři doporučujeme vzít si elegantnější oblečení, ale hřejivé.....prostor si to určitě zaslouží. V roce 2023 určitě Ještěd opět navštívíme. Děkujeme, Marta a Petr
Hotel Ještěd

Mnohokrát děkujeme za vaši recenzi a budeme se na těšit na další návštěvu.

Sobota 31. prosince 2022 | Marta Korousová

Dobrý den, děkujeme za nádherný zážitek u Vás. Rádi bychom touto cestou poděkovali všem zaměstnancům hotelu, od mladíka na parkovišti, který nás s úsměvem přivítal ( a venku zrovna silně foukalo a padal déšť se sněhem), přes slečnu na recepci a i obsluha restaurace, kde číšníci vytvořili dokonalou atmosféru večera. Večeře i snídaně byly také opravdový zážitek, takže velké poděkování míří i do kuchyně. Na Ještědu jsme nebyli poprvé, ale vždy jen na otočku, tohle bylo něco úplně jiného, jedním slovem nádhera. Krásně a citělně opravené a čisté prostory, ten klid a atmosféra... moc rádi se vrátíme, bylo to něco naprosto vyjímečného, děkujeme!
Hotel Ještěd

Dobrý den, velice děkujeme za pozitivní hodnocení. Moc nás těší, že jste byli spokojeni se všemi službami, které jste měli možnost zažít. Celému personálu, se kterým jste se setkali určitě vyřídíme Vaši spokojenost a budeme se těšit, že nás opět někdy v budoucnu navštívíte. Věříme, že Váš zažitek bude minimálně takový, jako při Vaší poslední návštěvě. Mějte se krásně, celý tým Hotelu Ještěd.

Pondělí 7. listopadu 2022 | Petr Kůs

Byli jsme u Vás poprvé a byl to neskutečný zážitek. Skvělé ubytování, skvělý výhled, počasí nám přálo, skvělé jídlo i personál. prostě vše super. Určitě se ještě vrátíme na další pobyt. Děkujeme manželé Renata + Jiří
Hotel Ještěd

Mnohokrát děkujeme za milou recenzi. Budeme se těšit, až se k nám opět vrátíte. Váš tým hotelu Ještěd

Pátek 4. listopadu 2022 | Renata

Srdečně zdravíme všechny na Ještěd! Letos jsme u Vás byli už podruhé (nyní 2.-4.10.) a už teď víme, že to nebylo naposledy. Chceme velmi poděkovat celému týmu na recepci, v kuchyni, restauraci, ale i obsluze na parkovišti. Speciální poděkování pak paní Šárce Fialové, která se nám velmi věnovala a splnila všechna naše přání nad očekávání! Zároveň pozdravujeme slečnu Moniku z obsluhy restaurace. Všichni jste naprosto skvělí, moc Vám fandíme! Ještěd je naše srdcovka a protože to k Vám zase tak daleko nemáme, určitě se brzy uvidíme. Ať se daří!
Hotel Ještěd

Velice si vážíme, že se k nám do hotelu vracíte. Děkujeme za milé hodnocení, které vždy udělá radost a je pro nás odrazem toho, že svou práci děláme dobře. Za celý tým hotelu ještě jednou děkujeme a budeme se těšit na vaši další návštěvu. 

Středa 5. října 2022 | David a Luděk

Strávili jsme v hotelu 2 noci od 9.9. do 11.9.2022. Cítíme potřebu poděkovat veškerému personálu hotelu a restaurace, ale i dalším, např. mladíkovi zajišťujícímu chod parkoviště venku, za skvělé služby. Každý z pracovníků, s nímž jsme přišli do styku, byl příjemný, nevtíravý a ochotný vyhovět našim přáním. Veškerý personál tak výborně doplnil náš exkluzivní pobyt. Protože jeden z nás je litevské národnosti, udělal rovněž skvělou reklamu i mimo ČR. Děkujeme a rádi se k vám na Ještěd vrátíme. MUDr. josef Štolfa a Ramunas Buté
Hotel Ještěd

Za celý tým hotelu Ještěd děkujeme za velmi milé hodnocení. Budeme rádi, když se k nám opět vrátíte. 

Středa 14. září 2022 | Josef Štolfa

Moc děkujeme za úžasný zážitek, počasí bylo krásné a západ Slunce vidět z Ještědu je neopakovatelné. Večeře i snídaně byla skvělá, moc jsme si pochutnali, moc děkujeme i personálu z restaurace, recepce, pokojské i obsluze parkoviště, prostě všem, kteří se o nás bezchybně starali. Všichni byli moc příjemní a milí. Ještě jednou velké díky, naše výročí jsme nemohli lépe oslavit.
Hotel Ještěd

Jsme velmi potěšeni, že jste si pobyt u nás v rámci Vašeho výročí maximálně užili. Budeme rádi, když se k nám opět vrátíte i třeba při příležitosti oslavy dalšího výročí. 

Pondělí 22. srpna 2022 | Kateřina Tejnická

Neskutečný zážitek přenocovat na Ještědu. Navíc naprosto výborná večeře, hrozně milý a vstřícný personál a jako bonus neskutečný výhled. Počasí nám přálo, takže vše prostě na 1*. Moc děkujeme za vše!
Hotel Ještěd

Velice děkujeme za kladné hodnocení našeho hotelu. Jsme rádi, že jste si pobyt u nás užili a budeme se těšit na vaší další návštěvu.

Pátek 15. července 2022 | Petra Víznerová

Chceme poděkovat za dlouhodobě skvělý servis a příkladnou ochotu personálu. Pobyt zde velmi rádi doporučíme dalším návštěvníkům. Výborná kuchyně , neopakovatelná atmosféra východů a západů Slunce, dynamicky se měnící počasí v království nekonečných rozhledů i neproniknutelných mlh, co se jako by odnikud přivalí a pohltí celou vaši bytost... sklenička sektu nebo mojita s magickým večerem. Mystická energie a síla stavby propojuje živly země vzduch a voda, a hluboko pod vámi nekonečné světelné žilky Liberce, to vše stojí za to prožít nejen na jeden pouhý den....my už sem jezdíme každý rok přes dvacet let..... je to naše hluboká srdeční záležitost. Opravdu naprosto výjimečný zážitek! Děkujeme. Vlastík a Irena Brůčkovi
Hotel Ještěd

Velmi nás těší a velice si vážíme, že se k nám každý rok vracíte. Děkujeme za milé hodnocení. Pevně věříme, že si další pobyty v našem hotelu užijete naplno tak jako doposud. 

Ještě jednou děkujeme a těšíme se na vaší návštěvu. 

Sobota 25. června 2022 | Vlastimil a Irena Brůčkovi

V květnu 2022 jsme již podesáté navštívili hotel nad oblaky při příležitosti oslavy narozenin. Jako při každé návštěvě, tak i tentokrát jsme se setkali s milým, přátelským, vysoce profesionálním a vstřícným přístupem k nám, hostům. Celá oslava proběhla na jedničku. Především díky personálu a jeho snaze zpříjemnit slavnostní chvíle. K tomu se i počasí vyznamenalo. Co více si přát ? Vřele doporučujeme všem alespoň jednu noc strávit v hotelu Ještěd. Je to mimořádný a neopakovatelný zážitek. Srdečně děkujeme veškerému osazenstvu hotelu za nádhernou atmosféru. Ludmila a Michal H.
Hotel Ještěd

Dobrý den, jsme velmi potěšeni již vaší desátou návštěvou v našem hotelu a velice si važíme, že se k nám pravidelně vracíte. Doufáme a pevně věříme, že se k nám budete i nadále rádi vracet. 

Děkujeme a těšíme se na naše další společné setkání. 

Pondělí 23. května 2022 | Ludmila a Michal Hipmanovi

Dekujeme za skvělou, profesionalni a usmevavou obsluhu na svatbe dcery v patek 6.5.2022. Krome krásného prostredi Jestedu a nádherného pocasi, tak i diky vam se nam svatba moc libila, krasne jsme si ji uzili a budeme mit na ni skvele vzpomínky!
Hotel Ještěd

Mnohokrát děkujeme za milou recenzi a jsme velmi rádi, že jste si svatbu v našem hotelu užili. Novomanželům přejeme hodně štěstí, zdraví a lásky na společné cestě životem. Budeme rádi, když se k nám opět vrátí třeba na oslavu výročí svatby. Ještě jednou děkujeme.

Sobota 7. května 2022 | Renata

Víkend (velikonoční) na Ještědu byl jednoznačně úžasný zážitek na který budeme dlouho vzpomínat. Retro pokoj číslo 9, skvělá atmosféra hotelu, restaurace.... Velmi příjemný a ochotný personál v restauraci, recepci, ale i uklízečka, která Vás s úsměvem ráno pozdraví. Nádhera. Zažili jsme všechny rozmary počasí, ale odměnou byl překrásný západ a východ slunce. Opravdu se vyplatí přivstat. Velmi dobré jídlo, bohaté snídaně a samozřejmě genius loci celého místa. Na památku máme krásné knižní publikace, triko a šátek s logem Vašeho hotelu :-) Velký obdiv spolku Ještěd 73, jste skvělí a držíme palce. Rozhodně se k Vám zase vrátíme a už teď se těšíme.

Středa 20. dubna 2022 | David a Luděk

Na Ještědu jsme zažily jeden z našich nejintenzivnějších zážitků. Už cesta nahoru byl veliký adrenalin, kdy jsme s pomocí hodných lidí z řad turistů a personálu hotelu (později jsme se dozvěděly, že i paní ředitelky), naše autíčko doslova dotlačili na vrchol. Nepodceňujte proto rady hotelu o řetězech a autu s pohonem na všechny čtyři :)). Na recepci, v hotelu i restauraci byli všichni velmi milí a ochotní. Byly jsme ubytované v pokoji Economy, který byl čistý, útulný a k našemu překvapení opravdu prostorný s velice pohodlnou postelí. K pokoji sice nenáleží koupelna, ale to vůbec nevadí, protože je to do ní pár kroků a nestalo se, že bychom se tam s někým potkaly (hotel byl plně obsazený). A dalším velkým plusovým bodem je kosmetika z Manufaktury, která je v koupelně k dispozici. Restaurace byla také skvělým zážitkem, umocněná pozorností servírek a číšníků, kteří jsou profesionálové ve svém oboru. Jídlo bylo vynikající jak u večeře tak i u snídaně, kde byl rozmanitý výběr. I přesto, že se nám příliš nevydařilo počasí, pobyt stál za to. Ještě jednou děkujeme za ochotu a určitě se na Ještěd zase rády vrátíme.
Hotel Ještěd

Mnohokrát děkujeme za velice milé hodnocení. Jsme velmi potěšeni, že se vám u nás líbilo a budeme rádi, když se k nám do hotelu zase někdy vrátíte. 

Přejeme krásný den z Ještědu

Středa 2. února 2022 | Štěpánka a Lidunka

Na Ještěd jsem jednou vyrazila s kamarádkou a s dětmi.Zajímala mě stavba a architektura této stavby.Nemohla jsem popaďnout dech z vnitřního interiéru. Můj sen bylo tady jednou přespat. To se mi splnilo letos .Dostala jsem letos od kamarádky .Týden předem se dostávala každý den indicií a měla jsem hádat co dostanu .Uhádla jsem až na počtvrté:):) Dokonce jsme měly pokoj s číslem mého dne narození!Můžu všem jen doporučit, vše bylo na jedničku. Moc milý a ochotný personál, pokoj Ekonomy je úchvatný,úžasný výhled, skvělá postel a záchod a sprcha na chodbě, ale vše úžasné čisté a voňavé.Nikdy jsem neměla takový výhled!!!!V noci si připadáte jako v letadle.Děkuji Ti Marti a také personálu za úžasnou atmosféru a energii.

Pondělí 25. října 2021 | Michaela

V září 2021 jsme byli s manželkou ubytovaní na dvě noci (romantický balíček) v pokoji RETRO. Byl to nádherný a nezapomenutelný zážitek a krásná oslava výročí naší svatby. Chtěli bychom moc poděkovat všem, kteří se o nás starali. Všichni byli velmi ochotní a vstřícní a s milým úsměvem. Vzhledem k tomu, že jsem vozíčkář a některé prostory jsou dosti stísněné, bylo třeba upravit vozík, abych se dostal do výtahu a také v pokoji na WC a do koupelny. Díky panu recepčnímu, který mi již dopředu poslal rozměry výtahu pro upravení vozíku, všechno klaplo. Také díky obětavému přístupu veškerého personálu v hotelu, restauraci, recepci a na parkovišti náš vysněný pobyt dopadl na výbornou. Výborné jídlo, milá obsluha, krásné prostředí, to byla už jen třešnička na dortu. Už teď jsme rozhodnuti, že další výročí svatby budeme slavit zase na Ještědu. Ještě jednou velký dík za všechno. Technické bariéry lze překonat, když pomáhá ochota a pochopení lidí kolem. A toho jsme u vás v hotelu našli víc než dost. Děkujeme, Miloslav a Helena z Olomouce.
Hotel Ještěd

Dobrý den, mnohokrát děkujeme za milou recenzi. Jsme velice rádi, že jste si pobyt u nás užili a budeme se těšit na Vaší návštěvu zase příště. Přejeme hezký den z Ještědu

Středa 6. října 2021 | Miloslav Smékal

Úžasný zážitek. Byli jsme ubytováni na jednu noc v hotelu Ještěd v pokoji economy. Společné WC a koupelna byly hned u pokojů a vše naprosto čisté a vyvoněné. Pokoj byl vybaven umyvadlem (i s ručníky), pohodlnou postelí a úžasným výhledem. Z vedlejších pokojů byl občas slyšet nějaký hluk, ale nebylo to rušivé. V restauraci vaří perfektně - steaky byly propečené podle naší objednávky, což se většinou nestává. Veškerý personál byl příjemný, milý a velmi ochotný. Děkujeme :)

Čtvrtek 30. září 2021 | Pavlína Hejtmánková

Ještěd jsme s manželem navštívili ve dnech od. 22.9. do 24.9. 2021. Tušili jsme přibližně do čeho jdeme, ale prožít všechno na vlastní kůži je jiná věc. Na recepci úplně úžasná recepční, usměvavá a milá. Pokoj čistý, všechno zařízení bylo dostačující. Toaleta a sprcha v pořádku - s ohledem na to, kdy bylo vše postaveno. Snídaně v kavárně byly bohaté, velký výběr všeho. Výborné pečivo. Posezení v restauraci bylo velice příjemné. Číšnice se o nás starala tak, že jsme nemuseli ani chvilku na nic čekat. Výborná večeře, skvělé víno a výborná plznička. Nejlepší zážitek byly noci. První noc byla mlha a vlivem světel reflektorů se nádherně válela kolem věže. Ráno se střídala mlha se slunečním svitem a při každém dalším pohledu ven, jsme vidëli něco jiného a vždy krásného. Druhou noc jsme se dívali na krásně osvícený Liberec a Jablonec, bylo to jako by někdo rozsvítil dole tisíce vánočních světýlek. Pak se rozfoukal vítr a znělo to, jako by kolem nás létaly stíhačky. Prostě zážitky zajímavé. Jediná nevýhoda je špatné větrání na pokoji. Myslela jsem si, že nejsem na nic alergická, ale ten vzduch mi přivodil záchvaty kašle asi po půlhodině pobytu na pokoji. Děkujeme za krásný pobyt, snad po rekonstrukci - pokud bude, přijedeme zase. Veškerý personál je na jedničku s hvězdičkou !

Úterý 28. září 2021 | Dagmar Martiníková

Na Ještědu jsme byli ubytováni od 2.10.2020-4.10.2020 v apartmá. Nemám slov! Apartmá bylo nádherné, vše krásně uklízeno, čisto.. v koupelně byly nachystané voňavé a heboučké ručníky, k dispozici jsme měli i fén a kávovar. Apartmá bylo jedním slovem úplně úžasné!! V sobotu ráno nás probudil krásný slunečný výhled a v neděli ráno jsme byli naopak v oblacích. Bylo to něco neskutečného. Personál byl k nám velice milý a laskavý. Jak na recepci, tak v restauraci. Nikdo nebyl zamračený a nepříjemný, ba naopak! A to taky udělá hodně. O jídle se ani nebudeme bavit , večeře byly skvělé! A snídaně? Na ty ještě teď nemám slov. Člověk tam našel vše, na co zrovna myslel a na co měl zrovna chuť. Od slaného po sladké. Nevěděli jsme, co si dát dříve. I milovníci pálenek si přišli po ránu na své. Hruškovice hned vedle džusů. Na náš pobyt na Ještědu budu velice dlouho vzpomínat a jsem vděčná, že jsem měla příležitost se zde podívat. Rozhodně všem doporučuji. Děkujeme moc za vše! N&D
Hotel Ještěd

Dobrý den, velmi nás těší Vaše milé hodnocení. Jsme potěšeni, že se Vám u nás líbilo a budeme rádi, když se k nám zase někdy vrátíte. 

Pondělí 5. října 2020 | Natálie

Na Ještědu jsme strávili s rodinou příjemný víkend poprvé r. 2018 a zatím se každé prázdniny vracíme. Od příchodu na recepci, přes ubytování až po nezbytně potřebnou restauraci jsme se setkali jen s milým a ochotným personálem. Velmi chutná kuchyně, překrásný interiér, perfektní počasí a celková atmosféra. Doporučuji všem, co hledají nevšední zážitky.S pozdravem a na viděnou v roce 2020 Indrákovi

Čtvrtek 21. května 2020 | Michaela Indráková

Dobrý den, ubytování na Ještědu doporučuji všema deseti. Neměli jsme sice štěstí na počasí a místo výhledu do krajiny jsme měli výhled do mlhy a druhý den do omrzlých oken. I tak to pro nás byl naprosto unikátní zážitek a krásně strávené Vánoční svátky. Moc děkujeme všemu personálu hotelu i v restaurace a moc se těším, až na Ještěd zase někdy zavítám.

Čtvrtek 2. ledna 2020 | Kateřina Pilařová

V hotelu jsme spali 20-21.10.19 a byli jsme moc spokojeni. Nádherný výhled měli jsme štěstí na hezké počasí. Večer hučel vítr který umocňoval zvláštní atmosféru neobvyklého místa. V restauraci moc příjemný personál a výborné jídlo. Každému bych přenocování na Ještědu doporučila. Děkujeme za velmi příjemný zážitek.
Hotel Ještěd

Mnohokrát děkujeme za Vaší milou recenzi, budeme rádi když se k nám zase vrátíte. Přejeme hezký den z Ještědu.

Čtvrtek 31. října 2019 | Jana Linková

Vážení přátelé,do Liberce a na Ještěd jsem jezdil jako kluk s rodiči a na školní výlety někdy od poloviny sedmdesátých let . Nikdy jsem ale neměl možnost alespoň si prohlédnout hotelové pokoje. Tento sen se mi splnil letos na konci července , po téměř čtyřiceti letech ! S mojí ženou jsme zde strávili velmi příjemný čas , v unikátních interiérech hotelu , restaurace , úchvatnou vyhlídkou na západ Slunce a noční Liberec a to vše s milým personálem. Rozhodně se k vám v budoucnu vrátíme ! Uvítal bych častější možnost prohlídky technické části hotelu a vysílače v rámci zvlášť placené služby. Dále by mne zajímalo jak se liší současné interiéry pokojů od těch ze sedmdesátých a osmdesátých let. Na Ještědu se těchto letech natáčelo několik scén seriálu ,,My všichni školou povinní,, a pokoj zde vypadá velmi odlišně. Ivan a Lenka Dufkovi
Hotel Ještěd

Dobrý den,

děkujeme za Vaše milé postřehy. Prostory mimo hotel a restauraci patří pod správu Českých radiokomunikací, tudíž prohlídky v této části nejsou možné. Dobových fotografií nemáme k dispozici mnoho, ale nějaké můžete vidět na našem fb v příspěvku z 16.8.2017.

Pěkný den z Ještědu.

Pondělí 7. října 2019 | Ivan Dufek

Dne 5.10.19 jsme měli v hotelu Ještěd rodinnou oslavu, vše bylo připraveno perfektně. Vztřícný personál, všude čisto, pokoje v pořádku, krásný výhled. Doporučujeme, neopakovatelná atmosféra.
Hotel Ještěd

Jsme velice potěšeni, že se Vám u nás líbilo. Děkujeme za milou recenzi a budeme se na Vás těšit zase příště.

Neděle 6. října 2019 | Marie Šourková

Vřele doporučujeme ubytování v hotelu Ještěd. Nadstandardní přístup celého personálu, výtečná kuchyně, krásný pokoj. Naše dominanta je více než magická...zážitek nezapomenutelný, děkujeme Sojákovi.

Neděle 29. září 2019 | Lucie Sojáková

Bylo to až k dojetí, jak milého přijetí, dočkali jsme se u vás hned, sotva jsme dojeli na Ještěd. Ubytování jak krásný sen, který zdál se nám snad jen. Jídlo víc než chutné bylo, ještě v noci se nám snilo, jak obsluha milá byla, všechna přání nám splnila. I talíř jsme snísti chtěli, jak výborně uvařili, Ti co s pánví to tak umí, že strávníci jenom čumí. I pokojské, krásné víly, čistý pokoj připravily, spalo se nám věru krásně, proto píšem tyhle básně. Ačkoli pryč zítra jedem, jenom chválu na vás pějem, vzpomínky v mysli krásné máme, na hotel, co teď už známe. Moc děkují Karel a Martina, že dovolená tak krásně začíná.
Hotel Ještěd

Děkujeme za slova milá, že návštěva se líbila. Personál potěší, že jeho snahu někdo ocení. Děkujeme za Váš vzkaz a těšíme se na Vás příště zas.  

Pondělí 9. září 2019 | Karel Čermák

Dobrý den, děkujeme za moc krásný pobyt. Hotel se nám moc líbil. Pokoje jsou krásné a možnost trávit na Ještědu rána i večery je vynikající. Personál je velmi vstřícný. Restaurace nabízí vynikající pokrmy z regionálních surovin, vzorově naservírované a chuťové perfektní. Všichni byli moc hodní i k našemu novoskotskému retrívrovi Lerrymu. Děkujeme za krásný zážitek a doporučujeme!

Neděle 11. srpna 2019 | Manželé Doleželovi

Pěkný den. Od dcery jsme dostali dárek - noc na Ještědu. Byla to velice dobrá volba a my si ji náležitě užili. Už na recepci jsme byli přesvědčeni, že se nám tady bude líbit. Ochota a vstřícnost a informace od personálu byly úžasné. Pokoje krásné, čisté, vše v perfektním stavu. Pohled na noční Liberec nám vzal dech a východ slunce byl nezapomenutelným zážitkem. Ráno samozřejmě nechybělo posezení ve vajíčku na chodbě. Dojem nezkazila ani snídaně. Bohatá, chutná. Hlady tady nikdo určitě netrpí a každý si vybere podle své chutě. A ještě překvapení ve formě štamprličky alkoholu ke snídani... a to vše s příjemným úsměvem obsluhy. Děkujeme za krásný zážitek a posíláme poděkování personálu. Noc strávenou na Ještědu budeme doporučovat jako vynikající dárek. Andrýskovi
Hotel Ještěd

Dobrý den,

děkujeme za Vaši recenzi a pochavu personálu. Vše předáme dále.  Rádi Vás zase uvidíme. Pěkný den z Ještědu

Středa 7. srpna 2019 | Andrýsková

Dobrý den, nejprve bychom chtěli poděkovat za krásný a unikátní pobyt v hotelu Ještěd. Všechno úžasně klapalo. Recepce, restaurace, snídaně, večeře, ubytování i parkování. Máme ve zvyku, přečíst si hodnocení jiných, než napíšeme hodnocení vlastní. Zde musíme nejprve reagovat na některé negativní recenze, které se v hodnoceních hotelu objevují. Dovolíme si dva příklady z našich cest. Příběh první. Ve francouzském "hlavním městě vína" Beaune jsme se ubytovali v samém centru města v hotelu, jehož budova pochází z 18. století. Neskutečná krása a romantika. Jedna Američanka si stěžovala, že jí ubytovali v 1. patře, kam musela chodit po vrzajících dřevěných schodech pěšky a v hotelu nebyl výtah ani klimatizace!!! Jiný Američan si stěžoval, že pokoje nejsou uklizené a nebyl schopen pochopit, že jsou cítit starým zdivem... Příběh druhý. Na safari v Africe s námi v Jeepu jela jedna dáma. Všichni fotili, filmovali a nadšeně pozorovali zvěř a přírodu. Tato dáma evidentně trpěla a po asi dvou hodinách pronesla: "Doufám, že večer na hotelu bude alespoň fitko...". Nebylo. Co tím chceme říci? Každý, kdo se někam chystá, by si měl nejprve uvědomit, kam a proč jede a sestudovat si základní informace. Tím se dostáváme např. k názoru, že hotel Ještěd je předražený. Není. Vychází ze své jedinečnosti. Pochopitelně. Byl postaven počátkem 70. let minulého století a jeho tvůrci předvedli heroický výkon. Kdo tu dobu nezažil, nemůže to ocenit. Není klimatizace? V době vzniku hotelu byla neuvěřitelnou novinkou centrální ventilace! Je cítit odpad? Alespoň v našem pokoji byl cítit jen v koupeně a minimálně. Chápeme, že to je důsledek původního stavebního řešení a do doby celkové rekonstrukce objektu se s tím opravdu nedá mnoho dělat. Kdo ale z hostů zná pohnutou historii majetkoprávních vztahů mezi lety 1990 - 1996? Rozprodání a rozkradení původního interiéru? Proto patří všem, kteří se podílejí na záchraně Ještědu a připravují jeho kompletní rekonstrukci velký dík. Pokud ji kdokoli chce finančně podpořit, může si na recepci koupit knihy a publikace o Ještědu. Některé se dají koupit pouze zde. "Závěr? Jedinečný zážitek, pokud ovšem víte kam a proč jedete.
Hotel Ještěd

Děkujeme a těší nás, že oceňujete jedinečnost této unikátní stavby. 

Sobota 4. května 2019 | Manželé Řešátkovi

Chtěli bychom poděkovat za nádherný romantický pobyt, který jsme absolvovali o velikonocích. Již při příjezdu 21.4. nás pracovník parkoviště dovedl až do recepce, kde se nás ujal recepční, který nám vysvětlil vše, jak bude tento romantický pobyt probíhat. Na večeři jsme byli uvedeni mladým číšníkem k našemu stolu, přinesl uvítací prosecco, poté velice dobrou večeři a celý večer se nás chodil ptát, zda něco nepotřebujeme. Choval se naprosto profesionálně. Snídaně byly velmi bohaté, personál stále doplňoval jídlo, prostě nic nám nechybělo. Ubytování bylo čisté a i zde byla maximální spokojenost.Odhlášení a odjezd proběhl k naší naprosté spokojenosti. Na celém pobytu jsme neshledali žádný problém a rádi Váš hotel doporučíme dále. Mžourkovi z Děčína
Hotel Ještěd

Děkujeme, bylo nám ctí!

Úterý 23. dubna 2019 | Manželé Mžourkovi

Strávili jsme s přítelkyní dvě noci a můžu říct za oba že to byl nezapomenutelný zážitek! Obsluha a celý personál naprosto na jedničku, usměvaví ochotní no prostě paráda. Děkuji za nádherný pobyt a už teď se těšíme na další návštěvu!
Hotel Ještěd

Moc děkujeme, i my se budeme těšit!

Úterý 23. dubna 2019 | Jan Polášek

Letošní pobyt v hotelu Ještěd hodnotíme jako vynikající! V prvním případě velká vstřícnost recepčního, který bravurně vyřešil naše přání ohledně voucherů, které hotel nabízí na konzumaci v restauraci či úhradu pobytu. A dále na velmi profesionální přístup personálu restaurace a kuchyně. Měli jsme štěstí na změnu menu v jídelním lístku a tím k vyzkoušení nových specialit. Závěrem ještě jednou velký dík. Příští rok máme opět v planu Vás hotel navštívit. ;-)
Hotel Ještěd

Děkujeme za pochvalu našeho personálu a budeme se na Vás těšit zase příště.

Úterý 20. listopadu 2018 | Jaroslav Přikryl a Radek Vitík

Po víkendové návštěvě hotelu a restaurace Ještěd se chci podělit o své zkušenosti. Pobyt byl úžasný! Příjemní a vstřícní recepční, krásné a čisté ubytování v retro pokoji, nádherná vyhlídka na Liberec. Večeře a posezení v restauraci byl jedinečný zážitek. Obsluha vzorná, znalá etikety ( což se nyní téměř nevidí). Pozorně sledovali, kdy asi budeme něco potřebovat a nabídli další chod, Kuchař připravil gastronomický zážitek na vysoké úrovni a nachystal bez problémů i to, co nebylo v jídelním lístku. Celý pobyt byl opravdu perfektní. Včetně organizace odjezdu. Děkujeme. Ševčíkovi, Měšice
Hotel Ještěd

Jsme rádi, že se Vám u nás líbilo a děkujeme za pochalu našeho personálu a služeb. 

Pondělí 8. října 2018 | Eva Ševčíková

Dobrý den, jezdíme s manželem do Liberce a na Ještěd mnoho let z Plzně. Ale až teď jsme si splnili sen a ubytovali se na jednu noc v retro pokoji. Pobyt předčil naše očekávání. Krásný pokoj s jedinečnou vyhlídkou, vzorně udržovaný. Velmi příjemně připravené stoly se svíčkou na večerní posezení v restauraci. Báječná snídaně, naprosto nepřekonatelná, jídlo čerstvé, chutně upravené a stále doplňované. Personál bez chybičky, jak při obsluze v restauraci, tak v recepci. Všichni byli velmi příjemní, nevtíraví a ochotní. Moc děkujeme. Ještěd jako stavbu milujeme a tohle vše umocnilo. Byl to jedinečný zážitek, který si určitě zopakujeme. Silovští Plzeň

Sobota 22. září 2018 | Hana Silovská

Doporučili bychom tento hotel minimálně na 1 noc.Ubytovani luxusní,snídaně perfektní, stavba fenomenální. Přes den funguje v hotelu bufet, na terase u parkoviště stánek s občerstvením a zároveň v 1.patře restaurace s nádherným výhledem na celý Liberec a okolí. Co se týče personálu, vstřícný,milý,vždy usměvavý. Určitě stojí zato tento hotel navštívit, nabízí jedinečný zážitek.
Hotel Ještěd

Děkujeme za pochvalu a doporučení pro naše budoucí hosty. Pěkný den z Ještědu

Čtvrtek 30. srpna 2018 | Lucie Hladká

Dobrý den, i já bych se chtěl aspoň touto cestou podělit se svou negativní návštěvou restaurace z 18.8.2018. Jde vidět, že personál je chaotický, když pominu 15 min čekání na objednávku (přitom číšníci kolem nás chodili, ale si nevšimli), tak nejhorším zážitkem bylo objednání česnekové polívky z menu. Jednalo se očividně o hrachovou, rozmixovanou polévku s přidáním v bůhví jakém stavu a poměru s česnekem..prostě klasické klamání. Po dotazu na obsluhu, zda došla česneková a byla nahrazena hrachovou, jsem byl ujištěn (!!!), že to byla určitě česneková. Bohužel, personál ani neví, co nosí lidem za jídlo. Jinak proměna prostředí od mé poslední návštěvy před 10 lety se povedla, jen je třeba zapracovat na obsluze...určitě to chce více osvěty a systém obsluhy-je chaotická-všichni dělají vše, lítají jako mouchy, ale finále je zdrcující. Jednodušeji-chybí systém s pevnými úkoly, kdo co má dělat. Takže do dalších let, mnoho zdaru a méně negativních ohlasů!
Hotel Ještěd

Děkujeme za zprávu. Je pro nás důležité vědět, jak na hosty naše nabídka a servis mohou působit. Polévka je česnečka, která s hráškem nemá nic společného. Od klasické čiré česnečky ji odlišuje již název uvedený v menu - krémová česnečka s krutony je hustá polévka, která nemusí být každému po chuti. Víme však, že má své příznivce. Věříme, že Vaše příští návštěva proběhne k Vaší spokojenosti. 

Neděle 19. srpna 2018 | Martin

Dobrý den, za poslední dobu jsem nezažila takové chování. Smažený řízek snad ohřívali po týdnu a o Ceasar salátu ani nemluvím - jídlo stojí opravdu za zvážení. Obsluha neuvěřitelná. Nejen, že se mezi námi střídali asi 4 číšníci, navíc byli vulgární a nemají žádné slušné chování. Restaurace pěkná, ale kuchaři a číšníci by potřebovali vyměnit. Za mě vím, že už se do této restauraci nikdy nepodívám.
Hotel Ještěd

Dominiko, děkujeme za zpětnou vazbu. Celá situace nás opravdu mrzí - chování obsluhy podle vašeho popisu je nepřípustné a omluvit ho nemůže ani současné horko, se kterým se všichni trošku pereme. Jakoukoli vaši nespokojenost - ať již s jídlem či s obsluhou - nejlépe na místě vyřeší manažer, který je po celý den přítomen. Navíc je pro případné opatření z naší strany přínosné vždy vědět konkrétně čas, osoby a situaci. Chápeme, pokud vás zkušenost neláká k další návštěvě, chceme vás ale ubezpečit, že šlo o výjimku a že se o naše hosty umíme postarat k jejich spokojenosti. Za včerejší situaci se vám omlouváme a přejeme z Ještědu jen samé pěkné letní dny.

Středa 1. srpna 2018 | Dominika

Dobrý den, ráda bych touto cestou poděkovala veškerému personálu hotelu Ještěd za příjemně strávené 3 dny od 17.7. do 19.7.2018. Pokoje byly velmi útulné a čisté, obsluha u recepce i v restauraci sympatická a příjemná. Byl pro nás nevšední zážitek snídat v oblacích a večer vidět osvětlené celé okolí, v noci poslouchat vítr a cítit se při tom v bezpečí. Za osazenstvo pokoje B-15 Hana Wolfová, Domažlice

Pondělí 23. července 2018 | Hana Wolfová

Dobrý den, včera (17. 7. 2018 ) jsme zavítali spolu s manželem na Ještěd, kam se několikrát ročně vracíme, protože je to naše „srdcovka“, jsme Liberečáci. Výlet lanovkou, pohled z Ještědu nás asi nikdy neomrzí, a to jsme ho absolvovali již snad za každého počasí. Pokaždé jsme byli nadmíru spokojeni s obsluhou i s objednaným jídlem a profesionálním vystupováním personálu. Nejsme žádní stěžovatelé, ale včera nás trochu nemile překvapila obsluhující slečna s piercingem v obočí, která měla asi hodně špatný den, a dala nám to několikrát najevo. Nebylo to moc příjemné, připadali jsme si, že „trochu“ obtěžujeme, odpovídala na půl pusy a byla zkrátka dost neochotná. Spíš nás napadlo, že když se takhle chová ona slečna k někomu, kdo tam jede zdaleka a třeba poprvé, tak to zrovna moc pěkný dojem neudělá. A to je pro Ještěd škoda.
Hotel Ještěd

Dobrý den. Moc děkujeme za rychlou zprávu ze včerejška. A současně přijměte omluvu - každý náš host si zaslouží takové jednání, aby se cítil příjemně. Vámi popsané chování obsluhy u nás netolerujeme a uděláme vše, aby se neopakovalo. Pevně doufáme, že vás to nedoradí od další návštěvy. Kdybyste kdykoliv v budoucnu měli pochybnosti, zda jste obdrželi kvalitní servis, dejte nám prosím vědět hned na místě. Vždy je přítomen manažer, který zjedná nápravu okamžitě. Nechceme, aby chyba jednoho člověka pokazila dobrou práci celého týmu. Je nám ctí hostit vás na Ještědu opakovaně a doufáme, že už zase vždy k vaší plné spokojenosti.

Středa 18. července 2018 | Šárka Drahokoupilová

Dobrý den. Chceme tímto vyjádřit velké poděkování a spokojenost se službami hotelu Ještěd, kde jsme pobývali v termínu od 10. do 12 července. Celkovou vysokou kvalitu umocnilo mj. i nebývale nadstandardní a vstřícné chování obsluhující servírky Kateřiny, která měla dne 11.července večer službu v prostorách baru. Profesionální a vstřícné jednání je v tomto hotelu již mnohaletý standart a hotel je proto velkým vzorem pro ostatní ubytovací zařízení. Není náhodou, že se sem pravidelně rádi vracíme již téměř dvacet let.
Hotel Ještěd

Díky! Takové zprávy těší nejen vedení hotelu, ale i obsluhu, která od nás dostává informaci jak o pochybeních tak o pochvalách. Zprávy od hostů jsou motivací do další práce! Někdy je těžké umět nechat osobní starosti za hlavou a být vstřícný ke všem. Zde na Ještědu je to ale jedním z hlavních požadavků na práci. Ještě jednou děkujeme a těšíme se příště!

Úterý 17. července 2018 | Brůčkovi

12.7.2018 jsme navštívily Ještěd, jelikož jsme zažily moc ošklivé počasí, déšť a mlha,výhled žádný, tak jsme si sedly do restaurace na pivečko a kávu. Musíme říci, že s tak Milou a příjemnou obsluhou jsme se už dlouho nikde nesetkaly!!Velká pochvala ať máte všechny hosty tak spokojené, jako jsme byly my tři kamarádky,dvě z Jičína a třetí až z Račic od Stětí!! Děkujeme a nashledanou!!
Hotel Ještěd

Jsme rádi, že i přes nepřízeň počasí se Vám u nás líbilo.

Pondělí 16. července 2018 | CIMRMANNOVA

Pěkný den., po dlouhé době jsme se vypravili s manželem na mini dovolenou. Chtěli jsme si užít krásy České republiky a rozhodli jsme se pro západní Čechy. Jednoznačně vyhrál Ještěd. Byla to výborná volba. Úžasné slunečné počasí nám umocnilo pohledy do okolí, a to nejen z restaurace, ale také z pokoje. Velice příjemný pocit jsme měli už v recepci, kde nám personál ochotně poradil a doporučil, čím bychom si mohli krátký pobyt zpestřit. Samozřejmě jsme vše využili do poslední rady. Po celodenních zážitcích a večeři v příjemném prostředí, jsme složili unavené kosti do voňavých postelí. Děkujeme za krásné dny na Ještědu celému kolektivu, který se perfektně stará, aby se návštěvníci a hosté cítili skvěle. Především oceňujeme přístup recepčních k hostům. Protože v tom množství návštěvníků mít stále úsměv na líci, a opakovat pořád dokola stejné věci, je určitě vyčerpávající. Pochvala patří také pokojským. Bezvadně uklizené a připravené pokoje, kde se nocležníci střídají jako na běžícím páse také dají pořádně do těla. Ještě jednou všem děkujeme a těšíme se zase někdy na Ještědu.
Hotel Ještěd

Děkujeme za pochvalu. Náš personál dělá vše pro to, aby se u nás hostům líbilo a opouštěli nás spokojeni. Budeme se těšit na Vaši příští návštěvu. Krásný den z Ještědu

Úterý 12. června 2018 | Radka

Dobrý den, mockrát děkujeme za nezapomenutelný pobyt u Vás v oblacích. Byly jsme na 100% spokojené! Pokoj byl nádherný a úžasný jediná škoda je, že se v něm nedá větrat (myslíme tím zuti bot po 20 km :-)) Timo se omlouváme pokojské, která náš pokoj bude muset uklízet a větrat. Ve Vaší restauraci bylo naprosto báječně! dobré a rychle přinesené jídlo, vychlazené pivo a víno. Co se týče obsluhy: paní Věra byla nejmilejším človíčkem. Do půlnoci nám nalejvala a stále s úsměvem! Posíláme velkou pochvalu. Sympatický a vtipný byl i pan Honza ( manager). Tímto bychom Vašemu týmu chtěly s kamarádkou podekovat! Váš hotel je kouzelný, ohromující, sympatický no zkrátka úžasný! Hotel určitě doporučíme Všem! PS: přejeme pevné nervy, až přijde sezóna. S pozdravem a přáním kouzelného dne :-) Kačka a Helča pokoj číslo 7.

Neděle 3. června 2018 | Kačka a Helča

Dobrý den, dnes jsme navštívili restauraci na Ještědu.Cena jídel nás nemile překvapila, ale co bylo ještě horší, že jídla byla studená, steak z krkovičky prostě hrůza( zřejmně z předchozího dne) a navíc tam manžel neměl ani kukuřičné klásky, které byly napsané na jídelním lístku :-( Toto je moje první špatná recenze, ale byli jsme opravdu naštvaní.Za svoje těžce vydělané peníze jsme čekali víc :-(
Hotel Ještěd

Vážená paní Kočí, děkujeme za zprávu, i když nebyla pochvalná. Také je nám líto, že jste nám nedali možnost vyřešit Vaše pochyby hned včera, přímo na místě. Vše bychom dokázali napravit po Vašem upozornění. Budeme rádi, když se v budoucnu do restaurace na Ještěd vrátíte a přesvědčíme Vás o kvalitě naší kuchyně. Pokud nejste zdaleka a byli jste zde přes den, doporučujeme podvečerní či večerní návštěvu, kdy odjedou davy turistů a Vy si vychutnáte úplně jinou atmosféru. Navíc večer je jídelní lístek rozšířený o mnoho dalších pestrých jídel. Pěkný den z Ještědu.

Neděle 29. dubna 2018 | Petra Kočí

Druhý týden v březnu jsme navštívili Ještěd. Od první chvíle na vrcholu to byl úžasný zážitek. Přijeli jsme za silného větru, kdy byl celý kopec schován v husté mlze. Nic jsme neviděli a mlha nám přimrzala na tvářích - a právě tohle počasí nám ukázalo výjimečnost stavby navrženou Karlem Hubáčkem, která musí odolávat opravdu extrémnímu počasí. Druhý den se mlha rozpustila a my jsme si úžívali krásné výhledy na Liberec a další okolí. Chtěl bych poděkovat všemu personálu hotelu za skvělý přístup a ochotu. Zejména však panu řediteli za poutavé vyprávění o provozu, historii i budoucnosti hotelu. Velká poklona patří také restauraci, skvělý servis po oba večery - a vepřová panenka, tak ta byla jako dort. Romantický balíček doporučuji všem kdo má zájem prožít neobyčejný zážitek v dokonalé symbióze architektury s přírodou. Jako velmi dobrá volba se navíc ukázalo zimní období - vyhnete se turistům a to mrazivé počasí k Ještědu vážně patří! Děkuji a brzy na shledanou, Martin PS: Žádost o roku v mrazivém Ještědském větru funguje. :-)
Hotel Ještěd

Jsme rádi, že se Vám u nás líbilo a i žádost o ruku se povedla. Budeme se těšit na Vaši příští návštěvu.

Úterý 24. dubna 2018 | Martin Pich

Zdravím celý tým Ještědu. Pobyt u Vás jsem dostal jako dárek a byla to naprostá bomba!!! Už jen samotný příjezd, kdy člověka překvapí dobrá obsluha parkoviště. Recepční jsou milí a ochotní. Vše dokonale vysvětlí a poradí nejen s ubytováním. Poradí i v orientaci ve městě nebo otvíracích dobách. Pokoje byly čisté a útulné. Pokojské svou práci dělají opravdu skvěle. Bydleli jsme v pokoji Comfort, kdy jen výhled z okna nás ohromil. Měli jsme štěstí na počasí. Děkuji všem, že jsem si dárek opravdu užil. H.H.

Čtvrtek 12. dubna 2018 | Hájek

Zdravím. Tak na Ještědu jsem přenocoval 2x....Obědy v létě vždy frkot...Němci,... málo místa...není to jednoduché...chce to trpělivost, ale stojí to za to...lanovka ČD funguje, pokud nefouká sílný vítr....... a v zimě, to nemá chybu, když pak, odjede poslední, právě ta lanovka, provoz se zklidní....hráli jsme se synem biliárd....žeton ještě mám ......personál příjemný, na okna padá led a sníh....větráky v provozu.. Liberec svítí dole.... to se to spí...ráno snídaně parádní... Jedu tam v květnu roku 2018 opět.....a synovi koupím poukaz.....ať si pobyt užije už s přítelkyní.....děkuji. Klíma, Nový Bor.

Pátek 9. února 2018 | Klíma Pavel

První má návštěva vyzněla po stránce čistoty, vybavení pokoje, kvality a prezentace jídel pro hotel Ještěd velmi dobře. Personál restaurace až na jednu příjemnou výjimku (Šárka) vystupováním patří nejméně o jednu cenovou skupinu níže. Hlavním problémem velmi pěkného pokoje A 08 v noci z 25.01 na 26.01. byla nepříjemně vysoká hladina hluku z ventilace, která se nijak nedala zavřít nebo regulovat a spát se dalo pouze se špunty do uší. Váš hotel je skutečně velice zajímavý a unikátní hned v mnoha směrech..
Hotel Ještěd

Dobrý den, jsme rádi, že jste byl s Vaším pobytem v hotelu Ještěd převážně spokojen. Díky i za poznámku o personálu – naším cílem však je, aby skvělý servis obdrželi naši hosté bez výjimky od všech. Zmíněný hluk jistě nepocházel z ventilace, která je v noci vypnutá. Na Ještědu je však typický zvuk větru, který je ve výšce přes 1000 metrů nad mořem přítomen téměř vždy. Je to jedna z věcí, která odlišuje Ještěd od jiných hotelů, a jsou hosté, kteří právě kvůli tomuto zvuku na Ještěd jezdí opakovaně. Každý však upřednostňuje něco jiného – věříme, že Vaše návštěva u nás nebyla poslední.

Pátek 26. ledna 2018 | PR

Dnes v pondělí a v sobotu jsme byly celá rodina na obědě u vás na Ještědu. V sobotu jsme měli rezervaci a dnes jsme tam byli pomalu sami. Přesto služby byly výborné po oba dny. Vítr bičoval skla restaurace a z obalené špičky vysílače odletovaly kousky ledu až se člověk bál, že prorazí sklo. Stačilo si ale představit, jak dlouho tam vysílač stojí a obavy šly stranou. Do auta se nedalo pomalu ani nastoupit a lanovka samozřejmě také nejezdila. Tak jsme do auta vzali ještě cizího pána s dítětem, aby se z Ještědu vůbec dostali. Určitě se k vám zase někdy podíváme. Jana s dcerou a vnučkou Žofinkou
Hotel Ještěd

Dobrý den, jsme rádi, že i přes nepřízeň počasí se k nám opět vrátíte.

Pondělí 11. prosince 2017 | Jana

Vlastně ani nevíme, jak vypsat všechnu chválu a pozitivní pocity z vašeho Ještědu...Počínaje nádherným pokojem, resturací a vlastně veškerým interiérem, ale také milým, vstřícným a ochotným personálem...Děkujeme všem za perfektní služby - moc rádi se k vám vrátíme. manželé Dobiášovi z Ostravy
Hotel Ještěd

Děkujeme Vám, bylo nám ctí.

Úterý 21. listopadu 2017 | Jiří a Pavlína

Máme s dětmi úžasný zážitek z noci strávené v hotelu nad oblaky. Opravdu to není ledajaký hotel! Měli jsme pocit jako ve startujícím letadle. Bohužel jsme kvůli mlze neviděli do údolí, ale přesto jsme byli nadšení. Chválíme velmi příjemnou obsluhu, přátelské vystupování personálu a úúúúžasnou svíčkovou, dále bohatou snídani srovnatelnou s nejlepšími evropskými hotely. Vřele doporučuji rodinám s dětmi školního věku. Ivana, krkonoše
Hotel Ještěd

Děkujeme za pochvalu a doporučení.

Pátek 17. listopadu 2017 | Ivana

Dobrý den, od kolegů z práce jsem obdržela poukaz na pobyt ve vašem hotelu. Tento poukaz jsme využili včetně noclehu, pobytu našeho psa i posezení v restauraci u výborného vína. Chtěli bychom touto cestou moc poděkovat za velmi milé přijetí v recepci, tak pochválit obsluhu v restauraci. Všichni byli velmi milí, vstřícní a profesionální. Ještě jednou moc děkujeme. Šritterovi
Hotel Ještěd

Děkujeme za pochvalu.

Úterý 7. listopadu 2017 | Šritterová Iva

Vážený pane řediteli, dovolte mi touto cestou moc poděkovat za krásné zážitky! Na Ještědu jsem s přáteli oslavila 7.-8.10.2017 mé padesáté narozeniny. Poděkování patří všem, kteří se o nás výborně starali, krmili, obsluhovali, provázeli hotelem, ubytovali…. V každém okamžiku jsme se setkali pouze s příjemným, vysoce profesionálním a milým přístupem! MOC DĚKUJEME! I přes velkou nepřízeň počasí jsme si oba dny moc užili! Moc ještě jednou děkuji, přeji hezký den, Jana Kroftová
Hotel Ještěd

Jsme rádi, že jsme mohli přispět k úspěchu Vaší oslavy.

Neděle 29. října 2017 | Jana Kroftová

Dobrý deň, vrchol Ještěd sme pred časom navštívili viac krát, veľmi sa nám tu páčilo, ale nikde sme tu neprespali. Preto som na tridsiate výročie našej svadby ako prekvapenie objednal "Romantický balíček". Z Bratislavy to nie je zrovna na skok, ale to napätie po ceste stálo za to. Ubytovanie a reštaurácia boli bezchybné, obsluha a personál ústretoví, taktiež sme nemali žiaden problém s našim psom - fenkou (American Akita), s ktorou sme mohli ísť aj do reštaurácie. Zažili sme pekné výhľady a západ slnka, ale tiež vietor, hmlu a dážď. V každom prípade návštevu hotela odporúčame, je to nevšedná budova a príjemný zážitok. Maroš, Maťa a Nikita
Hotel Ještěd

Vaše spokojenost nás těší. Budeme se na Vás těšit zase příště.

Středa 25. října 2017 | Marián Škapec

Dobrý den. chtěla bych Vám tímto moc poděkovat za krásné zážitky ve Vašem hotelu JEŠTĚD. Všichni senioři byli spokojeni jak s ubytováním tak i se stravováním. Personál byl vstřícný a velmi nám pomohl i s přesunem seniorů z posledního parkoviště do hotelu, odkud je to ještě asi 600 m a to do kopce. Krása stavby a nezapomenutelný výhled do okolí a příjemný personál. Ani se nikomu domů nechtělo. Prosím předejte poděkování i pracovníkům RESTAURACE. Nakonec bych chtěla poděkovat panu řediteli Háskovi. Zdraví a hezké dny na Ještědu přejí senioři z Prahy 3, Olšanská 7

Pondělí 16. října 2017 | Alena kocourková

Pěkný den, na doporučení známých jsme navštívili hotel Ještěd. Musím jim poděkovat, protože to byl výborný tip, který po žádné stránce nezklamal. Počínaje příjezdem na parkoviště, kde se nás ujal příjemný a ochotný mladík, který poradil, kam se máme obrátit dále. Stejný dojem jsme měli na recepci. Usměvavá slečna nám vysvětlila vše kolem ubytování a stravy. Po přečtení některých recenzí jsme měli obavy z pokojů, ale byli jsme příjemně překvapeni čistotou a zařízením. Výhled nám sice poněkud zkazilo počasí, ale personál to všechno napravil. Obdivuji jejich optimismus a ochotu, při tak velké návštěvnosti turistů a hostů. Jak víme, český člověk není sice náročný, ale je stále nespokojený a ke všemu a všem kritický. Děkujeme celému personálu za krásné chvíle strávené v hotelu. Určitě ještě přijedeme, když ne na nocleh, tak určitě na vynikající kuchyni. Přejeme jim co nejméně "ubrblaných hostů" a ať se jim v práci stále tak daří.
Hotel Ještěd

Dobrý den, děkujeme za pochvalu a jsme rádi, že se Vám pobyt u nás líbil a náš personál Vám ho zpříjemnil.

Úterý 10. října 2017 | Radka

Dobrý den, Nikomu s manželkou nedoporučujeme,jídlo,obsluha, vše katastrofa!
Hotel Ještěd

Dobrý den. Chyba se může někde stát, ale to neznamená, že chyby tolerujeme. Nespokojený host se může hned na místě obrátit na obsluhu či manažera provozu, který je neustále přítomen. Vše lze řešit ihned, zde na místě. Naším cílem je, aby se hosté u nás cítili dobře po všech stránkách. Takto zpětně a obecně lze již těžko něco řešit. 

Pondělí 9. října 2017 | Oliver

Dobrý den, tento hotel nikomu nedoporučuji, vžádném případě mu nejde o hosta, ale jen o peníze. Pokud si pořídíte dárkový voucher, tak se Vám může i stát, že cena pokojů se zvýší, tak ,že až tam dorazíte, tak Vás ubytují v tom nejubožejším pokoji. Rozdílné ceny o víkendu a ve všední den, to však nikde na webových stránkách neuvádějí. Dejte si pozor, aby Vás nenapálili.
Hotel Ještěd

Vážená paní Lorencová, Vaše nespokojenost vznikla z nedorozumění, ne však na naší straně. Zakoupením dárkového voucheru si nekupujete konkrétní pobyt, ale hodnotu, kterou Váš obdarovaný může u nás využít. Sám si vybere, jaký produkt a za jakou cenu si zvolí. Dárkový voucher má platnost jeden rok, kdežto ceny pokojů se mohou měnit i ze dne na den podle sezóny, ročního období, dne v týdnu a dalších okolností. I výběr pokoje je čistě na hostu a rozhodně nikoho nenapalujeme:-). O cenách, volné kapacitě i o jednotlivých pokojích včetně fotografií se hosté dozvědí v procesu rezervace na našem webu. Naprostá většina hostů, kteří od nás každý den odjíždí, je spokojena. Děláme svou práci dobře, a proto věříme, že pokud se vypravíte na Ještěd i Vy, budete spokojena též.

Úterý 5. září 2017 | Lorencová

Dobrý den, ve dnech 15.-17.8.2017 jsme byli s manželem ubytováni u Vás v hotelu na Ještědu. Veškeré služby hotelu i restaurace byly na vysoké úrovni, za což Vám všem velice děkujeme a těšíme se na další návštěvu! S pozdravem, Denkovi

Úterý 5. září 2017 | Manželé Denkovi

V úterý 15. srpna jsem asi po 15 letech navštívil Ještěd. Počasí skvělé, návštěvnost vysoká. Příjemný personál, počínaje parkovištěm (dolní i horní), obsluha v restauraci – opravdu kmitala a vždy s úsměvem, čisté a nažehlené oblečení. Při provozu v kategorii – turisté, rodinky s dětmi, tedy rychle se najíst a odchod - všechna čest jak zvládáte! Do restaurace jsem „vyšplhal“, dolů mi vstřícně nabídl číšník výtah, alespoň o patro (jsem po úrazu, berličky). Na zvládání provozu má určitě velký podíl všudypřítomná paní „provozní“, která během našeho oběda dvakrát proběhla restauraci, přitom sama odebrala sklenice, lahve ze stolů, stejně „aktivně“ řešila příjezd zásobovací dodávky na parkovišti. Byla všudypřítomná, nebo jsem na ni měl takové štěstí. Celkově velmi dobrý pocit z návštěvy Ještědu a moc Vám přeji, ať firma šlape!
Hotel Ještěd

Dobrý den, těší nás Vaše chvála i přání do budoucna.

Pátek 1. září 2017 | Ing. Kolář

Dobrý den, pobyt v hotelu Ještěd je rozhodně zajímavý zážitek, mohu doporučit. Hotelový personál byl velmi ochotný, večeře chutná a snídaně opravdu skvělá. Pokud jde o ubytování, pokoj čistý s krásným výhledem. Jen vzduchotechnika v pokoji byla velmi hlučná, takže rušila při spánku. Slečna v recepci mi na moji připomínku sdělila, že záleží odkud fouká vítr a že jsme byli na návětrné straně, což se mi tak úplně nezdá...a že by to chtělo celkovou rekonstrukci, což už je pochopitelnější:). Ale absolvovat pobyt rozhodně stojí za to. Simona Vojtěchová

Úterý 29. srpna 2017 | Vojtěchová Simona

Dobrý den, 18.8. - 20.8. 2017 jsme strávili na Ještědu. Ubytování krásné, hezký výhled, opravdu jako v "oblacích". Nadšeni jsme byli i z dobrého jídla odpovídajícího ceně a především milého a snaživého personálu, který nešetřil svými úsměvy. Děkujeme M. Brunclíková, L. Štefanský
Hotel Ještěd

Dobrý den, velmi nás těší Vaše spokojenost a doufáme, že se k nám zase vrátíte.

Pondělí 21. srpna 2017 | Monika Brunclíková

Dobrý den, bohužel musím napsat recenzi, i když to nikdy nedělám, ale před dvouma roky jsem byla s přáteli na obědě a nemohla jsem to vynachválit, ale co se stalo v sobotu, to vážně už nikdy. Guláš cena asi 180,-Kč a tak hnusný a hlavně knedlíky studený a poslední kapka byla ta, že byl donešen cca za 30 minut..už nikdy! Loubová
Hotel Ještěd

Vážená paní Loubová, jsme rádi, když nám dáte takto vědět, na druhou stranu jsme raději, když nám v případě nespokojenosti nebo jakýchkoliv problémů dáte vědět okamžitě, ještě na místě. Popisovaná situace v naší restauraci normální není, těžko teď zjistit, co se stalo. V každém případě Vás zveme na návštěvu znovu, protože věříme, že budete spokojená.

Neděle 20. srpna 2017 | Loubová

Dobrý den, je vstup povolen do restaurace i s pejskem na vodítku? Děkuji L.
Hotel Ještěd

Dobrý den, pejsci jsou v restauraci vítáni. Pěkný den

Úterý 15. srpna 2017 | Lucie

Výhled opravdu super,tím to bohužel končí, profesionální personál v restauraci se profesionálně skrývá, stoly ulepene, že si na ně neodlozite ani ruce, natož peněženku... Po dlouhém, ale fakt dlouhém čekání dostanete jidelak, nejlevnější zmrzlina 92 korun za předpokladu, že ji máte u koho objednat...Mě to přesvědčilo k odchodu a nebyli jsme jediní...Před lety pěkná věčně plná restaurace, nyní prázdná ulepena špeluňka, otrávený personál, najezte se dole a pak vyrazte mrknout na výhled...
Hotel Ještěd

Dobrý den, mrzí nás, že jste si s výhledem nevychutnali i služby restaurace. Zmrzlinu prodáváme za 25 korun v občerstvení na ochozu. Naopak v restauraci je za zmíněných 92 korun k mání oblíbený pohár z vanilkové zmrzliny, se sorbetem z černého rybízu, s ovocem a šlehačkou. V oblíbenosti soutěží se svým karamelovým "bratrem". Nevíme, kdy jste restauraci navštívili - nemohlo to být ještě před otvírací dobou? I tehdy hosty náš personál rád obslouží, jen má v tu chvíli více práce v sousední kavárně, kde probíhají snídaně hotelových hostů. S úderem 10. hodiny se však celá restaurace zaplní a naši lidé si vydechnou až večer. Občas se může něco nepodařit, ale není to náš standard. Věříme naší práci natolik, že Vás k nám nahoru zveme ještě jednou. Víme, že tentokrát si vychutnáte nejen výhled, ale i dobré jídlo.

Středa 9. srpna 2017 | Lenka a Jirka

Dobrý den, ve dnech 14. a 15.7.2017 jsme byli ubytováni v hotelu Ještěd, v pokoji typu Comfort. Ráno 15.7.2017 po probuzení jsme zjistili, že z koupelny se line nesnesitelný zápach z netěsného odpadu umyvadla. Tuto skutečnost jsem nahlásil na recepci hotelu a požádal o odstranění závady. Nahlásil jsem ještě nefungující programy všechny od České televize. Recepční mi sdělil, že závady nahlásí na údržbu. Po nahlášení jsme odjeli po výletech do okolí. Večer po návratu do pokoje jsme bohužel zjistili, že závada se zápachem trvá nadále, a tak jsme v zapáchajícím "Comfort" pokoji strávili další noc. Podotýkám, že o problému se zápachem jste museli velmi dobře vědět, protože k odpadu umyvadla jste umístili voničku a druhou elektrickou "voničku" jste zapnuli na maximální výkon do zásuvky pod psacím stolem v hotelovém pokoji. Přes tuto závadu jste klidně pokoj prodali za velmi nadstandardní cenu. Dále je potřeba ještě sdělit, že pokoj má neotevíratelná okna a jediné 4 ks ventilační otvory, které projektant umístil do pokoje, jste nechali zaslepit, takže pokoj se nedal absolutně vyvětrat. Projektant určitě dobře věděl, proč ventilační otvory do pláště budovy naprojektoval. Bude dobré ověřit, kdo dal souhlas s jejich zaslepením. Moje zkušenost s návštěvou hotelu Ještěd je jednoznačná. Už nikdy více. Od pracovníka recepce jsem se nedočkal ani omluvy, ani případné slevy za katastrofální stav pokoje. Pouze jsem obdržel informaci, že předá závadu údržbě hotelu. Myslím si, že nadstandardní ceně pokoje neodpovídala rozhodně úroveň poskytnutých služeb. A abych jen nekritizoval, programy České televize byly druhý den opraveny, postel byla velmi kvalitní a rovněž snídaně velmi dobré. Obracím se proto touto cestou na vedení hotelu. Ale zážitek se "smradlavým" pokojem se zaryl hluboko do paměti. S pozdravem Arnošt Pašek
Hotel Ještěd

Dobrý den, mrzí nás, že Váš pobyt na Ještědu byl ovlivněn touto nepříjemností. Pokud host objeví někde na pokoji problém či závadu, řešíme ji okamžitě (jako např. zmíněné programy televize). Jsou však věci, které souvisí s technologií budovy a okamžitě je řešit nelze. Vyřeší ji až kompletní rekonstrukce této památky, na jejíž přípravě se s majitelem budovy Ještědu podílíme. Větrání a ventilace jsou na prvním místě v pořadí důležitosti. Omlouváme se za tuto komplikaci, která narušila Váš pobyt. Věříme ale, že v budoucnu opět na Ještěd zavítáte a budete si moci vychutnat jen příjemné věci, jako Vámi zmíněné pohodlné postele či dobré snídaně.

Pondělí 24. července 2017 | Arnost Pasek

Už nikdy víc na jídlo!!! Nedoporučuji, doba trvání a kvalita pokrmu vážně ceně neodpovídá!
Hotel Ještěd

Je nám líto, že jste měl takovou zkušenost. Naším cílem jsou služby vysoké kvality. Proto jsme rádi, pokud případnou nespokojenost řeší host na místě, abychom mohli konkrétně reagovat. Děkujeme i tak za recenzi a věříme, že při další návštěvě budete spokojen.

Pondělí 10. července 2017 | Lejdoš

Krásný slunečný den všem dobrým duším na Ještědu! 9. 7. 2016 se stal dnem, kdy jsme s mým dnes již manželem oslavili naši lásku a vzali se. Jako dárek jsme od mé maminky dostali víkendový pobyt na Ještědu téměř rok dopředu rezervovaný. Tak jsme si minulý týden vyrazili z Moravy směr Čechy. Snad poprvé v životě jsme vyjeli na vrchol pohoří autem, místo pěšmo. Řekla bych, že od prvního výhledu z Ještědu až do samotného konce pobytu jsme úžasem nezavřeli pusu. Píši, abych Vám vyjádřila dík a pochvalu, abych se mohla svěřit, jak krásně jsme se měli. Nádherně udržované prostory, vše krásně čisté, voňavé. Byli jsme uchváceni perfektně čistým vzduchem v pokojích. Nejvíce bych ale chtěla vyzdvihnout práci zaměstnanců, se kterými jsme během pobytu přišli do kontaktu. VŠICHNI velice ochotní, úslužní, profesionální, jako lidé velmi příjemní. Jídlo bylo dokonalé, servis zrovna tak. Moc všem děkujeme, i lidem, se kterými jsme do kontaktu nepřišli, ale podílejí se na chodu celého hotelu. Měli jsme druhé líbánky a vlastně jen o měsíc dříve jsme oslavili naše první výročí. Bude-li to jen možné, vrátíme se zase. A není snad ani třeba zdůrazňovat, že pobyt na Ještědu všem doporučujeme. Přeji Vám spoustu spokojených klientů, prostředků k udržování vysoké úrovně hotelu i jeho dalšímu rozvoji. Obrovské díky posíláme z Kroměříže – Michaela Frimlová s manželem.
Hotel Ještěd

Děkujeme!

Úterý 20. června 2017 | Michaela Frimlová

Sorry ale jestli funguje celý hotel jako restaurace s kuchyní,tak se divím že vám to tady nespadlo ještě na hlavu!!! Čekat na hotové jídlo 50 minut v poloprázdné restauraci je docela tristní!!! Zkuste se někdy zaměřit na to jak to tady vypadá a udělat napravu,nebo se na to tady ****!! S pozdravem Petr Hlavenka
Hotel Ještěd

Vážený pane Hlavenko, nespadlo :-) a je to proto, že je samozřejmě nepřijatelné, aby host čekal na jídlo déle než je v restauraci běžné. Při Vaší návštěvě došlo k nedorozumění, které jsme řešili na místě a já doufám, že se brzy na Ještěd opět vydáte a budete spokojen. Děkujeme za důvěru.

Sobota 13. května 2017 | Petr Hlavenka

Dobrý večer, dnes jsme ukončili pobyt ve vašem hotelu. Překvapila a potěšila nás úroveň služeb, které poskytujete. Vysoká čistota interieových i exterierových prostor v a kolem hotelu, výborná kuchyně a milé vystupování personálu v nás zanechá hluboký pozitivní zážitek. Přejeme vám hodně spokojených návštěvníků a ať se vám vede.

Úterý 9. května 2017 | manželé Kovaříkovi

Hotel Ještěd jsme kontaktovali s prosbou o zajištění večere pro účastníky zahraničního workshopu pořádaného v rámci TUL. Od prvního e-mailu probíhala komunikace velmi vstřícně a konstruktivně. Hotel nabídl a zajistil výběr z tří jídel, včetně desertu. Hotel nám dále zajistil dopravu lanovkou i náhradní řešení v případě špatného počasí. Samotná večeře probíhala v salonku s velmi příjemnou obsluhou určenou pouze pro nás. Jídla i nápoje byly výborné a chválili je i naši zahraniční partneři. Zároveň byli okouzleni atmosférou zapadajícího slunce, kterou jsme pozorovali přímo od jídelního stolu. Výborná večeře byla zakončena sjezdem lanovkou do údolí s výhledem na osvícený Liberec. Děkujeme hotelu za zprostředkování tohoto zážitku, na který budeme ještě dlouho vzpomínat. Za kolektiv TUL, Iva Dolinová
Hotel Ještěd

Dobrý den, děkujeme Vám, bylo nám ctí. Pěkný den 

Pátek 5. května 2017 | Iva Dolinová

Dobrý den, tento víkend jsem byl s přítelkyní na obědě a po této zkušenosti už nikdy víc!! Všem lidem nedopučuji, radši zajet do KFC!!
Hotel Ještěd

Dobrý den, mrzí nás Vaše zklamání. O víkendu byla restaurace plně vytížená, z tohoto důvodu mohlo dojít k nestandardnímu servisu personálu. Mohu Vás požádat o zaslání konkrétních nedostatků na email recepce@jested.cz, abychom mohli v budoucnu těmto nedostatkům předejít? Doufáme, že nás opět navštívíte a svůj názor změníte. Pěkný den.

Pondělí 1. května 2017 | Ondřej

Dobrý den, dne 16.3.2017 jsme pro svou pracovní cestu využili ubytování v dominantě města Liberec. Byli jsme opravdu okouzleni atmosférou, příjemností a profesionalitou personálu a skvělým výkladem historie Ještědu a stavby samotné panem ředitelem, což nás z titulu naší profese mile překvapilo a velmi potěšilo. Držíme pěsti k plánované rekonstrukci a věříme, že se do hotelu brzy opět podíváme! S pozdravem z Brna Karel Koudelka a spol.

Úterý 4. dubna 2017 | Karel Koudelka

Dobrý den Ještěde :-) dnes jsem tě přijel jen omrknout a můžu říci, že se těším až v tobě strávím víkend. Nádherné prostředí a výhled jak z letadla. Živě si umím představit svítící noční Liberec a další města. Kuchyň je taky bezvadná. Dnešní pstruh se slaninovým koláčem neměl chybu.
Hotel Ještěd

Dobrý den, Vaše spokojenost - naše radost :-) Děkujeme!

Sobota 11. března 2017 | David71

Nadherne a krasne. Velke minus je drahe apartma rezervace mesic dopredu a v plne vysi. 3hvezdickovy hotel ale zaplatit tak vysokou sumu jako v grand imperial hotelu je nehorazne. Chovani zbohatlickych ksichtu jeste horsi. Ubytujte radeji uprchliky s merkelovou
Hotel Ještěd

Dobrý den, zde na Ještědu vítáme všechny recenze, byť by nebyly lichotivé. I ke kritice se stavíme čelem. U Vašeho příspěvku však není na co reagovat, ani si nejsme jisti, že jste byl naším hostem. Máte-li konkrétní podnět, návrh či reklamaci, prosíme, kontaktujte recepci hotelu. Našich hostů si velmi vážíme a věnujeme se každému podnětu. Hezký den

Čtvrtek 9. března 2017 | Bohaty Nemec

Již v pořadí šestá, tentokrát třídenní návštěva 14. až 16. listopadu 2016 v hotelu nad oblaky, a opět jsme byli s manželkou v nebi. Jako vždy služby prvotřídní, přístup profesionální, atmosféra přátelská, ubytování bez jakéhokoli nedostatku, prostředí v reastauraci příjemné a jídla výtečná. Pokud se na vás, jako na nás, usměje alespoň částečně počasí a umožní vám výhled do kraje, nemáte již žádné další přání. Vše se vám splnilo. Romanticky založení lidé zde zažijí nezapomenutelné okamžiky. Zkuste to a uvidíte. Lída a Michal Hipmanovi

Úterý 13. prosince 2016 | Michal Hipman

Minulý víkend jsme s kamarádkou u Vás strávily nádherné dva dny. Hotel měl stejně krásnou atmosféru jako ve filmu Grandhotel. Manžel se mi ptal, jestli jsme na recepci potkali pana Dulavu :-) Personál úžasně milý. Byli jsme v pokoji Economy - úplně stačilo. Kouzelný výhled na celé město Liberec. Jako v pohádce. Doporučuji na 100 %.

Středa 7. prosince 2016 | Marcela Dostálová

Dobrý večer, znovu přeposílám email, který jsem psala již před týdnem. a očekávám reakci. Děkuji, Lucie Kalousová ---------- Původní zpráva ---------- Komu: recepce@jested.cz Datum: 18. 11. 2016 12:04:48 Předmět: Voucher Dobrý den, k loňským Vánocům jsem rodičům darovala voucher na "pobyt v oblacích" u vás v hotelu Ještěd. Nedávno voucher využili a byli nadšení. Bohužel mi však říkali, že museli doplatit jakousi částku za pobyt. Absolutně nechápu, jak je to možné. Jednalo se o jednu noc pro dvě osoby v pokoji Comfort, za což jsem řádně uhradila plnou cenu. Voucher měl platnost jeden rok, tedy do 31.12.2016. Proto nechápu, jak si můžete říct o doplatek. Jestliže se vám během daného období zvýšily náklady, není to problém zákazníka, voucher byl platný a měl platit tak, jak na něm bylo uvedeno (a bylo již uhrazeno). Smyslem dárkového voucheru je, že obdarovaný nic nedoplácí! S pozdravem, Lucie Kalousová
Hotel Ještěd

Dobrý den, jsme rádi, že si rodiče pobyt na Ještědu užili a že se jim u nás líbilo. Situace, kterou popisujete dále, vznikla z nedorozumění. Voucher vždy představuje finanční hodnotu služby, kterou lze vyčerpat v Hotelu Ještěd, a to na ubytování či útratu v restauraci. Zakoupením voucheru se tedy nekupuje konkrétní služba či balíček, ale pouze finanční hodnota. Jinak to ani nelze - každý voucher platí jeden rok, kdežto ceny služeb jsou různé pro různé dny v týdnu, mění se dle sezóny a podobně. Hodnotu voucheru si kupující může nastavit libovolně a také si může vybrat některý z motivů, přidat osobní věnování. Aby k dalším nedorozuměním již nedošlo, zdůrazníme tuto informaci přímo na voucheru, nejen na webových stránkách při zakoupení.

Čtvrtek 24. listopadu 2016 | Lucie Kalousová

Dobrý den, ve Vašem hotelu a restauraci jsme strávili non z 25. na 26.10.2016. Rád se přidávám v hodnocení ke všem, kteří Váš personál jen chválí. Rozšířím to jen o mladíka, se kterým jsme se setkali jako s prvním - hlídače parkoviště. Již ten byl tak milý a usměvavý, že jsme mu řekli, že jestli budou i všichni ostatní jako on, tak nás čeká krásný pobyt. A byli. Vyřiďte prosím všem poděkování. František Šulc

Čtvrtek 27. října 2016 | František Šulc

Doporučení všem, kteří chtějí zorganizovat "neobyčejný abiturientský sraz své třídy" !!! Již podruhé !! (2015 ZDŠ 9.b-Mnichovo Hradiště / 2016 Vyšší letecké učiliště Košice) jsme zorganizovali výroční srazy se svými spolužáky zde v Hotelu Ještěd včetně ubytování účastníků a tímto doporučuji všem, kteří chtějí též pochvalu od svých spolužáků - obraťte se se svými přáními a požadavky včas na vedení hotelu a úspěch máte zaručen !!! Přístup a obětavost personálu, exceletní kuchyně, nevšední západy a východy Slunce v nevšedním prostředí tohoto architektonického skvostu zůstanou vryty v paměti vašich dávných spolužáků a spolužákyň ... Nádherné počasí si "musíte zajistit sami" - to personál zatím nezajišťuje, ale východ a západ Slunce garantují každý den :-):-):-) Naše poděkování personálu jsme vyjádřili 16.9. v pamětní knize ... Ladislav Šnýdr

Neděle 18. září 2016 | Ladislav ŠNÝDR

Vážení pracovníci Ještědu, na začátku července t.r. jsme u vás měli zakoupené dva romantické balíčky. Byli jsme předem přesvědčeni o tom, že naše očekávání budou naplněna a že budeme spokojeni, stalo se tak, od příchodu na recepci, přes ubytování až po nezbytně potřebnou restauraci jsme se setkali jen s milým a ochotným personálem. Velmi chutná kuchyně, překrásný interiér, perfektní počasí a celá atmosféra nás přesvědčili o tom, že se k vám vydáme znovu. Doporučovat vás asi není nutné, ale děláme tak. S pozdravem a na viděnou v roce 2017. Ivča, Pavel, Mirek a Olda

Středa 14. září 2016 | Oldřich Johannes Petr

Dobrý den, letos v červnu jsem s manželem strávila ve vašem hotelu čtyři dny.Vše mohu jen pochválit a každému pobyt na Ještědu doporučit.Vše bylo tak jak jsme si představovali ,jídlo ovšem předčilo naše očekávání bylo super Za vše Vám patří velký dík.
Hotel Ještěd

Dobrý den, děkujeme Vám za pochvalu a budeme se těšit na Vaši příští návštěvu.

Úterý 30. srpna 2016 | Helena

Mé zážitky nesouvisí s ubytováním (to jsem neměl čest vyzkoušet), ale chci moc pochválit děvčata v recepci, protože když jsem tam po naší návštěvě nechal na pultu svůj "turistický záznamník" s památečním razítky, velmi ochotně slíbili mi ho poslat a tak se i stalo. Děkuji J. Juřen
Hotel Ještěd

 Dobrý den, náš personál se snaží být vždy nápomocný. Jsme rádi, že jste svůj deník dostal zpátky.

Neděle 28. srpna 2016 | Jiří Juřen

Dobrý den, s manželem a synem jsme u Vás zakončovali naší dovolenou a byli jsme nadšený vstřícností a ochotou personálu. Děkujeme Vám velmi za příjemný pobyt a rádi Vás zase přijedeme navštívit. Majka Marcinková, Hroznětín

Pondělí 22. srpna 2016 | Majka

dobrý den,touto cestou vám chci poděkovat za příjemný sice jen krátkodobý pobyt kdy jsem se mohla diky všem okolnostem bezbariérové možnosti dopravy tramvaje lanovky atd.. se dostat téměř do oblak. Uskutečnila jsem výlet s dcerkou na Ještěd kdy jsme v hotelu strávily příjemné odpoledne , s tím že jsme si pochutnaly na báječném obědě včetně laskomin. dcerka ma omezené možnosti jelikož je hendikepovaná a o dvou Francouzových holích . Avšak díky možnostem jsme mohli mít tu čest pobýt u vás kdy nejen dcerka strávila krásný den ,ale díky velmi příjemnému personálu ochoty vstřícnosti se mi vryl do paměti zvláště úsměv a laskavost jedné servírky ,která byla k mé dceři obzvláště velmi příjemná a nešetřila ochotou a lidskostí. I dcerka poznala že je servírka velmi laskavá a milá a tak ji věnovala namalovaný obrázek právě jen a jen pro ní. díky této lidské osobě si uvědomuji že není život tak fádní jak se již v posledním čase zdá. vážím si její laskavosti a vstřícnosti. a spousty lidí by si s této osoby mohlo vzít příklad .Děkuji tímto i za svou dceru že takový človíček je. Příjemné chvíle přeji všem v hotelu a krásný strávený pobyt komukoliv v tomto úžasném hotelu a přírodě. Věřím že se i lidé hendikepovaní dozví o možnosti strávit krásné tyto chvíle na Ještědu a pokochat se krásou přírody, diky možnosti dopravě až k vám , díky tramvaji autobusu a hlavně lanovky. děkuji za vše den strávený u vas se mi vryl do srdce a na vždy tam zůstane nebot nebot diky hendikepu dcerky takových dnů v životě není mnoho.
Hotel Ještěd

Dobrý den, jsme rádi, že se Vám u nás líbilo a byla jste spokojená. Budeme se těšit na Vaši příští návštěvu.

Pátek 19. srpna 2016 | ALA

Dobrý den, v červenci jsme se synem trávili dva dny ve Vašem hotelu. Trávili jsme je nejen v oblacích, ale připadali jsme si jako v ráji. Každý zaměstnanec se kterým jsme se setkali byl velice milý, usměvavý,vstřícný – od recepce, přes restauraci – včetně bufetu až k paní uklízečce  Díky moc všem za příjemné chvíle, které jsme u Vás strávili.

Středa 3. srpna 2016 | S. Anýžová

Zdravím Vás, včera jsem byl na obědě s dětma a bohužel už nikdy víc!! Čekat na svíčkovou a smažený sýr takovou dobu, a ještě k tomu skoro jen strouhanka, děkuji ale ne! MILOSLAV
Hotel Ještěd

Dobrý den, děkujeme za vaše připomínky, které jsou pro nás velmi důležité. Naším cílem je vysoká kvalita a dobré služby pro každého hosta, byť šlo včera o provozně velmi náročný den, kdy do restaurace zavítalo velmi mnoho lidí a naši kuchaři se ani na chvilku nezastavili. Naší snahou bylo obsloužit všechny hosty tak, aby byli spokojeni a nečekali delší dobu, než by jim bylo příjemné. To ale v žádném případě neomlouvá jakýkoli nedostatek v našich službách. Vysokou úroveň si zaslouží každý náš host, i když přijde v tak náročný den. Jakoukoliv případnou nespokojenost je však nutné vyjádřit ihned na místě, abychom mohli vše napravit k vaší spokojenosti. Za kvalitou našich služeb si stojíme, a proto vás srdečně zveme na další návštěvu naší restaurace. Večer je jídelní lístek rozšířen o mnoho vynikajících jídel, ve kterých si vybere i náročný zákazník. Těšíme se na vás.

Středa 3. srpna 2016 | Miloslav

Dobrý den, strávili jsme u vás v hotelu úžasný víkend, kdy veškerý personál nám byl nápomocný a ochotný vyjít vstříc. Chutná večeře a velmi bohatá snídaně, která se vidí málokde. Ubytování luxusní, dodržující jednotný styl a koncept vyhovující celému projektu. Hotel si na nic nehraje a zároveň dosahuje vysokých standardů. Děkujeme. Zdeněk N.

Pondělí 25. července 2016 | Zdeněk N.

Příjemný den přeji, před několika měsíci jsem byla s rodinou na večeři a vše proběhlo velmi dobře, jídlo chutné a hezky servírované a obsluha také milá a velmi ochotná:)) Dne 18.7.2016 jsem byla znovu s rodinou na večeři a pozvala jsem si ktomu i přátele, bohužel to jsem neměla dělat, jelikož veliké zklamání :(..co se týče jídla, tak studené, přesolené a na talíři HOZENÉ jako v bufetu, aspoň ta obsluha usměvavá a ochotná. Domácí limonáda ze sirupu za ty peníze , taky nic moc. Další návštěva jen na vyhlídku a jídlo v restauraci Domov. S pozdravem Kalousková Praha 6
Hotel Ještěd

Dobrý den, děkujeme, že jste se podělila o svou zkušenost a je nám líto, že ze dvou návštěv si odnášíte tak odlišné zážitky. Případnou nespokojenost s jídlem můžeme vyřešit hned na místě, pokud host není spokojen a upozorní obsluhu. Vždycky se snažíme, aby lidé od nás odcházeli s příjemným zážitkem nejen z Ještědu samotného, ale i z restaurace či hotelu. Pěkný den

Neděle 24. července 2016 | Kalousková Lenka

Dobrý den, bohužel jsem byl s rodinou dvakrát do tohoto měsíce na obědě a jednou na večeři, a musím přiznat, že katastrofa. Bohužel Ještěd krásné místo, krásný výhled, ale kyselá obsluha bez zájmu nás skoro obsloužit, a oběd šel a večeře?? Hrozný výběr a jídlo studené a nedodělané(špíz z kuřecích stehen)...s pozdravem Zavadil
Hotel Ještěd

Dobrý den, děkujeme za podmět k restauraci. Je nám líto, že vše neproběhlo k Vaší spokojenosti. Pokud se ale v takové situaci zákazník octne, je nejlepší vše řešit hned a na místě. Je naším cílem, aby od nás hosté odcházeli spokojeni. Pěkný den

 

Neděle 17. července 2016 | zavadil1@seznam.cz

Dobrý den, chtěla bych poděkovat za skvěle strávený víkend ve Vašem hotelu, za úžasné jídlo, přístup všech zaměstnanců hotelu a vůbec za vše! Určitě se vrátíme! Díky!
Hotel Ještěd

Dobrý den, děkujeme za krásnou pochvalu a těší nás, že jste u nás byli spokojeni.  Budeme se těšit na Vaši další návštěvu. Pěkný den

Pondělí 11. července 2016 | Petra Sýkorová

Dobrý den. Dne 27. 6. 2016 jsme byli u Vás v restauraci s našimi přáteli na obědě. Stůl jsme měli sice předem objednaný, ale vyskytly se určité problémy s dodávkou elektrické energie. Zdánlivě nepříjemnou situaci vedení restaurace vyřešilo k naší naprosté spokojenosti, což samozřejmě zážitek z pobytu ještě umocnilo. Touto cestou bych chtěla ještě jednou poděkovat za ochotu, za skvělé jídlo i za profesionální přístup k nám hostům. D. Hanousková 7.7.2016
Hotel Ještěd

Dobrý den, děkujeme Vám za pochvalu i pochopení s výpadkem elektřiny. Jsme rádi, že i přes tuto drobnou komplikaci se Vám u nás chutnalo. Hezký den

Čtvrtek 7. července 2016 | Dáša Hanousková

Meli jsme s rodinou uzasny rodinny apartman bylo nas 7a pes. Vsichni byli nadseni z vyhledu, zapadajiciho slnunce, bylo to romanticke a kazdy si uvedomi, jak je nase zeme krasna. S ubytovanim jsme byli spokojeni, vsude cistota, pokoje utulne, teple, slunne. Restaurace a jidlo take na urovni. Snidane bohate a caj a kava vynikajici. Pobyt nas vsechny nadchl a tesime se, ze ho brzy zopakujeme. Diky vsem v recepci, restauraci a proste uplne vsem.
Hotel Ještěd

Dobrý den, děkujeme za pochvalu a teší nás, že se Vám u nás líbilo a byli jste spokojeni. Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu. Hezký den

Středa 6. července 2016 | Eva Šichova

Dobrý den, ke 30.těmu výročí svatby jsem od manžela dostala noc na Ještědu. Byli jsme u Vás ubytováni z 21.6. na 22.6.2016 a musíme jen chválit - vše bylo čisté, útulné, voňavé, ochotní lidé jak na recepci, tak v restauraci. Večeři hodnotíme jako gastronomický zážitek s překrásným výhledem. Moc jsme si to u Vás užili.
Hotel Ještěd

Dobrý den, velice nás těší, že jste byli se službami našeho hotelu spokojení. Budeme rádi, pokud nás znovu navštívíte. S přátelskými pozdravy, Aleš Pluhař

Neděle 26. června 2016 | Ivana

Chtěla bych poděkovat personálu hotelu Ještěd za práci, kterou odvádějí. Měli jsme s přítelem objednaný romantický balíček. Nejvíce bych chtěla vyzdvihnout restauraci - jídlo bylo perfektní, skvěle servírované - dýňová polévka to byla opravdu lahoda. Ubytování bylo také výborné, jen snad drobnost, v pokoji č. 1 (comfort) chybí odpadkový koš (kromě malého na toaletě jsme žádný jiný nenašli) a wifi signál nebyl vůbec k nalezení Což nehodnotím nijak špatně, ale velké díky patří slečně na recepci, která se snažila situaci s internetovým připojením řešit hned po nahlášení problému. Nakonec jsme si výlet naplánovali v restauraci, kde připojení bylo bezchybné. Co je velká škoda je, že tento týden nejezdila lanovka - na tu jsme se těšili nejvíce, ale přesto jsme si tyto tři dny užili. Díky za vaší práci, odvádíte ji na jedničku!
Hotel Ještěd

Dobrý den, jsme velice rádi, že jste byli s našimi službami spokojení, a děkujeme za podněty. Větší koše na pokoji zařídíme, problém se slabším wifi připojením již odstraňujeme. Lanovka na Ještěd má bohužel každý rok po několik dní odstávku kvůli technickým prohlídkám, což omezuje dostupnost na Ještěd, na druhou stranu je bezpečnost cestujících a návštěvníků hotelu pro nás všechny prvořadá. S přátelskými pozdravy, Aleš Pluhař 

Pátek 8. dubna 2016 | Maňáková

Dobry den.Nedavno jsem sel s kamarady na vystup na Jested,a jake bylo me prekvapeni kdyz mi recepcni na muj dotaz zda nemate nekde venku teplomer odpovedela,nemame ale mohu se vam kouknout na internet jaka podle nej je tu asi teplota.Prosim nemuzete sehnat nejaky vetsi teplomer a umistit ho nekde venku???Nebo na nej mame jako navstevnici take prispet jako temer na vse unitr :-O?
Hotel Ještěd

Dobrý den, na ochozu Ještědu u recepce vždy teploměr byl, ovšem jeho životnost neměla nikdy dlouhého trvání. Bohužel vždy ho někdo zničil, je to škoda. Pošlu připomínku vedení hotelu, abychom pořídili teploměr nový a nějakým způsobem ho zabezpečili. Vše je to pouze o nás, o lidech ... S přátelskými pozdravy, Aleš Pluhař 

Pondělí 8. února 2016 | Bohuslav

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jestli mohu vzít psa a přijít do restaurace na novoroční výstup? Děkuji pěkně za informaci a přeji Vám hezký večer . S pozdravem Moravcová
Hotel Ještěd

Dobrý den, čtyřnozí návštěvníci jsou u nás vítáni, stejně jako ti dvounozí. Psa si do restaurace vzít můžete. Samozřejmě je třeba zajistit, aby neomezoval ostatní návštěvníky. S přátelskými pozdravy, Aleš Pluhař

Pondělí 28. prosince 2015 | Kateřina Moravcová

Dobrý den, píši ohledně našeho ubytování s mým přítelem, měli jsme romantický balíček :-), to bylo nepřekonatelné :-), ubytování skvostné a pak nádherně prostřený stůl k večeři, svíčky a tak, jídlo bylo výborné, tímto chceme poděkovat kuchaři za úžasné jídlo, ochutnala jsem kuřecí maso Supreme a pak kuřecí maso s dýňovou kaší, výborné, můj přítel měl po dva dny hamburgera, prý byl výtečný :-). Snídaně byly velice bohaté a nesmíme zapomenout na úžasný personál :-), jak v recepci, tak u podávání jídel :-), jste moc fajn a úžasní :-). Byl to pro nás nádherný zážitek :-). Děkujeme.
Hotel Ještěd

Dobrý den, děkujeme za zprávu, jsme moc rádi, že se vám v našem hotelu líbilo a chutnalo vám. Pokud budete mít cestu kolem Ještědu, zastavte se u nás. Rádi vás tu znovu přivítáme. S přátelskými pozdravy, Aleš Pluhař recepce hotelu Ještěd

Pátek 18. prosince 2015 | Adéla Vyhnánková

K výročí svatby jsme s manželkou dostali poukaz na víkendový pobyt včetně romantické večeře. Vše proběhlo naprosto perfektně a personál hotelu se choval profesionálně a maximálně ochotně. Chtěl bych jim touto cestou opět poděkovat za vše, co dělají. Během pobytu jsme zažili jak sníh (námrazu), tak i překrásné jasno a i déšť. Vše doprovázeno celkem silným větrem. Nic ale nemohlo pokazit zážitek z opravdu nevšedního prostředí. Ještě jednou děkuji všem zaměstnancům hotelu a přeji krásné prožití nadcházejících svátků.
Hotel Ještěd

Dobrý den, děkujeme za pozitivní recenzi. Počasí na Ještědu v zimním období je nevyzpytatelné, zvláště v posledních letech. Věřím, že tu lze v těchto dnech zažít prakticky všechna roční období. Chválu na personál jsem vyřídil vedení hotelu, určitě zaměstnance potěší. Budeme se těšit na vaši příští návštěvu. S přátelskými pozdravy, Aleš Pluhař 

Pondělí 14. prosince 2015 | Pavel Esch

Zdravím celý personál hotelu Ještěd a moc děkuji za skvělou pohostinnost (pobyt z 9.12. na 10.12), od recepce počínaje, přes obsluhu u večeře včetně skvělého jídla a konče výbornou snídaní s usměvavou a milou obsluhou (moc zdravím a slunce jsem doufám neodvezl :-). Ačkoli jsem zde byl služebně, rozhodně jsem se necítil jak v běžném hotelu a určitě jsem zde nebyl naposled. Nevšední ubytování je umocněno ojedinělým designem provázející celý hotel, paráda. Takže budu všude chválit a doporučovat :-). Přeji hotelu Ještěd i celému personálu jen to nejlepší a těším se na další pobyt. Štěpán Svoboda
Hotel Ještěd

Dobrý den pane Svobodo, jsme rádi, že jste byl s nabízenými službami spokojený. Na individuální přístup personálu vůči hostům klademe v našem hotelu velký důraz, a těší nás, že reakce jsou pozitivní. Rádi Vás v našem hotelu znovu přivítáme. S přátelskými pozdravy, Aleš Pluhař 

Pátek 11. prosince 2015 | Štěpán Svoboda

Dobrý den; ke svým padesátinám jsem dostal poukaz k romantickému pobytu nad oblaky pro sebe a svou přítelkyni na dvě noci. Protože často a hodně cestujeme po všech koutech naší země, byl jsem na Ještěd velmi zvědavý. Nevšední zážitek jsme si u Vás domluvili na 26.10. až 28.10.2015. Musím uznat, že jsme byli naprosto nadšeni! Ubytování je skutečně úžasné a nejde popsat ten pocit, kdy za okny hučí silný vítr, zatímco v pokoji i restauraci je útulno, personál velice pozorný a výhled z okna prostě fascinující. Jaké je to asi v létě za bouřky nebo v zimě při pořádné fujavici? Spokojeni jsme byli i s kuchyní - romantická večeře výborná, ani k snídani nám nic nescházelo. Děkuji všem zaměstnancům, že mi padesátiny nakonec nepřipadaly tak tragické, ale naopak jako inspirace do dalších let. Někoho možná zamrzí překvapivě špatný signál GSM, ale nás naopak potěšilo, že máme klid od všech těch mobilů a Internetů :-) Luboš a Hanka, Chomutov.
Hotel Ještěd

Vážený pane Váně, velmi děkujeme za Vaši zprávu. Každá podobná reakce nás potěší. Hotel Ještěd je vzhledem k poloze velmi specifické místo. Víceméně vždy nás příroda tady nahoře něčím překvapí, a to v jakoukoliv roční dobu. Mimo jiné i díky tomu je přenocování v hotelu Ještěd výjimečným zážitkem. Vše dokládá stále rostoucí zájem o ubytování na Ještědu. Ohledně signálu je pravda, že občas není za extrémnějšího počasí ideální. Budeme se snažit vše vylepšit. Jsme každopádně rádi, že jste byl spokojený s personálem a nabízenými službami, zvláště pokud se jednalo o oslavu narozenin. S přátelskými pozdravy, Aleš Pluhař

Sobota 31. října 2015 | L.Váně

Dobrý den. Návštěvu jsem dlouho plánovala a poté byla velmi spokojená s ubytováním na dvě noci - s pejskem - a veškerými službami. Snídaně - skvělá. Nabídka ostatních jídel by se mêla promyslet. 200 gramů tatarský biftek s osmi topinkami je prostě moc. A všeobecně byly porce příliš velké a možnost výběru slabší. Každopádně ubytování a služby (např. Recepce) naprosto skvělé . Přeji hodnê spokojených hostů. ☺️
Hotel Ještěd

Dobrý den, děkujeme, Vaše pozitivní hodnocení nás velmi potěšilo. Podněty ohledně množství a výběru jídel přeposílám vedení restaurace. Rádi vás tu znovu přivítáme. S přátelskými pozdravy, Aleš Pluhař  

Pátek 9. října 2015 | Jana Richter

Dobrý den , včera jsem objednal stůl pro čtyři osoby na večeři.Jídlo i personál mohu pochválit,ale takovou zimu jsem u jídla ještě nezažil.I po třech výměnách stolu všude neskutečně táhlo.Po dotazu jestli s tím lze něco udělat mi bylo řečeno,že údržbář není a nikdo to neumí uzavřít.Musel jsem se obléci do bundy a takto trávit zbytek večera .Vedlejší stůl byl též v bundách..Pozvali jsem našeho zákazníka z Holanska,který byl velice zklamán a odnesl to pořádnou rýmou. S pozdravem Tandler Pavel
Hotel Ještěd

Dobrý den, těší nás, že jste byli s jídlem a obsluhou spokojení, a zároveň se omlouváme za nastalé komplikace během vaší návštěvy restaurace. Vaše připomínka se týká dvou věcí. Jednak neodpovídajících teplotních podmínek na restauraci a dále reakce obsluhy na Váš dotaz. Bohužel nevím, jaké teplotní podmínky panovaly večer na restauraci, ale budu se informovat. Za reakci obsluhy na dotaz se omlouvám, byla rozhodně neprofesionální. Každopádně v obou záležitostech jsem zkontaktoval vedení hotelu, aby byla učiněna náprava. S přátelskými pozdravy, Aleš Pluhař

Středa 23. září 2015 | Tandler Pavel

Dobrý večer , ve středu 16. září jsme měli s manželem objednaný stůl v restauraci hotelu Ještěd, musíme moc a moc pochválit personál opravdu úžasně se o nás starali a co se týče jídla nemělo nejmenší chybu . Všem vřele doporučujeme tento hotel navštívit . Dagmar a Ladislav Suchomelovi
Hotel Ještěd

Dobrý den, děkujeme za vaši reakci na služby ještědské restaurace, velmi si toho vážíme. Vyřídím vše příslušnému personálu. Určitě je vaše zpráva potěší a zároveň pozitivně motivuje v další práci. Budeme rádi, pokud nás na Ještědu znovu navštívíte. S přátelskými pozdravy, Aleš Pluhař  

Pátek 18. září 2015 | Dagmar a Ladislav Suchomelovi

Dobrý den, celý srpen jsem věnoval cestování. Po svém návratu mohu vyhodnotit jako nejlepší zážitek návštěvu Ještědu, kde jsem putování s rodinou zahájil 3.8.2015. Ihned po příjezdu mi zde ochotně pomohli s vyložením invalidního vozíku a po celou dobu se nám tu věnovali jak při obhlídce, tak při obědě (mimochodem velmi chutném) a nakonec mi pomohli naložit vozík zpět do auta. Všem zúčastněným touto cestou ještě jednou děkuji za nevšední zážitek. Kdo si chce zlepšit náladu, ať vyrazí na Ještěd. Vřele doporučuji. Květoslav Menger s rodinou.
Hotel Ještěd

Dobrý den, je pro nás čest, že v rámci vaší cesty byla návštěva Ještědu nejlepším zážitkem. Personál se vždy snaží návštěvníkům pomoci v případě jakýchkoliv komplikací, děláme to upřímně a se samozřejmostí. Ohledně pracovního kolektivu je Ještěd velmi dobře nastavený. Budeme se těšit na vaši příští návštěvu. Aleš Pluhař, recepce hotelu Ještěd

Úterý 1. září 2015 | Květoslav Menger

Dobrý den, píši ohledně pochvaly, byli jsme u Vás ubytováni 24.8. na jednu noc. Musím napsat i za mého přítele, že tak neskutečně vřelé a milé chování, s tím jsme se nikde nesetkali, a to fakt nepřeháním. Ubytování bylo tak nádherné, jsme s přítelem z toho ještě teď nadšení, restaurace a celkový servis a dále recepce, dáváme jedničku +. Moc Vám děkujeme za úžasný zážitek, určitě se k Vám ještě vrátíme a bude to více jak na jednu noc. Ještě jednou strašně moc děkujeme, takříkajíc klobouk dolů. Mějte se krásně a nádherný den. 
Hotel Ještěd

Dobrý den, velmi si vážíme toho, že jste byli v našem hotelu spokojeni. Snažíme se, aby se tu host cítil jako doma a naším krédem je individuální přístup. Budeme rádi, pokud se u nás znovu ubytujete, jen s ohledem na velký zájem o ubytování na Ještědu bych upřednostnil včasnou rezervaci. Mějte se hezky. S úctou, Aleš Pluhař 

Středa 26. srpna 2015 | Adéla Vyhnánková a David Novotný

Moc děkuji celému personálu hotelu, pobyt u Vás byl nádherný. Prožila jsem u Vás nejhezčí narozeniny. Každému Váš hotel budu doporučovat. Ještě jednou moc děkuji, byl to prostě úžasný zážitek!!!!
Hotel Ještěd

Dobrý den, poděkování personálu vyřídím, za mě trochu opožděně přeji všechno nejlepší. Rádi se s vámi znovu setkáme. S úctou, Aleš Pluhař 

Pondělí 24. srpna 2015 | Květa

Dnes 23.8.2015 jsem navštívila s přáteli Ještěd a restauraci dali jsme si oběd a jídlo bylo vynikající.Obsluha i restaurace super.Určitě přijedeme znovu Monika Ondračková
Hotel Ještěd

Dobrý den, děkujeme za pozitivní hodnocení nabízených služeb v restauraci. Budeme rádi, pokud nás znovu navštívíte. S úctou, Aleš Pluhař

Neděle 23. srpna 2015 | Monika Ondračkova

Dobrý den, ve dnech 13-tého a 14-tého.srpna 2015, jsme navštívili a strávili noc ve Vašem hotelu s restaurací. Už po příchodu do recepce kde se nás ujala velmi ochotná slečna recepční(Alžběta), která nás uvedla na ubytování(pokoj comfort), nabídla nám Vámi poskytované služby a výhody. Velmi příjemné a milé vystupování. Poté jsme navštívili restauraci, kde se o nás opět postaral velmi milí a příjemný personál , který byl velmi bystrý, milý, ochotný a příjemný. Jídlo bylo velmi chutné a výborně připravené(kuřecí prsa na chřestu). Druhý den jsme měli v rámci ubytování snídani, která byla perfektně připravena(dostatečný výběr jak nápojů tak i jídla) ve výborné kvalitě(především vynikající domácí chléb). Na závěr mi nezbývá nic jiného než poděkovat celému kolektivu a popřát mnoho spokojených zákazníků jako jsme byli my s manželkou. 1*
Hotel Ještěd

Dobrý den, snažíme se poskytovat profesionální služby ve všech úsecích hotelového provozu, a díky pozitivním reakcím návštěvníků se přesvědčujeme, že kráčíme správným směrem. Děkujeme, Vaší recenze si vážíme. Personál včetně slečny Alžběty budu informovat. Budeme rádi, pokud nás v budoucnu ještě navštívíte. S úctou, Aleš Pluhař

Středa 19. srpna 2015 | Richard

Dobrý den, před léty jsem byl na Ještědu a byl jsem uchvácen pohledem z restaurace, připadal jsem si jako v letadle. Letos přijedu i se synem už se moc těšíme.
Hotel Ještěd

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem. Pokud budete potřebovat bližší informace o provozní době, jízdním řádu lanovky apod., zkontaktujte recepci hotelu, případně mě jako vedoucího recepce na tel. čísle 603 152 168 nebo na mailové adrese pluhar@jested.cz. Budeme se těšit na vaši návštěvu. S úctou, Aleš Pluhař

Pátek 14. srpna 2015 | Petr Chládek

Dobry den vsem. Radi bychom vam vsem, kteri se starate o sve hosty na Jestedu, poslali velke podekovani. Cely pobyt jsme se citili skvele. Vase apartma cislo 5 predcilo nase ocekavani. Ale pokoj i kdyby byl sebekrasnejsi, nebyl by nic, kdyby kolem nebyli mili lide. Ano, dekujeme vsem koho jsme potkali a koho jsme nemeli sanci potkat... A tesime se, ze se brzy vratime. Zatim budeme pobyt na Jestedu s radosti doporucovat. P.S. Brzy alespon na veceri, ktera nemela chybu, mnam.
Hotel Ještěd

Dobrý den, těší nás, že jste byli s našimi službami spokojení. Snažíme se k hostům přistupovat individuálně a vyslyšet všechna jejich přání. Děkujeme za případné doporučení vašim přátelům a budeme se těšit na další setkání. S úctou, Aleš Pluhař

Pátek 14. srpna 2015 | Radana a Mahito Adachi

Tímto bych Vám i s dcerou a manželem chtěli poděkovat za krásný víkend nad oblaky. S pobytem jsme byli naprosto spokojeni pokoj byl nádherný, personál milý a profesionální, večeře špičková a oběd i přes značné množství lidí skvělý včetně velmi ochotné obsluhy. Jelikož jsme Vás nenavštívili poprvé můžeme konstatovat, že se zcela určitě vrátíme. S pozdravem Lucie Mlezivová
Hotel Ještěd

Dobrý den, děkujeme a jsme moc rádi, že pobyt proběhl podle vašich představ. Personál hotelu budu informovat. Budeme se těšit na opětovné setkání s vámi. S úctou, Aleš Pluhař 

Čtvrtek 6. srpna 2015 | Mlezivová Lucie

Děkujeme za příjemný pobyt, zvláště panu Filipu Hláskovi, který má technické znalosti Ještědu, místopisné, historické, a především je člověkem, který má Ještěd rád a svůj přístup a vědomosti předává návštěvníkům. Náš pobyt povýšil na pobyt snů.
Hotel Ještěd

Dobrý den, děkujeme za pozitivní recenzi. Pan Hásek je člověk na svém místě s velice kladným vztahem k Ještědu. Své znalosti se snaží předávat každému, kdo se o tuto výjimečnou stavbu zajímá. Budeme ho informovat, Vaše reakce ho určitě potěší. S úctou, Aleš Pluhař

Středa 29. července 2015 | Stanislav Kropáček

Dovolte mi, abych poděkoval za velice vstřícnou spolupráci při zajištění Social-event pro účastníky konference ECMSM 2015, kterou pořádala Technická univerzita v Liberci ve dnech 22.06. - 24.06. 2015. Velký dík patří paní Gonosové a všem zúčastněným zaměstnancům hotelové restaurace. Díky jejich profesionalitě byla návštěva místa s naprosto jedinečnou atmosférou doplněna o skvělý gastronomický zážitek. Jsem rád, že vše proběhlo ke spokojenosti nejen naší, ale zejména našich zahraničních kolegů a hostů. Těším se na případnou další spolupráci.
Hotel Ještěd

Dobrý den, velice nás těší pozitivní reakce na nabízené služby v restauraci hotelu Ještěd. Jsme rádi, že především zahraniční hosté byli s návštěvou spokojeni. Uvědomujeme si, že podobnými setkáními nepropagujeme pouze Ještěd, ale celý region, a doufáme, že i následující akce liberecké univerzity se setkají s pozitivními ohlasy. S úctou, Aleš Pluhař   

 

Středa 29. července 2015 | prof.Ing. Zdeněk Plíva, Ph.D

Ráda bych touto cestou poděkovala personálu za profesionální a lidský přístup. Maminka slavila 70 narozeniny. Ještěd vždy opěvovala. Proto nás s manželem napadlo, pozvat jí na oběd právě sem. Telefonicky byla domluvena rezervace a naše představa o průběhu oběda. Musím napsat, že tak milý a ochotný personál je podnětem k myšlence, že i v našich končinách se může host cítit vítán. Jakékoliv jídlo donesené na stůl, bylo kulinářským zážitkem + obsluhující personál - zážitek pro všechny. Ještě jednou velký dík za vše. Rádi se budeme vracet, doporučení je samozřejmostí. Jitka a Pavel Vondráčkovi
Hotel Ještěd

Dobrý den, děkujeme za hodnocení. Jsme velice potěšeni Vaší reakcí na nabízené služby. Profesionalita a osobní přístup jsou prioritou všech zaměstnanců našeho hotelu ve snaze zajistit maximální spokojenost hosta. Budeme rádi, pokud se s Vámi budeme moci znovu setkat. S úctou, Aleš Pluhař

Pátek 17. července 2015 | Jitka Vondráčková

Hotel Ještěd jsme využili pro jednání s naším významným zákazníkem. Z recepce jsme rovnou mailem obdrželi nejen potvrzení rezervace salonku, ale i nabídku programu pro tuto pro nás důležitou událost. Po příjezdu se nám personál ochotně věnoval a zajistil nám parkování přímo u hotelu. Před obědem jsme měli zajištěnu prohlídku hotelu včetně zajímavého výkladu o historii této unikátní budovy. Pro účastníky bylo zajímavé, že mohli nahlédnout i do exkluzivních apartmánů, které jsou zařízené každý v osobitém stylu. Po exkurzi nás čekal prostřený stůl v salonku s výhledem, nechyběly ani květiny. Občerstvení jsme objednávali z běžného jídelního lístku. Hosté byli velice spokojeni s milou obsluhou a především s vynikající (až domácí) kvalitou jídel. Nádherné prostředí vrcholku Ještědu spojené s prohlídkou světově proslulé architektury a výtečnou gastronomií mohu pro obchodní jednání vřele doporučit.

Čtvrtek 2. července 2015 | Lumír Pelc - manažer prodeje pro klíčové zákazníky – Cloud & datová centra, České Radiokomunikace

Pane řediteli dobré ráno, chtěl bych Vám poděkovat za sobotní akci. Pro všechny kolegy to byl zážitek. Někteří byli v prostorách Hotelu poprvé. Ještě jednou díky! S pozdravem Jiří Frühauf, Komeční banka
Hotel Ještěd
Dobrý den, děkujeme za kladnou recenzi, vážíme si jí. Jelikož jsem měl možnost poznat alespoň některé Vaše kolegy blíže, musím poznamenat, že jste byli skvělá skupina :-). S pozdravem, Aleš Pluhař

Středa 20. května 2015 |

Dobrý den, ráda bych poděkovala panu Priščákovi a vůbec celému personálu Ještědu za pomoc při organizaci konference FS TUL ve dnech 29-30/4/2015. Jídlo super, prohlídka Ještědu s výkladem úžasná a účastníci naprosto spokojení:-) Díky moc. Petra Dančová
Hotel Ještěd
Dobrý den, děkujeme za hodnocení a jsme rádi, že vše dopadlo vašich představ :-). S úctou Aleš Pluhař

Úterý 5. května 2015 |

Dobrý den, chtěla bych moc a moc poděkovat panu Mgr. Robertovi Priščákovi za prohlídku hotelu, salonku a restaurace v Aj, kterou pro nás a naše hosty připravil. Ještěd jsme navštívili 23.4.2015 se skupinou 20-ti zahraničních hostů TUL, kteří byli naprosto nadšeni. Vše korunovala výborná večeře o čtryřech chodech. Rozhodně mohu Ještěd doporučit všem.
Hotel Ještěd
Vážíme si Vaší pozitivní reakce na služby hotelu Ještěd a jsme rádi, že se zahraničním hostům u nás líbilo. Propagujeme tím pozitivně nejen Ještěd, ale i celý Liberec. Budeme se těšit na další spolupráci. S úctou Aleš Pluhař

Čtvrtek 30. dubna 2015 | Katka

Dobrý den,teda musím je tohle snad poprvé co píši...VAŠ SLOGAN HOTEL RESTAURACE NAD OBLAKY-KDE JINDE MŮŽETE SNÍDAT S TAKOVÝM VÝHLEDEM----škoda,že jsem si nejdříve nepřečetla RECENZE .na vaši kuchyn--odhadla bych vybavení a chut cenovou skupinou číslo 4 a i tam bych se tolik nenaštvala jako u Vás řeknete si za kuřecí řízek 148kč něco tak odporného jsem dlouho nejedla.. to,že byl studený a k tomu opečená zelenina chut odporná a mastnota z ní kapala..šílený a opravdu upozorním kohokoli at si na krásný výhled JEŠTĚDU raději udělá svačinu nebo se nají ve městě.Mě to u Vás stálo 612kč... v životě bych za to nedala ani 50kč zajímalo by mě jak někoho takového můžete nechat v kuchyni.Jste opravdu první komu takto píši a pokud Vám trochu záleží na názoru lidí přečtě si recenze...JÁ ŘÍKÁM OSTUDA VELKA STYDĚLA BYCH SE....S POZDRAVEM FLÍGROVÁ
Hotel Ještěd
Vážená paní Flígrová, je nám velmi líto, že máte takovou zkušenost. V restauraci probíhá dvojí kontrola kvality jídel. Pokud nastala situace, kterou popisujete, bylo na místě ihned zavolat vedoucí restaurace, která je přítomna celý den a hned by situaci vyřešila k Vaší spokojenosti. Pevně věříme, že v budoucnu opět najdete cestu k nám a my budeme moci změnit Váš názor. S úctou Aleš Pluhař

Neděle 26. dubna 2015 |

Dobrý večer,uplynulý víkend jsme strávili u vás v hotelu krásný pobyt, za který bychom vám chtěli ještě jednou poděkovat. Ještěd je opravdu jedinečné místo, které dokázalo překonat i naše vysoká očekávání a vaše služby toto výjimečnost jen podtrhují. Budeme vás jistě dál doporučovat jako tak trochu jiný hotel - hotel nad oblaky :-).
Hotel Ještěd
Dobrý večer, jako jedni z prvních jste mohli okusit atmosféru Ještědu po nedávno skončené rekonstrukci pokojů. Těší nás, že se vám v hotelu líbilo a že jste byli spokojení s našimi službami. Jménem personálu hotelu, děkujeme:-). Aleš Pluhař

Pondělí 20. dubna 2015 |

Je videt, ze si pan Absolon nechava jen positivni reakce, ty negativni po nejake dobe vymaze. To neni prinosem, to svedci o Vasi profesionalite. Jen tak dal...
Hotel Ještěd
Dobrý den, s ohledem na Vaše konstatování o mazání negativních recenzí bych rád podotknul, že veškeré negativní recenze na našich stránkách ponecháváme. Pouze mažeme reklamace našich hostů na poskytnuté služby, které řádně vyřešíme kompenzací a písemnou omluvou ke spokojenosti hosta. Našim webových stránkám věnujeme především prostor pro recenze. V případě reklamace bych doporučil se vždy obrátit přímo na e-mail recepce@jested.cz s úctou Aleš Pluhař

Čtvrtek 16. dubna 2015 | Jested

Dobrý den, chtěla bych Vám ještě jednou moc poděkovat,byli jsme nadšení Vaší vyčerpávající a zajímavou informační prohlídkou Ještědu, jídlo bylo bez chybičky a krásné prostředí.......hodně jsme si to užili a máme na co vzpomínat, vyřizuji pozdrav a díky i za všechny naše hosty. Přeji hodně úspěchů nejen v podnikání,mějte se hezky, Tomková Renata
Hotel Ještěd
Vážená paní Tomková, bylo mi velkou ctí organizovat Vaši společenskou událost narozenin. Jsem rád, že tak nároční hosté s profesionálním přehledem ke gastronomii nám dávají pochvalu. Věřte, že i Vaše další návštěva bude od nás na jedničku a těšíme se opět na viděnou. S úctou Jan Absolon

Čtvrtek 26. března 2015 | Tomková Renata

Chci poděkovat za výborné večerní posezení s kvalitním vínem a výtečnou večeří na doporučení šéfkuchaře. Ačkoliv již byla tma a nebyl žádný výhled, tak to byl příjemný a nevšední zážitek. Jediná komplikace bylo letní obutí našeho auta, vše ale nakonec dobře dopadlo :)
Hotel Ještěd
Děkuji Vám za pochvalu a jsem moc rád, že jste byli na našem hotelu spokojeni i za cenu špatného počasí. Chápu, že sjetí hory s letními pneumatikami byl pro Vás nevšední zážitek a já se budu opět těšit na Vaši další návštěvu. S úctou Jan Absolon

Neděle 15. března 2015 | Roman Kladivo

Dobrý den, tuto sobotu 7.2. jsem u Vás byla s přáteli na obědě, a musím za všechny 4 přátelé poděkovat a poslat pochvalu do kuchyně a i servírkám, vše jim šlo od ruky a jídlo bylo též skvělé a chutné, děkujeme!
Hotel Ještěd
Dobrý den, velmi mě těší Vaše pochvala a Vaše spokojenost na naší restauraci, především proto, že byla naše restaurace plně vytížena díky nádhernému sobotnímu počasí a celý personál měl napilno, aby uspokojil davy lidí, kteří čekali na schodech restaurace až do půl páté. Jsme moc rádi za každého spokojeného zákazníka a vždy se budeme maximálně snažit být tu jen pro vás… S úctou Jan Absolon

Středa 11. února 2015 | Lenka s

Dobrý den. Chtěla bych poděkovat skvělému a profesionálnímu personálu, který se o nás špičkově postaral při rodinné večeři. Především nejvíce DĚKUJEME panu šéf kuchaři, kterého jsme si nechali zavolat ke stolu s prosbou o uvaření 6 různých jídel z večerního menu a i když ještě zdaleka nebylo 18 hodin ochotně a bez jakýchkoliv problému jídlo uvařil. Jídlo bylo vynikající a nesrovnatelné s řadou "vyhlášených" restaurací v Liberci.! Moc děkujeme za příjemný večer a určitě se brzy vrátíme.!

Středa 4. února 2015 |

Dobrý den, prožili jsme u vás s manželem dva nádherné dny, plné pohody a kouzelných zimních zážitků. Děkujeme moc personálu hotelu za skvělý přístup, restauraci kompliment za výborné jídlo a milou obsluhu.

Pondělí 2. února 2015 | Jana a Jiří

Je mi líto, ze to musíme říct, ale kuchyně(provozní) by se nad sebou měli zamyslet. Protože ochucenou vodu prodávat za hovezi vývar a vodu se šťávou z kompotu za 56,- vydávat za domácí limo, je fakt ostuda. Ostatní jídla neodpovídají kvalitou ceně. Servis/obsluha super! To je to tak takže?
Hotel Ještěd
Dobrý den, Děkuji Vám za zpětnou vazbu. Ohledně vývaru. Připravujeme ho vždy každý den čerstvý bez jakéhokoliv přidání konvenience a glutamátu, je vyráběn z masa, kostí a kořenové zeleniny. Každý den je přítomen na restauraci vedoucí restaurace, s kterým jste mohl Vaši reklamaci vyřešit k Vaší spokojenosti.. Horký domácí sirup z našeho jídelního lístku není kompotovaná šťáva, ale vysoce kvalitní ovocný extrakt České výroby bez jakékoliv chemie, konzervačních látek a barviva. Množství a cena je samozřejmě uvedena v jídelním lístku. S úctou Jan Absolon

Neděle 1. února 2015 | Pablo Praha

Dne 17.01. jsem s manželkou navštívil Váš hotel. Neplánovaně při dobré kávě padl dotaz na volný pokoj a měli jsme i štěstí, tedy opět neplánovaně jsme přenocovali za velmi přijatelnou cenu, s nabídkou různých doplňkových slev. Čisto a útulno, personál výborný, ochota a komunikace, pozornost, výborná večeře i snídaně následující den a co mě velmi příjemně překvapilo, byla stálá pozornost a fyzická přítomnost pana ředitele. To se vidí málo kde. Ještěd je nesporně zvláštní a kouzelné místo s velikou historií a kusem Češství. Tak pane řediteli - děkujeme, držte společně s kolektivem personálu standardy, budeme doporučovat !!
Hotel Ještěd
Dobrý den, velmi si Vážím Vaší recenze na ubytování i gastronomii. Vaše pochvala je pro náš team hotelu velmi důležitá a cenná. Doufám, že nás brzy opět navštívíte a budete opět spokojen jako nyní. S úctou Jan Absolon

Úterý 20. ledna 2015 | Milan Hejl

Dobrý den,byli jsme u Vás s celou rodinou sice už koncem října 2014 na tři noci a ani jeden problém,jen chválím a všem doporučuji :-).

Středa 14. ledna 2015 | Jaromír Novotný

Dobrý den, tento týden jsme u Vás měli posezení s kolegy z práce a chtěli bychom Vám poděkovat za skutečně příjemně strávený čas. To, že jste skvělý tým, je patrné na profesionalitě a ochotě celého personálu. Ubytování, povídání o vínu a k tomu vybrané menu bylo báječné a výjimečné. Děkujeme a přejeme mnoho dalších spokojených návštěvníků. Jen tak dál :-)

Čtvrtek 20. listopadu 2014 |

Celemu hotelu bych chtel z celeho srdce podekovat za neuveritelny zažitek! Obsluha a personal , velikej obdiv a pochvala za jejich krasne a přívětivé chovaní. Kuchaři metál za sikovne ruce! Jidlo se doslova rozpadalo v ustech. Urcite se k Vám znovu vrátíme :-) Dekujem

Úterý 11. listopadu 2014 | Abrc

Dobry vecer, před chvili jsme se vratili domu po vikendu stravenem v hotelu a restauraci/salonku Hotelu Jested. Ještě jednou bych rad podekoval celému personalu za vynikajici servis, který nejednou sahal za ramec beznych služeb. Vsichni byli vice nez velmi spokojeni. stepanek
Hotel Ještěd
Vážený pane Štěpánku, děkuji Vám za kladnou recenzi. Jsem velmi rád, že po celý víkend na našem hotelu jste byl s našimi službami spokojen a doufám, že nás opět brzy navštívíte. S úctou Jan Absolon

Úterý 14. října 2014 | Pavel Štěpánek

po čtvrté na Ještědu a už se těšíme až přijedeme zas http://vimeo.com/108813393

Úterý 14. října 2014 | Valdmanovi

Dobrý den. Chtěla bych poděkovat celému personálu hotelu Ještěd, za perfektní služby, vstřícné jednání a profesionální přístup. Kuchyně je na vysoké úrovni, obsluha seriózní a příjemná, pokoje uklizené, útulné a nádherně zařízené, zvláště oceňuji snahu o zachování původního nábytku. Recepce fungovala vždy skvěle. Musím říct, že tento hotel jsme si s manželem tak zamilovali, že jsme v něm byli již po třetí. Když si někdo nebude vědět jaký dárek určitě všem poradím: Noc nad mraky v hotelu Ještěd. Obzvlášť děkuji za zaslání zapomenutých věcí, to se opravdu často nestává.

Středa 10. září 2014 | Nela Karásková

Chceme vyjádřit opakovanou spokojenost s pobytem na tomto mystickém místě. Kvalitní služby,včetně ubytování umocnilo nyní i velmi dobré počasí s maximální viditelností. Pro mne jako meteorologa bylo zážitkem pozorování bouřek v okolí, dokonce i tak vzdálených jako je oblast Krušných hor nebo Prahy a Posázaví nebo Táborska, kde se bouřky pohybovaly. Doporučujeme všem nejen vyjet na pár minut n kopec, ale prožít zde i noc. Má to velmi silné pozitivní účinky a tělo i duši. Manželé Irena a Vlastík Brůčkovi.

Středa 10. září 2014 | vlastimil brůček

Vážení, v tomto týdnu jsem strávila spolu s vnučkou a pejskem velmi příjemný pobyt v hotelu Ještěd, v místě, kam se ráda vracím. Líbila se mi skutečná profesionalita přístupu, způsobu jednání, komunikace všech zaměstnanců hotelu včetně restaurace.Služba recepce pak byla naprosto perfektní, veškeré situace v náročném provozu zvládnuty s přehledem bez jediného zaváhání. Ráda se opět vrátím a o svou zkušenost se podělím dále. Srdečně zdravím Lucie Kábelová Lucie Kábelová, manažerka hudebních projektů Cihelná 2, 118 00 Praha 1 tel.733741098, 723732928

Pátek 22. srpna 2014 | Lucie Kábelová

Jsme moc rádi, že jsme Naše první a snad né poslední výročí vztahu oslavili večeří a pobytem na Ještědu! Jídlo, personál, ubytování, vše bylo supr!! Díky, za rok Nás tam máte zase.
Hotel Ještěd
Děkujeme Vám za pochvalu. Jsme opravdu rádi, že jste u nás byli spokojeni a doufáme, že další rok nás opět navštívíte. Přejeme Vám hodně lásky do Vašeho vztahu a doufáme, že budeme pro Vás každoročním připomenutím Vašeho výročí. S úctou a přáním krásného dne Jan Absolon

Úterý 29. července 2014 | Jindřich a Lenka

Nejlépe strávený víkend v tomto hotelu! Perfektní jídlo, servis a retro styl hotelu. A k tomu úžasný výhled z pokoje a při snídani. Jistě jsem tam nebyla naposledy.. Mnohokrát děkuji za tento nový zážitek !

Úterý 8. července 2014 |

Vážený pane Absolone, dovoluji si Vám ještě jednou poděkovat za přípravu akce, za přátelské přivítání ve Vašem hotelu a za milý dárek, který jsme od Vás dostali. Opět jsme byli my i naši hosté spokojeni, a protože nám vyšlo i počasí, tak nám nic nechybělo. Prostředí hotelu citlivě vylepšujete, a to je pro hosty potěšující a příjemné. Se srdečným pozdravem Michal Hipman

Středa 18. června 2014 | Hipman Michal

Dobrý den, pane Absolone! Děkujeme za velmi příjemný pobyt v hotelu Ještěd a báječně vstřícný přístup k naší skupině (studenti gymnázia J. Barranda, 13. a 14. 5. 2014). Doufám, že i my jsme byli pro vás příjemní klienti :-)

Pátek 16. května 2014 | Štěpničková Marie

Dobrý den, děkujeme Vám za nádherný pobyt. Příjemný personál, vynikající kuchyně, výborná atmosféra, vše čisté. Veškerá péče od všech zaměstnanců byla na jedničku! Rádi se vrátíme:-)

Úterý 25. února 2014 | Iveta

Dobrý den, chtěl bych Vám ještě jednou poděkovat za zážitek z pobytu u Vás na Ještědu. Vyřiďte prosím mou velkou pochvalu a uznání i recepci. Přístup všech Vašich recepčních (rezervace, check-in,check-out) byl více než srovnatelný s tím, co jsem zažil i v zahr. hotelech vyšší třídy během svých služebních cest. Velmi se mi např. líbilo, že i když Zuzana určitě informace o hotelu a pobytu říká každý den mnohokrát, rozhodně to neznělo jako znuděné odříkávání naučených frází (což se v podobných situacích někdy stává). Naše uznání si zaslouží i obsluha (a kuchyně) v restauraci. Personál se k nám choval s opravdovým zájmem a pozorností, která (bohužel) není ve všech podnicích v Liberci samozřejmostí. Vyzdvihnul bych především prezentaci vína, kdy jsme byli informování o všech jeho vlastnostech atd. Máte tedy jako hotel-restaurace můj respekt a rozhodně budu pokračovat v šíření Vaší dobré pověsti, případně nebudu váhat, pokud bude příležitost Vaše služby v budoucnu využít.
Hotel Ještěd
Dobrý den, moc si vážíme Vaší pochvaly. Vaše poděkování je motivací pro náš personál, aby byl stále příjemný a profesionální. Doufám, že nás brzy opět navštívíte a my Vám zpříjemníme další den v oblacích. S úctou Jan Absolon

Pondělí 10. února 2014 | Vojtěch Č.

Ještěd je Super , ale ty kopce dají zabrat No...

Pátek 24. ledna 2014 | Michal

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli k vám na hotel můžeme přijet i s pejsky. Děkuji
Hotel Ještěd
Dobrý den, určitě k nám s pejskem můžete, jsou zde vítáni. S úctou Jan Absolon

Pátek 24. ledna 2014 |

Dobrý den Nevím proč,ale tak nějak mi to přijde,že si sem ty příspěvky ( samozřejmě kladné),píšete sami.Mám úplně opačný názor.
Hotel Ještěd
Dobrý den, mrzí mě, jestli jste byl na našem hotelu nespokojený. Jen pro ukázku přikládám odkazy na další kladné hodnocení našeho hotelu a práci našich zaměstnanců, které nelze z naší strany nikterak ovlivnit. S úctou Jan Absolon http://www.booking.com/hotel/cz/jested.cs.html?sid=b06343d1877151b05ce3e341dc5f096a;dcid=1#tab-reviews http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g274702-d277678-Reviews-Hotel_Jested-Liberec_Liberec_Region_Bohemia.html https://plus.google.com/117589513815952929462/about?gl=cz&hl=cs http://www.holidaycheck.cz/hr/89961d92-912f-3635-a246-f13e058fecd1

Pátek 10. ledna 2014 |

Dobry den pane Absolone, rada bych Vam touto cestou podekovala za nas velice vydareny patecni vanocni vecirek. Velice se nam to u Vas v restauraci libilo. Jidlo bylo vyborne a atmosfera Jestedu take. Katerina Prochazkova Sparkasse Oberlausitz-Niederschlesien Marktbereich Löbau

Pondělí 23. prosince 2013 | Katerina Prochazkova

Chtěla bych poděkovat panu Priščákovi za spolupráci v organizaci firemní akce, kterou jsme na Ještědu měli. Vše dopadlo na jedničku. Ovšem bez dobré obsluhy a kuchařů by se to také neobešlo, takže díky celému týmu z Ještědu za dobře odvedenou práci, byli jsme moc spokojení a určitě se k vám někdy v budoucnosti rádi vrátíme. Doporučuji!

Pátek 20. prosince 2013 |

Děkujeme za příjemný pobyt, zvláště pak za bezvadnou snídani! Dostal jsem jako dárek 1 noc v apartmá a skvěle jsme si to užili. Přejeme spoustu spokojených hostů a nový lesk v původním stylu Ještědu.

Čtvrtek 12. prosince 2013 |

Dobrý den, měl jsem tu možnost pořádat na Ještědu menší chirurgický kongres, v atypickém prostředí se skvělou obsluhou, skvělým jídlem, neskutečně milou recepční, unikátním ubytováním, všudypřítomnou ochotou, bonusovou exkurzí s trefným a vtipným výkladem pana Absolona, to vše zanechalo ve všech účastnících pocit unikátního a nezapomenutelného zážitku.Děkujeme.

Pátek 1. listopadu 2013 | Jiří Škach

Dobrý den pane Absolone, chtěl jsem ještě poděkovat za Vaší pomoc při organizaci našeho výletu. Všechno to dobře dopadno, i dolů jsme všichni došli a hlavní je, že byli všichni spokojení, Ještě jednou díky a třeba zase někdy na viděnou. Michal Roštejnský.

Čtvrtek 10. října 2013 | Michal Roštějnský

Magické místo a západ slunce,České středohoří,noční Liberce,jak San Francisco!Marťánek..Jen Češi v menšině,zamej Němec a ceny Německé...

Pátek 4. října 2013 | Miloš

Zajeli jsme si v sobotu ráno na snídani na Ještěd. Vše ok, sice snídaně za 180 kč /osoba dražší, ale dobrá. Avšak po příchodu k motocyklu na nás vyrukovala slečna a platitili jste ? Šup 60 kč parkovné, hned jsem věděl, že jsme opět doma. Samozřejmě bez dokladu a kdo ví komu. Je to tady jak u bazarníků za chvíli budeme platit i za nadechnutí. A výsledek ? Příště radši pojedu jinam. Otravuje mě duplicitní placení všeho. Jeďte se inspirovat třeba do Alp jak je to lze nastavit.
Hotel Ještěd
Dobrý den, velmi mě mrzí, že jste byl nespokojen s placením za parkovné. Poplatek za tuto službu můžete najít již na informační ceduli, hned u semaforu, který jste míjeli. Jelikož se před naším hotelem nachází pouze malé parkoviště je nutností vybírat parkovné, protože musíme počítat i s místem parkovacích míst, které mají naši hotelový hosté zdarma. Bylo období, kdy se běžný motorista, který nebyl hotelovým hostem ani na vrchol nedostal. Setkáváme se i s velkou kritikou turistů a výletníků, který motorky a auta na vrcholu Národní kulturní památky a stavby století vidí velmi neradi. Poplatek za snídaní 180,- Kč obsahuje all inclusive v časovém horizontu od 8:00 do 10:30. Samozřejmě host není nucen využít tuto službu, ale může si dát třeba pouze kávu s koláčem, či jablečným závinem nebo zvolit výběr vaječných specialit. S úctou Jan Absolon

Pondělí 26. srpna 2013 |

Dostal jsem perfektní dárek k vánocům,který jsem proměnil teď v létě - poukaz do restaurace na Ještědu. S manželkou jsme si dali předkrm, aperitiv, hlavní chod, zákusek a digestiv. Lidi já se za celý život tak dobře nenajedl, kam se hrabe café Imperial. Představte si, že se mi o mém steaku na pepři dodneška zdá, a když si na něj vzpomenu olizuji se ještě teď. Kuchaři patří má velká poklona a už se těším až vyrazíme znova. (A jedu zase na ten steak)
Hotel Ještěd
Dobrý den, velmi si vážíme Vaší pochvaly. Kuchařům Vaše ocenění udělalo velkou radost. Pochvala takového tipu je pro nás motorem, který nás pohání k dosažení maximální spokojenosti našich hostů. S úctou Jan Absolon

Pondělí 19. srpna 2013 |

Mnohokrát děkujeme za romantickou noc na Ještědu. Naše poděkování patří zejména recepční Terezce, která se nám po celou dobu pobytu maximálně věnovala.

Středa 31. července 2013 |

Děkujeme za krásný pobyt, úžasné prostředí, skvělý personál a naprosto jedinečnou snídani. Náš pobyt byl velmi krátký a jelikož jsme byli opravdu nadšeni, tak si hodláme v září vše znovu zopakovat. Ještě jednou děkujeme a přejeme spoustu spokojených hostů. Ondráčková Ivana

Středa 31. července 2013 |

Take doporučuji ochotný personál a snídane perfektní.

Pátek 26. července 2013 |

Děkujeme za skvělý pobyt. Vše bylo perfektní - milý, ochotný a profesionální personál, úžasné jídlo a příjemné ubytování. Vřele všem doporučuji. K.

Středa 24. července 2013 |

Ještěd - místo, kam jezdím několikrát ročně už od roku 1976 - v té době mi byly 2 roky. Všichni 3 sourozenci jsme Ještěd zbožňovali. Houpání v sedacích vejcích, a vůbec fascinující interiéry, na tu dobu nadprůměrné jídlo, poháry, kakao se šlehačkou.... Pak dolů do Liberce do stejnojmenného obchoďáku, nákup a zpátky do Prahy... Snad na žádné místo se nevracím tak ráda, jako k vám. Dnes je mi 39 let, mám 3 vlastní děti (6 r., 4 r. a 8 měs.), a už i dvě starší se domáhají často výletu na VELIKOU VĚŽ S OKNAMA. Navíc va vaší restauraci evidentně děláte všechno pro to, aby se dětem u vás líbilo a mohly se bez obav najíst nezávadného a velmi dobrého jídla. Dokud bude Ještěd stát, tak my, naše děti, jejich děti, etc., .... Můžete s námi počítat. Ještě bych ráda podotkla, že za posledních cca. 6 - 7 let podle mého názoru kvalita služeb a hlavně restaurace raketově vyletěla nahoru - asi dobrý manager. S úctou Eliška Havelková
Hotel Ještěd
Vážená paní Havelková, Vaše recenze udělala radost celému našemu personálu a s velkou pokorou přijímáme od Vás díky. Nádherné místo jako je Ještěd si opravdu zaslouží kvalitní gastronomii a především rodiny, které budou toto místo navštěvovat po generace, jako právě ta Vaše. Doufáme, že i nadále budeme Vašim oblíbeným místem, kam se ráda vracíte a těšíme se na další shledání. S úctou Jan Absolon

Úterý 23. července 2013 |

Dobrý den, i my se přidáváme k Vašim spokojeným hostům. Ubytování splnilo všechna naše očekávání, večeře "nad oblaky" byla též výborná a personál velmi vstřícný a profesionální.Vřele doporučujeme a děkujeme!

Pondělí 15. července 2013 |

Hallo, Herr Pluhar, nochmals vielen Dank für die freundliche Aufnahme in Ihrem Hotel in der vergangenen Nacht. Ich fand das Zimmer nicht zu kalt, nicht zu warm, nicht zu laut, nicht zu leise, nicht zu irgendetwas. Wer im Hotel Jested übernachtet, muss wissen, dass er in einem Denkmal schläft und nicht alle Annehmlichkeiten eines modernen Fünf-Sterne-Hotels haben kann. Dafür entschädigen der grandiose Rundblick und der pfeifende Wind um die Ohren für alles. Kurz und gut: Mir hat es bei Ihnen auf dem Berg sehr gut gefallen, ich komme bei Gelegenheit gern wieder! Ihnen und Ihrem Hotel alles Gute und viele Grüße nach Liberec, Rico Schulze
Hotel Ještěd
Guten Tag, wir bedanken für Ihre positive und schöne Rezension. Wir sind zufrieden, dass Sie hier gerne Zeit verbringen und wir freuen uns auf Ihre nächsten Besuch. Jan Absolon

Neděle 14. července 2013 |

Pobyt na jednu noc se nám moc líbil. Vstřícný ochotný personál, čisto, strava výborná. Mohu jen doporučit. Škoda jen zastrčeného dětského koutku- předloni byl i s domečkem, pokud se dobře pamatuji, ale jinak úplná spokojenost. Děkujeme a těšíme se zase někdy příště. Cestrovi
Hotel Ještěd
Dobrý den, moc mě těší, že jste byla u nás spokojena. Ohledně dětského koutku, tak jsme ho museli přestěhovat na druhou stranu restaurace k pódiu a to z důvodu nebezpečí pádu z hlavního schodiště. S úctou Jan Absolon

Čtvrtek 11. července 2013 |

V Hotelu Ještěd jsme strávili čtyři dny (tři noci). Byla to výborná volba!!! Tak perfektně sehraný pracovní kolektiv jsme už dlouho nezažili, od recepce přes obsluhující, pokojské až po výbornou a chutnou kuchyni. Pobyt se nám velmi líbil, budeme doporučovat všem známým. Kubíčková

Středa 3. července 2013 |

Vrele doporucuji vsem. Podivat se na Jested a prespat na hotelu byl muj sen a splnil se mi, dostala jsem nadherne prekvapeni od manzela k 10. vyroci svatby. Prostredi krasne - at si rika kdo chce co chce, lidi na hotelu naprosto v pohode, usmevavi, ochotni, kuchyne vyborna, proste nemam co vytknout. Vsem vam moc dekuji a tesim se, ze vas brzy navstivime i s dcerkama. Srdecne zdravi Petra Krenkova.
Hotel Ještěd
Vážená paní Křenková, Rád bych Vám touto cestou poděkoval jménem celého hotelu za pochvalu. Jsme velmi rádi za každého dalšího spokojeného zákazníka. Našim hlavním cílem je na Ještědu vytvořit přátelskou a profesionální atmosféru ze strany personálu. Doufám, že u nás oslavíte další výročí a staneme se tak součástí vašich příjemných vzpomínek a zážitků. S úctou Jan Absolon

Středa 5. června 2013 |

myslím si že dílo ještědu je ůžasné,stavba se povedla.kouknul jsem na ceny a zdají se mi na výjímečnost hotelu zcela v poho,parkování za 60 jakž takž.ovšem vzhled hotely by potřeboval z části vydělaných peněz udržovat připadá mi nějaký zchátralí.uvnitř opět chvála.hlavně na něj dávejte pozor at se nám nerozpadne bylo by to škoda

Středa 5. června 2013 |

Reaguji na paní, která si chce ponechat voucher na památku. Vouchery by měly být číslované a musí se založit do účetnictví. Pokud máte voucher z počítače, můžete si ho vytisknout kolikrát chcete. Čtenářka

Pondělí 6. května 2013 |

Dobrý den, bydlím v Liberci už dlouho a pamatuji ještě starou restauraci na Ještědu,která určitě svým vzhledem mnohem lépe zapadala do okolní přírody .Nezlobte se na mě, ale to co vyprojektoval pan Hubáček,je sice krásné, ale pokaždé, když se podívám na Ještěd,tak se memohu ubránit dojmu, že koukám na raketu, která má být právě odpálena. Tato sdtavba se do okolní přírody absolutně nehodí. Po nedávné návštěvě jsem ale zjistila,že se tato stavba pomalu rozpadá,protože nejsou peníze na její opravu.takže se možná dočkáme toho, že tam bude zase jenom kiosek.

Čtvrtek 2. května 2013 |

Dobrý den, rozhodla jsem se, že dceři k narozeninám daruji noc v hotelu. Byla jsem si proto v recepci hotelu vyzvednout dárkový poukaz, který jsem jí předala s gratulací. Jaké bylo moje překvapení, když jsme museli dárkový poukaz při ubytování odevzdat. Chtěla jsem, aby si poukaz nechala jako vzpomínku. Myslím si, že když byl vystaven dárkový poukaz a předán jako dárek, měl by zůstat u obdarovaného. Docela nás to překvapilo a naštvalo obě dvě. Pobyt se nám moc líbil, i když šlo jen o jednu noc a dcera byla spokojená a pěkně jsme si to užili.

Čtvrtek 2. května 2013 |

K odpovedi pana Vondráčka bych chtěl pouze podotknout..za více než 2000,-Kč na noc..lze opravdu nabídnout více. I Když jsem s personálem a jídlem byl velmi spokojen. Slovenské hotely také velmi dobře znám a s ubytováním na Slovensku bych nechtěl srovnávat. Jsme v Česku a to podle mne je úplně jinde v Evropě. MN

Středa 1. května 2013 |

Dobrý den, dne 28.4. jsem byl na obede na Jestedu, bohuzel jsem byl velice zklamán. Personalu nemam co vytknout - byl vyborny. Predem mu dekuji. Podavane jidlo a kucharske umeni bylo otresne. Vyber jidel minimalni, za celkem vysoke ceny, svickova - nepripominala zdaleka svickovou, salat z kurete - byl pouze salatem. Jidlo pripomina predrazenou jidelnu ze zakladni skoly. Obsluze velice dekuji.
Hotel Ještěd
Dobrý den, děkuji Vám za pochvalu obsluhujícímu personálu. Děláme maximum, aby naši hosté byli kvalitně obslouženi. Ohledně kuchyně Vaší zpětnou vazbu neberu na lehkou váhu a zajistím nápravu. Případné selhání jednotlivce napravím. S úctou Jan Absolon, DiS

Neděle 28. dubna 2013 |

dobry den byli jsme v patek i v sobotu na jidle obed meli jsme gulasek a svickovou oboji bylo super podekovani panu kuchari dekujem

Úterý 23. dubna 2013 |

Dobrý den,chtěl bych touto cestou poděkovat za nádherný pobyt v hotelu.Není co vytknout ubytování parádní, ochotný a příjemný personál.Mohu jen doporučit, je to úžasný zážitek. Ještě reakce na hodnocení pána s monogramem MN,pokud chce hodnotit komo-hotel ať se ubytuje v hotelu Damona Regia ve slovenských Bojnicích a myslím,že až pak bude moci srovnávat úroveň komo-hotelů. Děkuji s pozdravem Pavel Vondráček
Hotel Ještěd
Vážený pane Vondráčku, Děkujeme Vám za pochvalu, které si velmi ceníme. Ohledně budoucnosti rekonstrukce bych rád sdělil i dobrou zprávu. V roce 2012 jsme založili občanské sdružení pod názvem Ještěd 73, abychom pomohli budově Ještědu vrátit původní lesk a přitom zachovali jeho dřívější tvář. Cílem sdružení je prezentovat Ještěd jednotně vůči veřejnosti a povzbuzovat zájem turistů a odborníků o tuto dominantu. Sdružení chce sjednotit a koordinovat aktivity různých skupin týkající se Ještědu a napomoci vzniku podkladů a projektů pro budoucí rekonstrukci této unikátní stavby. Proto jsem rád, že máme hodně spokojených příznivců a fandů a budeme si i nadále maximálně snažit o kvalitní úroveň a gastronomii na hotelu, abychom dosáhli, co nejvíce spokojených hostů. S úctou Jan Absolon, DiS

Sobota 20. dubna 2013 |

Pane Absolone, ještě dovětek k mému předchozímu hodnocení..jsem rád, že jsem dostal odpověď! Popravdě řečeno, nedoufal jsem..a to myslím mluví za vše! Je vidět, že máte zájem o hodnocení vašeho hotelu. Chápu, retro udržovat asi není jednoduché a s památkáři v zádech je to o to těžší! Má slova však neměla být jako výtka, spíše konstatování a jelikož si velmi vážím této stavby a chtěl jsem pouze připět mou poznámkou k dobré věci. Přeji Vám a vašemu kolektivu mnoho zdaru a pevné nervy při obnově této památky! MN

Pondělí 15. dubna 2013 |

Dobrý den, právě jsme se s manželkou vrátili z pobytu na Ještědu. Ubytováním na jednu noc jsme oslavili 30 let manželství. Pokud mohu hodnotit, moc se nám na Ještědu líbilo! Velmi příjemný personál a velmi dobré víno a večeře! Ovšem ubytování za více než 2 tisíce kč, by si zasloužilo něco víc. Trávím poměrně dost času po hotelích v celé Evropě a v tomto případě má Ještěd hodně co dohánět! Vybavení pokojů je velmi chudé. Barevná LCD televize sice ano, ale orezlé lampy a mapy po stékající vodě na venkovní stěně...Toaleta byla sice provoněná, ale na podlaze byla zažraná špína. Dveře na toaletě a v koupelně asi pamatují poslední návštěvu soudruha Husáka..Celý dojem,jak říkám komo-hotel. Myslím že v tomto ohledu je opravdu co dohánět..a je to škoda,protože opravdu je co nabídnout, nádherné místo a vynikající a příjemný personál!!
Hotel Ještěd
Dobrý den, velmi děkujeme za kladné hodnocení našeho personálu a jsme velmi rádi, že jste byl s Vaší paní spokojen s gastronomickými službami našeho hotelu. Ohledně pokojů máte pravdu, že jsou již zastaralé. Veškeré vybavení pokojů spadá do Národní kulturní památky a jakékoliv změny, či výměna hotelového vybavení je možná pouze po odsouhlasení památkářů. Nemůžete nás ale srovnávat s dnešními moderními hotely, protože náš hotel se pyšní jako jeden z mála objektů, kde je zachovalá dobová ukázka humanizované techniky a technicismu a veškeré pokoje jsou ve stylu funkcionalismu (retro). Jako firma se usilovně snažíme o zrekonstruování původního vybavení a doufáme, že se nám to v budoucnu podaří. Prosím o zachování přízně k našemu hotelu a my se Vám budeme tyto šrámy a zuby času snažit vynahradit kvalitní gastronomií a individuálním přístupem. S úctou Jan Absolon DiS – provozní hotelu.

Neděle 14. dubna 2013 |

Pane Pluhaři, chtěl bych touto cestou tlumočit poděkování mých rodičů, kteří byli ubytovaní v hotelu Ještěd (3. - 4. 4. 2013). Jak s ubytováním tak veškerými službami hotelu byli nadmíru spokojeni a odnesli si tak příjemný zážitek. Děkuji, s pozdravem, Petr Budinský

Sobota 13. dubna 2013 |

Děkujeme za pobyt, šlo sice jen o jednu noc, ale vždycky se sem rádi vracíme, začalo to noční svatbou na ochozu a od té doby se snažíme každý rok zavítat. Pokaždé jde o příjemný žážitek - pobyt, obsluha, prostě vše.

Úterý 9. dubna 2013 |

Dovoluji si poslat odkaz na jedno krátké video, které je pořízené 23.10.2012 z parkoviště u vašeho rotačního hyperboloidu :) I kvůli těmto pohledům, doporučuji navštívit Vaši restauraci, kde jsem byl vždy spokojen, a ochutnat zdejší kuchyni. :) http://youtu.be/uhiU6C8Af7A

Pátek 5. dubna 2013 |

Chtěla bych z Moravy poděkovat za příjemný zážitek při návštěvě restaurace na Ještědu - krásné prostředí, milý a ochotná personál, velké porce dobrého jídla....co víc dodat? Určitě se vrátíme!!!

Čtvrtek 14. března 2013 |

Zdravím, ráda bych se zeptala, jestli je možné posnídat v restauraci na Ještědu, aniž bychom byli hoteloví hosté. Díky za odpověď.
Hotel Ještěd
Dobrý den, Snídaně v oblacích ve výšce 1012 m.n.m. a s výhledem až do 250km vzdálených destinací je nejlepším začátkem dne. Každý hotelový host i běžný turista si může tento zážitek vychutnat od 8:00 do 10:45. Na výběr je možnost snídaní formou švédských stolů nebo výběru ze snídaňového lístku. S přáním krásného dne Jan Absolon DiS – provozní hotelu

Středa 6. března 2013 |

Dobrý deň. Prepáčte, že tak neskoro, ale chcem sa Vám veľmi poďakovať za prednášku a venovanie sa nám. Bolo to perfektné a určite nielen ja , ale iný sa vrátime ešte raz. Ešte raz ďakujem veľmi pekne a držíme palce vo vašom obore (aj keď vieme, že to nie je ľahké). S pozdravom kolektív mikroregionálneho združenia Lučanská Malá Fatra Obec Rakovo
Hotel Ještěd
Vážený pane Antale, Velmi si ceníme Vaší pochvaly a doufáme, že nás opět se všemi starosty brzo navštívíte. Pochvala pro nás je to nejcennější, co nám může host dát a i nadále se budeme maximálně snažit o vylepšování našich služeb. S přáním krásného dne Jan Absolon DiS - provozní hotelu

Úterý 5. března 2013 |

Vážená Jano, Jsem rád, že se zajímáte o stavbu Ještědu. Je to fenomenální architektonické dílo, kde můžete vidět použití humanizované techniky a technicismu a mnoho dalších fantastických architektonických skvostů dvacátého století. Bohužel Vám musím napsat, že samotná stavba ani její část se neotáčí. Jan Absolon DiS – provozní hotelu

Středa 27. února 2013 |

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je restaurace na Ještědu otočná. Děkuji. Jana

Neděle 24. února 2013 |

Vážený pane Šmausi, vážený pane Absolone, v prvních dnech nového roku vám zasíláme naše poděkování za vámi skvěle odvedenou práci. Dne 8.9.2012 jsme u vás na Ještědu uskutečnili krok do manželského života. Rádi bychom vyzdvihli práci pana Absolona na přípravách i celkové realizaci našeho svatebního dne. Celý váš pracovní tým se o nás staral na profesionální úrovni. Kuchaři nám připravili skutečné delikatesy, servírky a číšníci o nás pečovali s maximálním nasazením. Zpětné reakce od našich svatebních hostů byly velmi pozitivní. Jsme velmi rádi, že se vše povedlo dle našich představ a těšíme se, že se k vám na Ještěd budeme nejen my, ale i naši přátelé rádi vracet. Posíláme v příloze pár fotek. Dáváme také náš souhlas, že je případně můžete uveřejnit na vašich webových stránkách. Přejeme celému vašemu týmu do nového roku jen to nejlepší a řady dalších spokojených hostů. Pěkný den, manželé Gabriela a Tomáš Königovi

Čtvrtek 10. ledna 2013 |

Dobrý den, ráda bych napsala, jak jsme se u Vás měli. Sice také píšu poněkud opožděně, ale píšu. Byli jsme zde na noc i se našemi malými dětmi (5 a 2roky) již 22.10.2012 jako splněný sen k mým narozeninám. Je pravdou, že restaurace nás trochu zklamala. Personál se k nám příliž neměl,(reakce na prázdnou sklenici nepřišla ani pa 30min) a jídlo - byť jsme si vybrali slavnostně něco lepšího, na talíři bylo sice krásně nazdobeno, ale na český žaludek působilo spíš jako ochutnávka. Mimo to musím souhlasit s některými názory, že jídlo nebylo výraznějších chutí. Dětem to naštěstí vynahradil dětský koutek. Ale musím vyzdvihnout oslňující snídani při východu slunce, která nabízela velký výběr opravdu na úrovni. K tomu ještě velký počet dětských sedaček ke stolu, které se bohužel ke snídani musí přenášet až z opačné strany Ještědu. Pokoje jsou neuvěřitelně útulné, kde se člověku ani nechce usnout, jak si to chce užít. Měli jsme pokoje s vlastním soc. zařízením, které je opravdu trochu v retro stilu, ale naštěstí to je to kouzelné. Jen vestavné skříně působí,že tam jsou spíš omylem. Osobně bych je umístnila maximálně do ubytovny nebo lépe -na půdu. Trochu bylo na škodu, že se v pokoji nedá normálně větrat, místo toho jsou k dispozici větrací průduchy, které se špatně ovládají. Celkově hodnotím náš pobyt za velmi vydařený a rádi na něj vzpomínáme. Přeju Vám mnoho spokojených návštěvníků, a číšníkům domlouvám k většímu zájmu o hosty. Díky, s pozravem Guschlovi

Úterý 8. ledna 2013 |

Dobrý den, rezervovat pokoj můžete na emailové adrese recepce@jested.cz

Čtvrtek 3. ledna 2013 |

Dobré odpoledne, rád bych se zeptal dostupnost dvoulůžkového pokoje na jednu noc dne 16.1. Lze u vás uplatnit nějaké studentské slevy (ISIC, EURO26 atp.)? Děkuji, Jakub Geier

Čtvrtek 3. ledna 2013 |

Vážený pane Absolone, chtěla bych Vám touto cestou ještě jednou poděkovat za Váš čas, který jste nám věnoval a za unikátní výklad s prohlídkou objektu Ještědu. Dlouho jsem na Ještědu nebyla, a tak můj vstup tam teď byl, jako bych tam byla poprvé. Díky Vašemu průvodcovství tam se mi dostalo privilegia vidět, krom jiného i detaily, kterých bych si jinak možná ani nevšimla. Původně jsme jeli na Ještěd, abychom si užili i výhledů do okolí, což nám počasí odepřelo. Nebyla bych si ale představila, že mohu strávit téměř celý den v uzavřeném prostoru a tak si to užívat. Díky Vám se to stalo. Dále mohu jen konstatovat, že i jídlo bylo vynikající. Pokud budu moci pro Vás a Ještěd cokoliv udělat, co by mohlo ještě zvýšit povědomí veřejnosti, udělám to, samozřejmě po předchozí domluvě s Vámi. Přeji Vám hezký čas předvánoční, ať máte samé bezproblémové hosty a vůbec vše nej.... Pokud bych tady v Praze měla někoho, koho bych chtěla na Ještěd vzít, mohla bych Vás opět poprosit o Vaše skvělé průvodcovství? Hezký den. Věra Kobyláková

Sobota 1. prosince 2012 |

Na Ještědu už jsem byl v restauraci několikrát a zatím jsem neměl důvod k nespokojenosti. Až na vyšší ceny, což se zas vzhledem k poloze i vyjímečnosti dá pochopit. Dokonce jednou byl číšník zjevně velmi rád že slyší od hosta češtinu :-) Je to nádherné místo kam se rád vracím a aspoň jednou v živote si chci dopřát nocleh ve vašem hotelu. Tůma J.

Úterý 20. listopadu 2012 |

Zajimalo by mĕ, koho berete jako "cizince" ?

Úterý 6. listopadu 2012 |

Dobrý den Byl jsem letos u Vás na Ještědu s přítelkyní v podobný den jak tu píšete níže.Naprosto chápu to,že restaurace potažmo hotel nemůžou být nafukovací,a proto přetlak lidí který jsem viděl vůči kapacitě celé stavby,byl naprosto evidentní ve všech směrech,a musím tedy s případným čekáním počítat.(i když 120 minut).Nechápu ale jinou věc.Proč je mezi personálem tolika cizinců?To jsme jako Češi tak neschopní!!! Dalibor Pardubice

Pondělí 29. října 2012 |

Dobrý den, rád bych se omluvil všem našim hostům, které jsme nedokázali tento víkent kvalitně obsloužit z důvodu nadkapacity. Především paní, z recenze 22.10.2012. Bohužel někteří hosté si sami přesedají po objednání k jiným stolům bez informování obsluhy a pak vznikají chyby a problémy na které doplatí slušní a hodní hosté. Někteří hosté by si mohli také uvědomit, že nejde vše najednou a kříčení, ponižování a nadávaní na servírky a číšníky tempo obsluhy a objednávek nezrychlí. Přikládám svůj e-mail a prosím všechny nespokojené zákazníky, aby se mi ozvali a já se je při příští návštěvě pokusím přesvědčit o opaku. S úctou k našim všem hostům Provozní hotelu a restaurace Jan Absolon DiS - absolon@jested.cz

Pondělí 22. října 2012 |

Zapomněla jsem dodat, že ani po těch 120 minutách hotové jídlo nedonesli, tudíž jsme odcházeli hladoví.

Pondělí 22. října 2012 |

Milá restaurace, dvě hodiny čekat na hotovku je neuvěřitelné, tomu by možná neuvěřil ani Pohlreich a chtít ji pak po hostovi ještě zaplatit a ani se neomluvit tak to je vrchol. Na Ještěd se jistě rádi vrátíme ale do restaurace nikoliv.

Pondělí 22. října 2012 |

Velmi nás zklamal systém (ne)fungování restauračního zařízení při vyšším počtu návštěvníků. Vždy to je těžké, ale zde panoval chaos. Na objednanou polévku z denní nabídky jsme čekali 50 minut. Jinak místo hotelu je samozřejmě hezké.

Pondělí 22. října 2012 |

Rád bych doporučil každému kdo chce vidět a zažít "něco" jiného než normální každodenní žití at se sem jede podívat příp.i přespat - je jedno jestli v A nebo B nebo apartmán když na to koukám jako na zažitek jde o úplně něco jiného než jestli bude na talíři to či ono -zde je vidět jak je každý jiný a jak se na danou věc dívá ,my byli s manželkou nad míru spokojeni byli jsme v bazénu a na večer a noc na krásném Ještědu -by se to dalo uskutečnovat častěji byl to balzám na dnešní uspěchanou a hrubou dobu takový relax.

Pondělí 22. října 2012 |

Dobrý den rád bych napsal něco ke komentáři 12.9.2012. Když jste byl tak nespokojený s cenou řízku tak jste si ho neměla dávat!Já osobně bych na řízek s hranolkama na Ještěd nejel tím to dokazujete ,že sam jak vy píšete hogo fogo nejste:) hodnotit tu jídlo které se dělá ve friteze mi přijde směšné! :)Udělal jste chybu ,že jste si nedal panenku s mrkvovou kaší nebo sekaný řízek !Byl sem ubytovaný s přítelkyní byli jsme uchvácením prostředím hotelu svým retro stylem !Co se týče obsluhy byli sme také spokojení obsluhoval nás mladý tmavovlasý číšník, který byl ochotný,vtípný a my jsme si večer i díky němu užíli, doporučil nám zmiňovanou panenku s mrkvovou kaší a láhev výborného červeného vína tuším,že Merlota, které nám bylo dekantovano. A nám nezbude se jen těšit na další návštěvu a na to úžasné jídlo co vaše kuchyně nabízí! Děkujeme

Sobota 20. října 2012 |

dobrý den navštívili jsme vaši restauraci na jídlo dne 13.10.2012 objednali jsme si hotovku: Bramborové špalíčky se zelím a mletým uzeným masem na cibulce byla to katastrofa bez chuti zelí a to mleté uzené maso to byla šlicha.Nechápu proč uzené maso mleté?? Nikdy jseme nic horšího nejedli.MARIE

Pondělí 15. října 2012 |

Sice se zpožděním, ale přece. 23.6.2012 jsme měli na Ještědu svatební hostinu a párty. Byl to opravdu skvělý zážitek. Personál měl vše krásně připravené. Jídlo na hostině bylo vynikající (svíčková na smetaně), ovšem největším zážitkem byl raut! Dokonce každý z hostů za mnou chodil a chválil. Děkujeme celému personálu. Martin a Marie

Pondělí 1. října 2012 |

Den po nasi svatbe jsme travili s manzelovou rodinou na Jestedu.Jelikoz se jedna o Francouze, chteli jsme jim ukazat tuto unikatni stavbu.V predsvatebnim zmatku jsem neobjednala dostatek pokoju,tento problem byl okamzite vyresen ochotnym personalem,ktery uklidil a pripravil chybejici pokoje. Cela spolecnost travila odpoledne prochazkou ci na kolobezkach. Vecer nam byla servirovano vynikajici menu o 3 chodech s nemene kvalitnim cervenym vinem.Cela francouzska spolecnost byla nadsena nejen nevsednim prostredim, ale i vynikajicim kulinarskymm zazitkem, ktery jen umocnila vyborna a sympaticka obsluha.Mela jsem pocit, ze tady opravdu nic neni problem a navic tu cela parta skvele funguje. Chtela bych timto podekovat veskeremu personalu hotelu Jested za profesionalitu a vstricnost,diky vam jsme si tento slavnostni okamzik vsichni uzili a urcite se k vam radi vratime. Katerina Stastna

Čtvrtek 27. září 2012 |

Naprosto souhlasím s názorem který napsal pán 12.9.2012.Měl jsem tu samou večeři a koukal jsem co mi přinesli na talíři.Nic na tom nezmění ochota obsluhy.

Neděle 16. září 2012 |

Zdravím a ráda bych oponovala předešlému názoru. Před pár měsíci jsem se na Ještědu vdávala.Na tento den budu mít jen ty nejlepší vzpomínky- vše bylo perfektně připraveno díky bezproblémové domluvě s vedením hotelu a ochotnému personálu. Celý den byl samozřejmě plný zážitků, jedním z nich byl i ten gastronomický. Obvyklá svatební svíčková omáčka chutnala jako od maminky (a ta ji vaří přeci nejlépe :), sladká tečka v podobě krupicové kaše s čerstvou vanilkou, fresh krémem a jahodovou omáčkou neměla chybu, o domácím jablkovém závinu ani nemluvím..ještě jednou děkuji panu Absolonovi za radu ohledně výběru výborného sektu Hrabal Brut k přípitku! Všichni z mých nejbližších (a 15 lidí rovná se 15 názorů) byli nadšeni a den si užili. My s manželem jsme na Ještědu strávili svatební noc v parádních retro pokojích (díky větru a oblačnosti si člověk opravdu připadal, jakoby letěl). K večeři jsme tak mohli ochutnat další z dobrot restaurace- sekaný vepřový řízek s kozím sýrem a šťouchanými brambory. Jídlo na talíři nejen krásně vypadalo, výborně i chutnalo. Návštěvu Ještědu proto každému doporučuji! a Vy, milý pane stěžovateli- pokud jste chtěl řízek s hranolkami s oblohou, bratru nejlépe za 85,-, měl jste ušetřit svůj čas i žluč a opravdu raději zajít do nějaké závodky. V kvalitní restauraci se Vám totiž nebude přes půl talíře válet sterilizovaný hrášek, zelí a oschlá zelenina. Ještědu přeji, aby vlastník (České Radiokomunikace) pochopil, že tato stavba není jen nosič vysílačů, ale také architektonický unikát nabízející příjemné zázemí v mracích nad Libercem a zbytečně se tak neprotahovala investice do potřebné rekonstrukce. A samozřejmě mnoho spokojených návštěvníků, kteří se rádi vrací. Eliška Bekrová

Čtvrtek 13. září 2012 |

Vážení,chcete-li zažít neuvěřitelnou retro - večeři, jeďte na Ještěd ... od revoluce jsem tak otřesný zážitek v restauraci, která se navíc ještě tváří hogo fogo, nezažil !!! Objednal jsem si smažená kuřecí prsa s hranolkama ....Cena : prsa za 148 Kč, hranolky 42 Kč ... večeře tedy bratru za 190 Kč ... budiž ... horský hotel ... když mi ale talíř přistál na stole, nevěřil jsem svým očím ... fakt řízek s hranolkama ... ani jediné kolečko nějaké zeleninové oblohy nebo čehokoliv, co by oblohu byť i jen vzdáleně připomínalo !!! Dneska se obloha už přidává i v závodkách ...ne však na Ještědu ...na talíři se mi prostě krčil řízek s hranolkama za 190 Kč ... Děkoval jsem Bohu, že jsem tam s sebou nevzal nějakou zahraniční návštěvu ...musel bych se hanbou propadnout .... jen tak dál Ještěde ... už začínám chápat, proč máš finanční potíže ... byl jsem tam po mnoha letech s nadějí, že to bude lepší ...obávám se, že mě tam mnoho dalších let nikdo neuvidí a po téhle zkušenosti ani mé přátele ...takové jídlo ala 4.cenová kategorie nezachrání ani velmi ochotný a milý personál ...

Středa 12. září 2012 |

Dnes je to přesně rok od chvíle, kdy jsme u Vás v hotelu na Ještědu prožili náš svatební den. I po roce nejen my, ale i naši blízcí neustále vzpomínáme na úžasné chvíle, kdy jsme si před Ještědem řekli "ano" a následně ho u Vás oslavovali. Touto cestou bychom chtěli Vám i Vašim kolegům znovu poděkovat za neopakovatelný zážitek a skvělé služby, které ho ještě umocnily. Mnoho dalších úspěchů a stejně nadšených hostů.

Neděle 2. září 2012 |

Děkujeme za krásný zážitek ve Vašem hotelu, byli jsme na několik dní a naprostá parádička a pohodička...Ubytování paráda, snídaně paráda, dokupované večeře za zvýhodněné poukázky, také paráda. I chutově :D Lanovka také pěkný zážitek, dětský koutek s omalovánkou a pastelkami... Těšili jsme se na Ještěd a už bychom jeli zas...opravdu krásný zážitek. Díky.Gáb.

Neděle 19. srpna 2012 |

GULAS MOC DOBRY JEN TA OBSLUHA.BLONDYNA V CULIKU NEPRIJEMNA.

Sobota 28. července 2012 |

Dobrý den, na konci června tohoto roku jsme na vrcholu hory Ještěd měli svatbu. Nelze než konstatovat, že byla perfektní. Od začátku nám bylo jasné, že od tohoto dne a místa očekáváme nevšední zážitek, který zůstane na vždycky ve vzpomínkách nejen našich, ale i našich blízkých. To všechno se díky báječné spolupráci s personálem hotelu Ještěd podařilo. Svatební obřad se uskutečnil za požehnání počasí na terase u Rohanky a byl tak doplněn nádherným výhledem do kraje a milosrdným povětřím. Catering nezklamal, naopak ohromil svou vyvážeností a pestrostí, kde si každý náš host našel to své. Proto nezbývá nic jiného, než doporučit všem, kteří hledají pro svou svatbu netradiční místo s neuvěřitelnou atmosférou, ať si objednají počasí.... to ostatní na Ještědu prostě zvládnou na výbornou. novomanželé Fáberovi

Úterý 24. července 2012 |

Dobrý den, včera jsem navštívila Liberec a samozřejmě v první řadě Hubáčkovo dílo - hotel Ještěd. Hotel nás ohromuje svou originalní formou exteriéru už zdaleka, když se teprv do Liberce přijíždí. Mohl by ale ohromovat i interiérem a dalšimi věcmi. Většina věcí je stále původních - to chválím. ALe některé rušivé elementy se tam ovšem nedaly přehlédnout - stojany s 3D pohlednicemi Prahy a dalších měst. Doufám, že většina lidí přijede na Ještěd kůli Ještědu, proč je rušit nevkusnými stojany s ještě nevkusnějšími pohlednicemi hned při příchodu do restaurace.Dalším jsou ukazatele, směrovky zářivé barvy, které jsou esteticky úplně mimo rámec a nehodí se do interiéru. Nevím, ale čekala jsem nějakou exklusivitu, to asi tím, že hotel Ještěd je vynikajícím dílem výborného architekta a je dílem, které předčí i mnohá díla dnes svou nadčasovostí. Poobědovala jsem v restauraci. Obsluha příjemná, jídlo (hovězí vývar, svíčková)bylo rychle na stole, ale za tu cenu bylo zcela průměrné, ne-li podprůměrné...Mám ráda dobré jídlo, architekturu, design - to vše je umění a jsem kůli tomu ochotná cestovat daleko a myslím, že nejsem jediná.. O to více mě poté potěší, když v cíli vidím/vnímám tu snahu a zájem o to místo jako takové, o originál. Takové místo, které nepotřebuje vylepšovat doplňky, cedulkami, tabulkami,vitrýnkami atd., které jsou k vidění všude... GENIUS LOCI!

Neděle 22. července 2012 |

Byl jsem u vas pouze v restauraci na obede a dal jsem si tenkrat pred 3 lety svickovou. Musim pochvalit, ze takovou svickovou umi pouze moje babicka, moje pritelkyne, ktera se to od ni naucila a vas kuchar. Gratuluji a dekuji. Dnes tam jedeme znovu.

Sobota 16. června 2012 |

dobry den. Vylet do Liberce,smer dominanta mesta,nesklamala. Malicko sme se bali panoramat,bylo vselijak. Ale nakonec byl supr vyhled. Mila blondata servirka s usmevem na tvari nam otevirala vinecko a prezentace vina na kopci s vyskou kolem tisic m.n.m se da klidne porovnat s moravskym sklepem,kde vam taky reknou vetu dva o danem vinu. No kazdopadne nam chutnalo,prijemny personal,super zazitek,urcite se radi vratime. P.Hubeny Pardubice

Pondělí 4. června 2012 |

Ke svému předešlému postřehu bych přidala ještě jeden negativní,který se ovšem netýká hotelu,ale hostů.Při více než bohaté snídani se nedala přehlédnout rodinka,jejíž členové se chodili obsluhovat ke stolům,ovšem místo na talíř cpali"nenápadně"balené paštiky,marmelády a másla do kapes.Trochu to nechápu,protože pokud si 5-ti členná-třígenerační rodina může dovolit zaplatit noc či pobyt v takovémto hotelu,jistě má i na malou paštiku či marmeládu/napotom/.Ovšem v tomto konkrétním případě to vypadalo,že si otevírají pod Ještědem konkurenční stánek s občerstvením.Ach jo...

Úterý 8. května 2012 |

Dnes dopoledne jsme se vrátili z hotelu Ještěd,kde jsme jako první okusili avízovanou novou akci"Zážitková gastronomie"-menu o čtyřech chodech.Pokud uvažujete o této nabídce-neuvažujte a objednávejte!Můj jazýček je setsakramensky mlsný,ale zde si opravdu přišel na své.Úžasná jídla a chutě,perfektní obsluha.Nemám co dodat.Snad jen to,že pan ředitel je profesionál,ví co chce a navíc je to sympaťák :-))Přeji hotelu hodně spokojených hostů,kteří se budou rádi vracet tak jako my.Jitka z HK

Úterý 8. května 2012 |

blondýna se sukynkou velice nepříjemná

Pátek 4. května 2012 |

Restaurace nas nepotesila, prijeli jsme z daleka a pote co jsme zasedli nas nechala obsluha 20minut cekat nez probehla objednavka. Po 50ti minutach jsme zaplatili piti a obed jsme odmitli, obsluha argumentovala ze od objednavky uteklo pouze 30minut nicmene tech 20minut kdy jsme tam cekali bez povsimnuti to samozrejme nezminovala.

Neděle 29. dubna 2012 |

Dobry den, jsem z Liberce a Jested znam 3 desitky let jako carokrasne...ale zaroven ponekud zacarovane misto. Ma neskutecny potencial i ducha, evidentni vyhody a kvality. Presto byval pobyt v casto zakourenem prostredi restaurace zklamanim. Prumerne jidlo a VELICE podprumerna obsluha. Na podzim 2010 jsem prijela coby pruvodkyne s klientkami z USA - a byla jsem mile prekvapena posunem kupredu. Snidane byla bohata a hruskovice na podnose vtipnym i exkluzivnim doplnkem, ktereho si kazdy u snidane vsiml a ocenil ho. Pred vstupem do snidanove casti restaurace stala mila servirka s usmevem na tvari, poprala nam dobre rano a uvedla nas ke stolum. Byla jsem v soku. Skvele! Po pul roce jsme prijeli znovu - opet na noc. U vecere si cisnik vyslechl nase prani na bezlepkovou veceri (alergie na mouku) a se zajmem s nami probral nase moznosti. Pote se za nami zastavil jeste provozni hotelu, p. Absolon. Velice vstricne zodpovedel vsechny me dotazy vcetne toho ohledne vlastnictvi hotelu. Konecne jsem pochopila, proc jiz davno nekdo nezrestauroval pokoje do jejich puvodni krasy. Vlastnicka struktura neni jednoducha a neumoznuje rychly posun vpred. Skoda. Umim si predstavit, ze by se tu muselo objednavat na pul roku dopredu, jak by bylo plno, kdyby se veci hnuli rychleji kupredu. Zatim jsem vsak stejne zaznamenala nekolik vyznamnych zmen ohledne personalu, spolecneho obleceni, jidelnicku atp. Velmi me to tesi. Nevim, kolik z toho je dilem p. Absolona, ale drzim mu setsakra palce. Jedno prani na zaver...nevadi mi jakekoli pripadne chyby ci problemy personalu, ktere zrovna resi, ale coby klientka potrebuji videt vstricnost, usmev a snahu vyjit mi vstric. Melo by to byt v popisu prace personalu. Za takovymi lidmi se ostatni radi vraceji. Dekujeme jeste jednou a drzime palce. Opet prijedeme! Tereza Rafoth

Sobota 25. února 2012 |

V romantickém hotelu na vrcholu Ještědu jsme s manželkou, dcerou a přáteli oslavili ve dnech 10. až 12. února t.r. narozeninové výročí. Celé akci předcházela delší příprava, která již samotná ukázala připravenost hotelu řešit i individuální požadavky hostů. Jednání s provozním hotelu panem Absolonem probíhala v přátelské atmosféře pochopení a ve snaze vyjít méně běžným přáním hosta maximálně vstříc. Díky jeho profesionálnímu přístupu, ochotě a perfektní práci se oslava vydařila a vše proběhlo podle naplánovaného scénáře. Výsledkem toho bylo, že všichni účastníci oslavy byli na výsost spokojeni. Poskytnuté gastronomické služby byly díky kuchaři na vysoké úrovni, jídlu, pití i vzorné obsluze nebylo možné nic vytknout. Velmi milé bylo, že na průběh slavnostní večeře dohlížel ředitel hotelu Ještěd, dodal celé akci jistý punc důležitosti a svým přístupem přispěl k milému průběhu večera i k přátelské atmosféře. Panu Absolonovi patří i dík za velmi zajímavé vyprávění o historii věže a hotelu, se kterým se s námi rozloučil na konci pobytu. Na hotel na nádherném vrcholu Ještědu, kde se o nás perfektně staral obětavý personál, připravil nám krásné zážitky a pohladil naše duše v dnešním uspěchaném životě, budeme, a to i s přispěním nádherného slunečného počasí, dlouho v dobrém vzpomínat. Všem romantickým bytostem můžeme pobyt v blízkosti oblak doporučit. Poku vám budou nebesa nakloněna a připraví vám krásné počasí, budete určitě na jedinečném vrcholu se vším spokojeni. Michal Hipman, Praha 2

Pondělí 20. února 2012 |

Dobrý den pane Absolone, ráda bych Vám touto cestou poděkovala za celý tým společnosti juwi s.r.o. za uspořádání našeho letošního vánočního večírku, který se konal v prostorách hotelu Ještěd 21. prosince 2011…úžasná atmosféra Ještědu, velmi příjemné prostředí restaurace, skvělé jídlo (především moučníkyJ), milý a ochotný personál, příjemné ubytování….moc děkujeme a vřele Vaši restauraci doporučujeme. PF: Ráda bych Vám i všem Vašim kolegům v novém roce 2012 popřála hodně zdraví, štěstí, pracovních i osobních úspěchů a především spokojených zákazníků. Šťastné vkročení do roku 2012 Vám přeje celý tým společnosti juwi s.r.o. P.S: Děkujeme za poukazy, už jsou rozdány. Michaela Hozdeková

Neděle 1. ledna 2012 |

Ještě jedenkrát bych Vám chtěl jménem svým i celé firmy Codeco poděkovat za skvěle připravený vánoční večírek naší společnosti ! Musím opravdu říci, že ač velmi zhýčkán drahými pražskými restauracemi, bylo veškeré Vámi připravené jídlo na vysoké úrovni, která nás nesmírně mile překvapila a samozřejmě velmi potěšila, opravdu velké uznání Vašim kuchařům ! Stejně tak děkuji za perfektní a profesionálně milou obsluhu v průběhu celé noci, ke které nelze mít žádných výhrad ! Podobné dopisy píši opravdu velmi zřídka, ale takto profesionálně odvedenou práci nelze nechat bez povšimnutí a velmi rád budu Váš hotel doporučovat všem přátelům a známým ! Ještě jednou díky a krásné prožití vánoc ! Ing. Petr Fanta, MBA CODECO

Čtvrtek 22. prosince 2011 |

Opravdový zážitek! Všechny služby byly v naprostém pořádku.Doporučujeme!!! Naše malé výročí se tak stalo nevšením zážitkem.Eva a Lukáš

Středa 23. listopadu 2011 |

Pobyt v hotelu byl velmi příjenný, personál milý, čistota na pokoji velmi dobrá, pouze klimatizace nefungovala tak, jak by měla. Pobyt ve Vašem hotelu lze jedině doporučit. Pavel Mazáč

Čtvrtek 3. listopadu 2011 |

Příjemný personál, parkování u hotelu, bezkonkurenční výhled, děti nechtěly odjet... Jolana

Čtvrtek 3. listopadu 2011 |

V hotelu jsme byli velmi spokojeni. Překvapilo nás, že pokoje jsou prostorné. Vše fungovalo bez problémů. Jídlo bylo dobré. Měli jsme i štěstí na počasí, protože panoramatický výhled byl bez chyby - bylo vidět i Sněžku. Doporučujeme. Marie Havelková

Čtvrtek 3. listopadu 2011 |

Hotel splnil naše představy o technicky zajímavé stavbě, zařízení interiéru, krásném výhledu, výborné kuchyni a dobrých službách. Příjemný zážitek. Alena Nováková

Čtvrtek 3. listopadu 2011 |

Výjimečné místo! Lze jen litovat, že se hotel Ještěd coby stavba prakticky rozpadá. Je zcela zřetelné, že případná dotace na rekonstrukci by zde nepřišla nazmar. Návštěvu přesto vřele doporučujeme!

Čtvrtek 3. listopadu 2011 |

S hotelem jsme s manželkou byly absolutně spokojeni překvapila nás nabídka jídel v hotelové restauraci, vařili výborně. Hotelu se nedá nic vytknout, jediné co si člověk musí sebou přivézt je pěkné počasí o ostatní se v hotelu postarají sami. Personálu hotelu se nedá nic vytknout recepční služby byly vždy vstřícné a obsluha v restauraci byla naprosto bezchybná děkujeme za pěkný pobyt. Ladislav Doležal

Čtvrtek 3. listopadu 2011 |

Pěkný, stylový zážitek, cena/kvalita podle mne ale úplně neodpovídá. Martina Novotná

Čtvrtek 3. listopadu 2011 |

Úžasný zážitek, mohu každému doporučit! Eva Janečková

Středa 5. října 2011 |

Noc na Ještědu je zážitek. Skvělý personál v restauraci a vynikající jídlo! Doporučuji a určitě jsme tu nebyli naposledy!!!

Pondělí 26. září 2011 |

Sehr geehrter Herr Absolon, ich komme erst jetzt dazu, mich bei Ihnen zu bedanken. Wir waren am 30. August mit 48 Personen in Ihrem Hotel und haben Plätze für uns vorgefunden. Wir sind als einzelne kleine Gruppen in Ihrem Restaurant gewesen und waren sehr zufrieden mit der Qualität der Speisen und der Freundlichkeit Ihrer Service-Mitarbeiter und Mitarbeiterinnen. Auch das Wetter war recht gut, so dass auch die Fahrt mit der Seilbahn sehr angenehm war. Wir sind mit guten Eindrücken vom Jested nach Liberec weiter gefahren! Mit freundlichen Grüßen aus Österreich! Alfred Schweiger

Čtvrtek 22. září 2011 |

Spali jsme u vás jen jednu noc (12.8.11), ale i tak to byl NEZAPOMENUTELNÝ ZÁŽITEK, moc se nám u vás líbilo, jídlo vynikající, obsluha velice příjemná a ochotná, nádherný výhled. Našim holčičkám (6 a 3 roky) se moc líbil domeček a hračky. Doufáme, že na brzkou shledanou ! Strakovi z Lysic

Úterý 20. září 2011 |

Děkujeme za ochotné a příjemné chování personálu.

Pátek 26. srpna 2011 |

Personál na recepci i v restauraci vzorný, toalety perfektně čisté. Na parkovišti nám vadilo, že návštěvníci vyhlídek v jeho okolí se prodírají mezi zaparkovanými vozidly. Auta hostů hotelu by měla být parkována separé. Libor Nejedlý, Ing.

Úterý 23. srpna 2011 |

Krásná architektura a příjemný personál. O pejsky je dobře postaráno. Jeden záporný bod byla ventilace v pokoji, i přes poměrně chladné počasí venku, bylo v noci v pokoji velké teplo. Jinak nádhera! Vřele doporučujeme a držíme palce s renovací Ještědu!

Čtvrtek 21. července 2011 |

Dňa 9.7.2011 sme sa zúčastnili osláv Ještedu. Večera v restauraci hotelu Ješted však bola veľké sklamanie a pokazila nám príjemný dojem z celej akcie. Rodina Rabinová.

Neděle 10. července 2011 |

Dne 4.června 2011 jsme uspořádali za velké pomoci pana Absolona na Ještědu motorkářskou svatbu.Pan Absolon je opravdový profesionál ve svém oboru,vše perfektně zařídil a pomohl nám do nejmenších detailů vše naplánovat.Jelikož to byla tajná motorkářská svatba o které věděla jen nevěsta,svědci a pan Absolon,tak vše dopadlo na výbornou.O to to bylo pro všechny krásné překvapení, plné krásných zážitků,emocí a radosti.Touto cestou chceme ještě jednou poděkovat panu Absolonovi,slečně Naomi a celému hotelu Ještěd za bezvadně uspořádanou svatbu.Můžeme hotel Ještěd všem doporučit,jsou to profesionálové.Děkujeme Motorkáři (MOTOKROB) z Chrášťan u Rakovníka.

Sobota 2. července 2011 |

Tento mail jsem Vam chtela zaslat hned den po svatbe, nakonec pri pripravach na svatebni cestu, se vsechno zpozdilo, ale presto jeste dnes: Vazeny pane Absolone, s nasi svatbou na Jestedu jsme my i nasi hoste byli velmi spokojeni. Jidlo na pozdni obed i na vecerni bufet bylo vyborne kvality a velmi vkusne pripraveno, proto velky dik i vasemu sefkuchari. Tabule na svatebni menu byla nadherne vyzdobena a jsme moc radi, ze jsme ji takto mohli zachovat az do pozdnich hodin. S vecernim obcerstvenim byli take vsichni hoste velmi spokojeni - a ze jste nemel lehky ukol uspokojit tolik rozlicnych zmlsanych jazycku :-) Navic jsme ocenili, ze nebyl problem slavit az do 4 hodin do noci. Navic obdivuji Vasi trpelivost a konstruktivnost pri zvladani velmi mladeho a nezkuseneho teamu cisniku. Sama jsem nekolik let vedla ruzne velka nemocnicni oddeleni a predstava takto nezkusenych podrizenych me naprosto desi. Presto jste celou situaci spolecne zvladli na jednicku. Prejeme Vam mnoho uspechu do budoucna, co nejrychlejsi urovnani majetkovych sporu o Jested, aby bylo mozne provezt tolik potrebne opravy a zavedeni klimatizace a personal, ktery se po investici Vaseho usili a casu stane Vasi dlouhodobou oporou a nezlaka ho prestup ke konkurenci. Zvlastni podekovani jete panu Alesi z recepce, ktery nas velmi mile doprovazel i dalsim dnem po odjezdu vsech hostu a pomohl nam v pondeli s prepravou do Liberce - naprosto uzasne! S pozdravem a velkym dikem Sarka a Jindra Slavikovi __________

Čtvrtek 16. června 2011 |

Byli sme ubytovani pouze na jednu noc, ale za tu chvilku jsme byli moc spokojeni. Personal ochotny, parkovat se dalo zdarma primo nahore u hotelu. Internetove pripojeni taky spokojenost - wifi jak v restauraci tak i pomoci krabicky (internet po 230V zasuvce + klasicky ethernet kabel) ochotne zapujci v recepci. Rychlost nevim, ale urcite dostacujici na web. Snidane je typu svedskeho stolu - moc chutnalo. Hotel sice vypada, ze je starsiho data, ale tim to dostava sve zajimave kouzlo. Primo z okna pokoje lze videt spicku hotelu - vysilac. Vsechno bylo super , snad jen mozna trochu me mrzelo ze lanovka ne jasted jede moc rychle, ze se clovek nestaci poradne pokochat. Ale to uz nesouvisi s hotelem, ktery bzch urcite opet dalsim doporucil. Karel Herink

Pondělí 6. června 2011 |

Dobry den, radi bychom panu Absolonovi podekovali za bezvadny servis kolem nasi svatby, kterou jsme 21.5.2011 na Jestedu oslavili. Cela priprava probehla ve velmi prijemne atmosfere, jidlo bylo vyborne a vsechny necekane okamziky, ktere se na kazde svatbe vyskytnou, byl pan Absolon schopen bleskove vyresit k nasi naproste spokojenosti. Rada milych prekvapeni nas cekala i pri organizovani odjezdu. Co nikdo ovlivnit nemohl byla chybejici klimatizace na pokojich, ale i tento nedostatek nam byl vynahrazen nadhernym vyhledem a autenticnosti mista.Svatbu na Jestedu muzeme po nasi zkusenosti vrele doporucit. S pozdravem Sarka a Jindra Slavikovi z Kolina nad Rynem

Úterý 24. května 2011 |

Dobrý den, rádi bychom poděkovali panu Priščákovi, panu Absolonovi a veškerému personálu hotelu Ještěd za perfektní organizaci naší svatby, kterou jsme si 2.4.2011 vychutnali bez sebemenší chybičky. A proč jsme si vybrali Ještěd? Kvůli atmosféře, nejlepší kuchyni široko daleko a dokonalé obsluze. Už se moc těšíme, až se k Vám budeme každý rok vracet. Děkujeme, manželé Jiříčkovi z Hranic

Středa 4. května 2011 |

Vážení, ráda bych poděkovala jménem 40-ti členné skupiny učitelů-důchodců z Berouna a okolí, kteří strávili několik příjemných hodin ve vašem zařízení. Byli jsme velice spokojeni s jídlem, obsluhou a celkovým prostředím u vás. Bylo nám tam moc příjemně, jídlo všem velmi chutnalo a odcházeli jsme všichni naprosto spokojeni. Pochvalte za nás personál, zvláště kuchaře. S pozdravem Mgr.Růžena Šamanová - průvodkyně V Berouně dne 27.04.2011

Středa 27. dubna 2011 |

pokus

Středa 23. března 2011 |

Dobrý den, celkově bych akci zhodnotila jako velmi vydařenou! Stůl byl velice krásně a vkusně upraven a jeho umístění u dětského koutku, který je skvěle vybaven, bylo báječné; obsluha byla velmi milá, vstřícná a pozorná; jídlo (hlavně dezert) bylo opravnu vynikající! Všichni účastníci byli nadmíru spokojeni! Jedinou poznámku bych měla k dětskému menu, o kterém obsluha vlivem nějakého nedopatření nevěděla, ale i tato drobnost se velice jednoduše a elegantně vyřešila. S pozdravem Vendula Pešková

Čtvrtek 3. března 2011 |

Dobrý den pane Absolone a Priščáku, Ráda bych Vám poděkovala a vyjádřila velikou spokojenost se službami a vůbec celou organizací akce pro naši společnost Amersports ČR, která proběhla 26.1.2011. Váš přístup, ať už ve fázi příprav, tak i při samotné akci byl více než profesionální. Kvalita jídla, vín i zákusků byla také znamenitá. Rozhodně Vaši společnost mohu všem firmám vřele doporučit. Mgr. Martina Capová

Čtvrtek 3. března 2011 |

Vážený pane, ještě jednou Vám děkujeme za celkovou ochotu, příjemnou atmosferu, chutné jídlo a veškeré další aspekty, jež se základní měrou podílely na skutečně úplné spokojenosti účastníků malé promoční oslavy naší dcery dne 22.02.2011.. Ať se Vám daří. S úctou T. Hromíř

Středa 23. února 2011 |

Ráda bych poděkovala za příjemné prožití valentýnského víkendu ve vašem hotelu Ještěd. Veškeré služby nám příšli komfortní - obsluha v restauraci velice milá, jídlo výborné a snídaně přímo luxusní. I přestože stavba neodpovídá dnešním kritériím na moderní vybavení hotelu, má své kouzlo, které nelze srovnat ani např. s hotelem Hilton v Praze. Mgr. Martina Zemanová

Neděle 13. února 2011 |

Jen bych timto podekovat za super akci ktera se konala 31.12.2010 byly jste uzasny moc krat vam dekuji preji hezky den.

Neděle 23. ledna 2011 |

Dobrý den, chceme k Vám přijet na oběd v pá. 21.01.2011 a moje otázka je: můžeme přijet jen tak, nebo mi doporučíte rezervaci místa? Jsme dva. Pokud rezervace, je za ni nějaký poplatek? Děkuji Vám a jsem s pozdravem Radovan Lukáč - Praha.

Pátek 14. ledna 2011 |

dobry vecer,prave jsme se s pritelkyni z Vaseho nadherneho jestedu vratily,a jako po dlouha leta jezdeni k Vam naprosta spokojenost,doplnena krasou stavby vysilace a horskeho hotelu.

Neděle 14. listopadu 2010 |

Dobrý den, děkujeme za další příjemný prodloužený víkend ve Vašem hotelu, vše proběhlo podle našich představ, i počasí jste objednali příjemné, jen to nějak rychle uteklo....Zdravíme a těšíme se příště naviděnou Michaela a Ondřej Pospíšilovi

Pondělí 1. listopadu 2010 |

Pobyt v hotelu byl velmi příjenný, personál milý, čistota na pokoji velmi dobrá, pouze klimatizace nefungovala tak, jak by měla. Pobyt ve Vašem hotelu lze jedině doporučit. Pavel Mazáč

Úterý 19. října 2010 |

Dobrý den, chtěla bych touto cestou poděkovat personálu hotelu a zvláště provoznímu panu Janu Absolonovi za příjemný večer,který pro nás připravil.Velký dík patří i panu kuchaři, který uvařil nepředstavitelně lahodnou večeři. Budeme určitě všem doporučovat steak na pepři a pstruha na tymiánu. Výhled na noční Liberec byl také nezapomenutelný. Všem doporučujeme. Kamila Poláková

Pondělí 20. září 2010 |

Dobrý den, strávili jsme u vás noc ze soboty 11. na neděli 12. září i s našim pejskem a bylo to skvělé. Krásné počasí, vynikajicí jídlo, profesionální a vstřícná obsluha (především slečna Saša). Už víme, že se z pobytu u Vás stane tradice. Děkujeme a přejeme Vám hodně spokojených zákazníků, jako jsme byli my. Jitka a Zdeněk

Úterý 14. září 2010 |

Dobré ráno, moc rádi děkujeme za super strávenou noc z pá 27.8. na so 28.8. Vše bylo moc super a rádi budeme vzpomínat na tento celý den :) Novomanželé Bambuszovi

Neděle 29. srpna 2010 |

Moc děkujeme personálu restaurace za milou obsluhu. Byli jsme na Ještědu 26/7/2010 s rodinkou (3 děti) všude plno lidí, frmol, prostě krásný den na výlet pro hodně lidí. No a v tom všem poletující a usmívající ... navíc s pochopením pro kočárek a dva caparty :o) Fakt děkujeme!

Sobota 31. července 2010 |

Vážený pane Absolone, ještě jednou bychom Vám chtěli poděkovat za zorganizování krásného svatebního obřadu i hostiny. Moc jsme si to užili, nemuseli jsme se o nic starat, neboť vše bylo připraveno k naší plné spokojenosti a dle našich potřeb. Chtěli bychom touto cestou poděkovat i Vašemu personálu, který se o nás vzorně staral nejen ve svatební den (pátek), ale po celou dobu našeho pobytu (sobota až úterý). Obzvláště bychom chtěli vyzdvihnout práci číšníka Pavla(vysoký brýlatý), za vzornou obsluhu a dobré rady při výběru jídla, Saše za vzornou obsluhu a organizační pomoc, ale také plnění našich ne zcela typických požadavků, paní recepční (brýlatá paní v nejlepších letech), která nám byla nápomocna při výběru volnočasových aktivit a svatebního daru (vyhlídkový let), paní na parkovišti za trpělivost a zvládnutí chaosu, který jsme tam způsobili, ale také samozřejmě kuchařům za naprosto luxusní menu, jak svatební, tak i "běžné" jídlo v resturaci, které se pod jejich rukama stává naprosto neopakovatelným kulinářským zážitkem. Vždy jsme byli maximálně spokojeni, nejen my, ale také naši svatební hosté. A v neposlední řadě patří velký dík také Vám za perfektní organizaci, výzdobu stolu, přátelský a lidský přístup a hladký průběh celé akce. Ještě jednou mnohokráte děkujeme, v příloze posíláme pár fotek. A jak zpívá Jaromír Nohavica v jedné své písni: ....byli jsme tu spokojeni, přijedeme znova!!!!! Zdravíme, přejeme příjemné léto a mnoho spokojených zákazníků Michaela a Ondřej Pospíšilovi

Úterý 13. července 2010 |

Dobrý den. Dovolte nám poděkovat za krásně strávený týden \"na palubě\" Vašeho hotelu. Krásy okolí a úžasná atmosféra tohoto místa svým přístupem ještě umocnil personál hotelu, který svým neobyčejně pozorným profesionálním, ale i lidským přístupem, který každý vnímavý člověk musí cítit na každém kroku, posunul Hotel Ještěd v našich očích na jednu z nejvyšších příček. Pokud bude kvalita Vámi poskytovaných služeb, i navzdory viditelné nepřizni majitelů objektu vůči drahokamu jménem Ještěd, stále stejná, budeme se na stará známá místa zase rádi vracet. A tak, prosíme, vyřiďte milý pozdrav a poděkování všem, kteří se o nás celý minulý týden starali. Nashledanou! Pavel Žáček, Kamil Praks, Pavel Praks Brněnsko

Pondělí 21. června 2010 |

Vážený pane Absolone, dovolte mi poděkovat Vám jménem primátora Jiřího Kittnera a celého týmu za perfektní a profesionální průběh pátečního zahájení oslav Ještědu. Dle ohlasů byli hosté opravdu spokojeni, děkuji tedy ještě jednou za spolupráci a budu se těšit na další. Se srdečným pozdravem Ing. Miluše Charyparová vedoucí oddělení tiskového a vnějších vztahů koordinátor vnějších a zahraničních vztahů Statutární město Liberec Magistrát města Liberec

Pondělí 21. června 2010 |

Dobrý deň pán provozní, moc Vás zdravím a rada by som Vám a Vašemu týmu poďakovala za úžasný víkend na Ještědu, kde sme strávili posledné zimné dni 14 až 15 března aj s mojím manželom a 5 mesačnou dcérkou Josefínkou. Príjemne nás prekvapilo, ako ste vybavený pre rodiny s malými deťmi. Postieľka pre miminko na izbe nám veľmi spríjemnila a uľahčila pobyt. Takisto bolo skvelé, že v reštaurácii sa nachádza prebalovací pult, to je veľmi praktické. No a naposledy musíme poďakovať týmu kuchárov a čašníkov, ktorí boli tak príjemní a takisto mi vyšli v ústrety v kuchyni a individuálne mi pripravili jedlo a uľahčili mi tak pri mojej tvrdej zdravotnej diéte. Moc Vás všetkých pozdravujeme, s láskou na tento čas spomíname a tešíme sa na Vás zase nabudúce! Kamila Vondrová, Zdeněk Marek a Josefínka Marková

Pondělí 21. června 2010 |

Dobrý den pane inženýre! Nevím, na koho se v této věci obrátit. Jen spoléhám na to, že mail dorazí do správných rukou. Ve středu dne 4.3.2009 jsme navštívili restauraci v areálu hotelu Ještěd. Bylo poměrně pozdě, téměř těsně před zavírací dobou. Byli jsme moc rádi, když nás nechal personál restaurace chvilku posedět!!! Celá naše skupina 8 lidí musela konstatovat, že jsme se již dlouho nesetkali s takto příjemným, ochotným a milým panem číšníkem a to navzdory našemu pozdnímu příchodu. VŠICHNI MOC A MOC CHVÁLÍME!!!!! POZDRAVUJEME!!!! A hlavně o tom všude vyprávíme. Takže děkujeme a mějte se moc krásně. Za kolektiv Klára Bohuslávková

Pondělí 21. června 2010 |

Byli jsme na Ještědu o víkendu 17. a 18. října. Měl to být výlet romantickou podzimní krajinou, místo toho jsme se setkali s nepochybně též romantickou nefalšovanou zimou. Ale i když nám plány stoprocentně nevyšly, byli jsme spokojení a to hlavně díky skvělému personálu hotelu Ještěd. Už cestou nahoru jsme uvízli na ledu, pan provozní ředitel nás odtáhl na parkoviště na laně, pak nás odvezl až před hotel a druhý den zpátky k autu. Pokoj jsme měli prostorný, čistý a hezký,večer jsme si pochutnali v hotelové restauraci, kde obsluhovala velice milá slečna. a snídaně druhý den by uspokojila i ty největší jedlíky. Ceny nám nepřipadaly nijak přehnané, Ještěd je významná památka na seznamu UNESCO a kvalita též něco stojí. Děkujeme personálu za krásný víkend, rádi zase přijedeme. Radana a Pavel Šimčíkovi, Říčany u Prahy

Středa 21. října 2009 |

Dobrý den, moc děkujeme za krásný obřad, který jste nám připravili. Fotky jsou krásné, jídlo bylo výborné a obsluha velice milá. Nestačili jsme se rozloučit, tak děkujeme tímto způsobem. Rádi s k Vám budeme vracet. Zajícovi

Čtvrtek 10. září 2009 |

opravdu nádherný zážitek vřele doporučuji (bez podpisu)

Sobota 22. srpna 2009 |

Krásný výhled do krajiny i rozzářené město, milý a vstřícný personál recepce i restaurace. Děkujeme všem za príjemný pobyt. Opravdu jsme si to užili. Ještěd je jedinečné místo a rádi ho opět navštívíme. Dáša a Jirka

Sobota 15. srpna 2009 |

Dobrý den, dnes jsme byli s rodinou a kamarádem z Finska ve Vaší restauraci a všichni jsme se shodli, že tak příjemnou a milou obsluhu jsme snad ještě nezažili, každopádně jsme marně vzpomínali, kdy naposledy. Obzvláště mladý pán číšník s oranžovou kravatou a bloňdatým melírem byl moc milý a sympatický, pochválil nám výběr jídla a neustále nás měl v oku, tudíž jsme nemuseli čekat až přijde, neměli jsme plný stůl nádobí. Moje sestra dostala omalovánky!!!! Opravdu neuvěřitelně skvělé!! Všichni byli zdvořilí a restaurace byla klidná, voňavá, čístá. A další pozitivum - jídlo bylo takřka hned hotové, dostali jsme ho všichni naráz, bylo výtečné... No všem doporučuji tuto restauraci!!! Jsem z Prahy a ani zde v hlavním městě jsem takový zážitek nezažila, zatím|:-). Mnohokrát děkujeme!!! Leckdo by se k vám měl jet inspirovat!!! Děkujeme Klára h. s rodinou

Neděle 9. srpna 2009 |

Na Ještědu jsme byli letos poprvé, nádherné místo, úžasná stavba se skvostným výhledem za dobrého počasí, se servisem v restauraci jsme byli taktéž velice spokojeni, milí a přívětivá obsluha jak večer tak poránu. Jediné co by se dalo vytknout je stav pokojů do kterých se mi zdá zatéká a odlupuje se omítka, bylo by třeba se o pokoje lépe postarat za cenu která se za noc platí. Je to jediná věc která nám trošku zkazila celkový dobrý dojem. (bez podpisu)

Sobota 13. června 2009 |

Máte na Ještědu krásný výhled a klid. Ms zimní se povedly, to je moc dobře. Zdislava z Prahy.

Sobota 25. dubna 2009 |

Dobrý den, strávili jsme na Vašem hotelu Ještěd víkend z 28-29. března 2009 a rádi bychom vyjádřili velkou spokojenost s obsluhou restaurace, díky které jsme se cítili velmi dobře a příjemně! Jistě si najdeme ještě čas a návštěvu zopakujeme. S pozdravem Petr a Iveta Trpíkovi, Brno

Pondělí 13. dubna 2009 |

Dobry den, v sobotu 23.8. jsem spolecne s manzelkou a dcerou navstivil Vasi restauraci v hotelu Jested. Chtel bych Vam timto vyjadrit velkou spokojenost se vzornou, privetivou a velmi napomocnou obsluhou (na ucte je uvedeno jmeno VOJTA), ktere se nam dostalo po dobu nasi podvecerni navstevy. Spolecne s velmi pestrym koutkem pro deti, ktery si okamzite oblibila nase dcera, a taktez jidelni stolickou pro nejmensi, jsme nasi navstevu ve Vasem hotelu hodnotili velmi pozitivne a radi se k Vam v budoucnu budeme vracet (jiz nyni vazujeme i o vyuziti Vasim ubytovacich sluzeb). S uctou Frantisek Micek Praha

Pondělí 25. srpna 2008 |

Krásný den! Na přelomu listopadu a prosince jsem se na Ještědu účastnila barmanské soutěže Verpooten cup. Musím říci, že do toho krásného hotelu jsem se doslova zamilovala a pobyt tam si skvěle užila. Jen počasí moc nepřálo. Jinak ve vřele dopručuji toto zažízení navštívit. Jako člověk z oboru sekám před personálem. Díky za krásné chvíle u Vás a těším se na další návštěvu tohoto skvostu. Šárka Janová Hotel Praha Nový Jičín

Pátek 11. května 2007 |

V sobotu jsem pozval několik přátel na oběd na Ještěd. Všem chutnalo, všichni jsme se také dobře bavili a přitom si užívali jedinečný výhled. Nebylo sice úplně jasno, chvílemi jsme byli v mlze a venku nebylo vidět nic, ale většinou mraky brzy odpluly a ten nádherný výhled kolem dokola se snad nedá popsat. To se musí vidět ! (liberečák)

Středa 26. července 2006 |

Baby friendly restaurant Ještěd Príma výlet i pro rodiny s dětmi (i s kočárkem). K dispozici jsou 2 parkoviště. Neplacené cca 200m od lanovky, nebo malé přímo u nástupní stanice za 60,- Kč. Lanovka s kočárkem bez problémů, s výjimkou překonání schodů (takže někoho s sebou). Zpáteční jízdné pro dospělého 80,-, kočárek 40,-, děti do 5 let zdarma. Výhled nádherný, chybí mi nějaká cedule s popisy okolních vrchů. Známky obě jsou dostupné v recepci hotelu. Nejvíce mě překvapila hotelová restaurace. Ač vypadá nóbl, jsou zde zařízeni i na nejmenší návštěvníky. Klouzačka, hrací domeček, dětské vysoké židličky na krmení, výběr z několika dětských jídel. Než vám donesou jídlo, prtě dostane papíry s omalovánkami a veselými říkadly a pikslu pastelek, aby se nenudilo. Naprosto úžasné! Jenom ten kočárek musíte do restaurace opět vytáhnout po schodech, dle paní recepční je výtah velmi úzký. Severka

Středa 28. června 2006 |

Děti a p. učitelky z mateřské školy v Liberci v Dětské ul. děkují panu Beitlovi za poskytnuté prima občerstvení zdarma pro naše předškoláky.Tento výlet uskutečňujeme s dětmi každoročně, takže se budeme těšit za rok na shledanou. Ještě jednou - Díky!!

Úterý 27. června 2006 |

Mel jsem moznost stravit vikend ve Vasem hotelu a Vsem jej muzu doporucit. Skvely servis, nadherny vyhled.... Diky.

Pondělí 21. března 2005 |

Jsem rodily Liberecak a nyni ziji v USA (uz od roku 1969). Pokazde kdyz navstivime Cesko, musim jit pesky pod lanovkou na "muj" Jested. Nemohu bez toho byt. Zdenek

Pátek 17. prosince 2004 |

fakt gut. moc se mi na Ještědu líbilo. ještě se hodlám vrátit. A.P., z P

Sobota 11. prosince 2004 |

Mam jested moc rada, vzdy kdyz to jde se tam vracim. Je tam krasne a samotny architektonicky napad mi pripada dokonaly. Doporucuji vsem :) Klara

Úterý 23. listopadu 2004 |

JO tak taky patřím mezi obdivovatele Ještědu a rád se tam vracím dik.radek

Úterý 16. listopadu 2004 |

Jested je snad tou nejkrasnejsi stavbou v cele republice. Jsem hrdy na to ze jsem Liberecak

Úterý 12. října 2004 |

Dekuji za ochotu. A kdyby se Vam prece jen nejaky ten Janosik v novem dalekohledu objevil, tak me prosim hned informujte. Zrejme jsem si zamenil Jested z Pradedem. Hold musim zaplatit. Praded mam na 100% overeny -V.Tatry videt jsou. Jeste jednou dekuji. Kracmar K.

Pátek 24. září 2004 |

Dobrý den, je to pouhá teorie. V cestě jsou další pohoří a proti bude i zakřivení zemského povrchu. V podstatě poslední vrchol,který lze jednoznačně určit směrem na východ je Sněžka. Jih a jihozápad mají nejvíc opěrných bodů, ale viditelnost bývá tak 100-200 km. A když jsme u teorií, na severozápad lze teoreticky dohlédnout do Švédska-v cestě jsou pouze německé roviny a moře. Takže pokud jde o Váš spor, nikdy jsem to neviděl , ani o tom neslyšel. Ale máme nainstalovaný nový dalekohled, až budou dobré podmínky tak se podívám. S pozdravem P.Beitl-jednatel Ještěd s.r.o.

Sobota 14. srpna 2004 |

Dobrý den Chtěl bych si přímo u vás ověřit informaci, zda je možno za ideálních podmínek s použitím dalekohledu vidět vrcholky VysokýchTater z Ještědu. Jde o rozepři mezi kamarády. Předem děkuji za odpověď. Kráčmar Karel,Olomouc

Úterý 10. srpna 2004 |

Vážený majiteli, dovolujeme si Vám přeposlat hodnocení Vaší restaurace uživatelem "tcacik". Pokud byste se chtěli k jeho hodnocení vyjádřit, odpovězte prosím na tento e-mail, Vaše vyjádření bude připojeno k hodnocení. ------------------- Výpis hodnocení: Kvalita jídla - 5 - vynikající Kvalita nápojů - 4 - velmi dobré Ochota obsluhy - 5 - vynikající Rychlost obsluhy - 3 - dobré Atmosféra - 5 - vynikající Cena - 350 Kč Text hodnocení - Každý, kdo se v parném létě vydá po svých na Ještěd, se dříve nebo pozdějizačne těšit na něco k pití po té k jídlu a nakonec na oboje. Horský hotel Ještěd je zajímavou a podle mého názoru naprasto nadčasovou stavbou, až se jeden diví, že projekt vznikl v šedesátých letech. U každého horského hotelu se dá očekávat nějaká horská přirážka. Počítal jsem s ní a tak mě pivo za 39,- pohár za 85,- či hlavní jídlo s přílohou za 210,- nepřekvapilo. Pan vrchní byl velmi milý a vtipný i přes to, že byla restaurace narvaná k prasknutí a nebylo kam dřív skočit. To se ovšem odrazilo v délce přípravy jídla, které bylo znamenité. Atmosféra osobitá a neopakovatelná.Rozhodně doporučuji knávštěvě - hlavně když je dobrá viditelnost, to může být skvělý zážitel. Otcům početnějších rodin či v doprovodu tchýně doporučuji nabalit velké svačiny a těsně před vrcholem je rozbalit s spořádat ;-) ps: po takovém obědě jsem velmi rád k cestě dolů použil lanovku. ------------------- Toto hodnocení Vám bylo zasláno ze stránek projektu "České restaurace" (www.crest.cz). Hodnocení vyjadřují názory uživatelů serveru a provozovatel za ně nenese žádnou zodpovědnost.

Pátek 6. srpna 2004 |

Trochu zlevnete jidlo a lidi tam je jak h.... Jinak absolutely spokojenost,udrzujte si to!!!!

Středa 23. června 2004 |

Minuly vikend jsem navstivil Jested a mohu vsem jenom doporucit. Bohuzel jsme nemeli idealni pocasi, ale o to lepsi byly sluzby v restauraci. Jidlo si vsichni pochvalovali a rychlost obsluhy byla prekvapive vysoka (oproti zvyklostem). Mimochodem mohu vsem doporucit teplou griotku. Do spatneho pocasi je idealni:) Michal

Čtvrtek 20. května 2004 |

Byli jsme velice mile překvapení ochotným personálem na Ještědě. Hlavně nabídka flambování steaku a vstřícný přístup personálu k dětem(dětské prostírání,barvičky a balónek pro děti). Martin Dvořák-Hradec Králové

Středa 21. dubna 2004 |

navštívil hotel Ještěd zástupci české centrály příspěvkové organizace Č.R. Česká centra jsou zastoupená v 17 zemích evropy a USA,zastupují českou republiku v otázkách obchodu kultury a cestovního ruchu. V průběhu návštěvy liberce jsi prohlédli celou řadu pamětihodnosti mezi které patřil také Ještěd, kde byli velice spokojení s jídlem, exkursi hotelové, restaurační a radiokomunikační částí. Prohlídkou Ještědu byli velice nadšeni a nešetřili slovy uznání na adresu hotelu Ještěd. Mgr.Jitka Mrázkova MIC Liberec

Pondělí 1. března 2004 |

jsme slavili 70 výročí otevření provozu lanové dráhy na Ještěd. Při příležitosti této akce jsme měli raut na hotelu Ještěd. Chtěl bych vyslovit poděkování celému vedení a personálu hotelu Ještěd za bezchybnou akci. Všichni hosté rautu byli velice spokojeni s jídlem,pitím a obsluhou. Děkujeme moc. přednosta lanové dráhy Vursta.

Pátek 27. června 2003 |

Jelikoz jsem rodak z Podjestediii,v USA jiz 30let,stale miluji Jested,jeho krasu,honostnost a jeho okoli a vzdy se u Vas rad ubytuji a vychutnavam krome dobreho piva a Vaseho menu i krasu Luzickych hor se vsim vsudy...J

Úterý 10. června 2003 |

Vazeni, jsem velkym obdivovatelem vysilace a horskeho hotelu Jested, ktery navrhl Karel Hubacek. Studuji druhy rocnik Gymnazia Pierra de Coubertina v Tabore. Jako tema celorocni prace Umelci 20. stoleti a jejich dila jsem si vybral prave K. Hubacka a jeho jestedsky komplex. Bohuzel jsem narazil na nedostatel informaci o stavbe. Chtel bych Vas timto pozadat o zaslani materialu o vystavbe vysilace a hotelu i o komplexu samotnem. Uvital bych take obrazovou prilohu, zejmena pak planek rezu stavbou, ktery je na internetovych strankach http://www.jested.cz ve zmensene podobe. Dekuji. S pozdravem Vaclav Simandl

Úterý 27. května 2003 |

Tatarak z rosteny???? Famozni napad!!!!Ale z predniho by byl lepsi. Kdo tam u vas dela proboha reditele!!!!!

Středa 14. května 2003 |

Jako rodily liberecak mam na Jested jen same hezke vzpominky - jak tatovi v zime uletela cepice, jak jsme pozorovali zatmeni Slunce, jak jsme slapali na kole az nahoru, jak jsme sli na Novorocni vystup, jak jsme se bali, jestli lanovka nespadne, a ona ne, a plno dalsich.

Středa 30. dubna 2003 |

Podělte se o své postřehy z Ještědu i Vy

* email slouží pouze pro ověření a komunikaci s Vámi v případě problémů, nikdy nebude použit pro obchodní sdělení